- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.381
Senenin yarısı diyetteyiz zaten. Çok sıkıcı yaaacanım öğlen uyuduğunda uyu sendebende tavuk suyuna sehriye çorbası pilav üstüne tavuk yapicam kendime bulgurlu tavuklu ve yoğurtlu salata gibi bişi yapcam yine diyetteyim
Olabilir canım. Benimde aklıma ilk diş geldi. Calpolla rahatladiysa ağrısını da almıştır.Şimdi baktım, köpek dişleri çıkıyor. Ondan olabilir mi acaba?
Ellerine sağlık canım. Yeşil mercimek güzel fikir
Kolay gelsin canım. Bebişin yeri değişti . Etkilenmiş olabilir. Allah yardımcınız olsun.Aleyküm selam.sulu Patates yemeği yapacağım yanına pirinç pilavı. daha yapamadım kızım pek uyumuyor gündüz
geceye alıştır uykuyu :)Senenin yarısı diyetteyiz zaten. Çok sıkıcı yaaa
Ellerine sağlık canım.
Uyumak istemiyor. Ama beni gözlerim gidiyor
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsunKolay gelsin canım. Bebişin yeri değişti . Etkilenmiş olabilir. Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsunKolay gelsin canım. Bebişin yeri değişti . Etkilenmiş olabilir. Allah yardımcınız olsun.
Nefis yemek tariflerinde var canım.Şehzade kebabı yaz youtube hemen çıkar.onlar normalde patlıcan koyuyor ama ben patateste koydum.Ellerine sağlık canım. Nasıl yaptın peki , patatesim ve üç tane patlıcanım var. Yeter mi
Gündüz de uyuması lazım amageceye alıştır uykuyu :)
Kuzum oluyor bı kırgınlık çocuklarda buaralar geçer inşallah balım .Bilmiyorum ki, calpol verdim rahatladı sanki.
Senin de ellerine sağlık canım.
Canım ancak yazabildim telefonu oğlum ele geçirdi nasıl oldu kızın?Selamun aleykum kızlar. Bebişim gece doğru dürüst uyumadı. O yüzden çok yorgunum. Zar zor tavuk suyuna çorba yaptım. Yanına ne yaparım hiçbir fikrim yok.
Siz nasılsınız? Belki bugün bana fikir verirsiniz.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Huysuz. Sürekli bağırıyor, bir yerlere vuruyor. AnlamadımBenim de
Canım ancak yazabildim telefonu oğlum ele geçirdi nasıl oldu kızın?
Allah razı olsun canımKuzum oluyor bı kırgınlık çocuklarda buaralar geçer inşallah balım .
Allah razı olsun canım.Gecmis olsun cnm esim dun aksam yemek yemedi yemekler bugune devretti bende kizimla biraz alisverise ciktim geldim evimi temzledim boyle gecti bugunde
Afiyet olsun allah bereket versin hepimize.Canım benim dünden tarhana çorbam vardı.yanına etli nohut yemeği ve şehriyeli bulgur pilavı yapacağım.Bi de çoban salatası ve turşu.Selamun aleykum kızlar. Sabahtan beri sular kesik. Damacana suyuyla yeşil mercimek yemeği yaptım. Yanına da karpuz doğrayacağım. Allah bereket versin. Siz nasılsınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsun canım. Daha ne olsunAfiyet olsun allah bereket versin hepimize.Canım benim dünden tarhana çorbam vardı.yanına etli nohut yemeği ve şehriyeli bulgur pilavı yapacağım.Bi de çoban salatası ve turşu.
Bol sebzeli et sote ve pirinç pilavı var bizde bugün canım..Selamun aleykum kızlar. Sabahtan beri sular kesik. Damacana suyuyla yeşil mercimek yemeği yaptım. Yanına da karpuz doğrayacağım. Allah bereket versin. Siz nasılsınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?