canım öğlen uyuduğunda uyu sende bende tavuk suyuna sehriye çorbası pilav üstüne tavuk yapicam kendime bulgurlu tavuklu ve yoğurtlu salata gibi bişi yapcam yine diyetteyim
Senenin yarısı diyetteyiz zaten. Çok sıkıcı yaaa
Ellerine sağlık canım.

Uyumak istemiyor. Ama beni gözlerim gidiyor

Şimdi baktım, köpek dişleri çıkıyor. Ondan olabilir mi acaba?
Ellerine sağlık canım. Yeşil mercimek güzel fikir
Olabilir canım. Benimde aklıma ilk diş geldi. Calpolla rahatladiysa ağrısını da almıştır.
Bizim evde herkes seviyor mercimeği. Bir şey bulamayınca yapiveriyorum bende..

Aleyküm selam.sulu Patates yemeği yapacağım yanına pirinç pilavı. daha yapamadım kızım pek uyumuyor gündüz
Kolay gelsin canım. Bebişin yeri değişti . Etkilenmiş olabilir. Allah yardımcınız olsun.

Ellerine sağlık canım. Nasıl yaptın peki , patatesim ve üç tane patlıcanım var. Yeter mi
Nefis yemek tariflerinde var canım.Şehzade kebabı yaz youtube hemen çıkar.onlar normalde patlıcan koyuyor ama ben patateste koydum.

Gecmis olsun cnm esim dun aksam yemek yemedi yemekler bugune devretti bende kizimla biraz alisverise ciktim geldim evimi temzledim boyle gecti bugunde
Allah razı olsun canım.
Siz de iyi yapmışsınız. Kuzucuk da sevinmiştir. Vaka sayisi arttığı için korkumdan çıkaramıyorum ben.

Afiyet olsun allah bereket versin hepimize.Canım benim dünden tarhana çorbam vardı.yanına etli nohut yemeği ve şehriyeli bulgur pilavı yapacağım.Bi de çoban salatası ve turşu.

Afiyet olsun allah bereket versin hepimize.Canım benim dünden tarhana çorbam vardı.yanına etli nohut yemeği ve şehriyeli bulgur pilavı yapacağım.Bi de çoban salatası ve turşu.
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsun canım. Daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…