• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel oldu gerçekten. Eşim erken gelince öğle yemeği olarak yedik:) eşimde beğendi hafif olmuş diye.. sıcakta kızartma yapmakta yemekte işkence oluyor 😀
Geçen patates kızarttım, az daha bayılacaktım. Hiç akıl kârı değil.

Merhaba hala eşya yerleştiriyoruz eşimle bir yandan bebek var tabi. Ama akşama tavuk tava yapacağım fırında hakettik 😃
Allah yardımcın olsun. Bir hafta karışıklık sürer ama düzenin oturunca rahatlarsın.

Canım ben dün patates ve patlıcanla şehzade kebabı yaptım yanına da pirinç pilavı ve cacık yapmıştım.Bugüne de kaldı yemekler.Yanına sadece tarhana çorbası yapacağım.

Aleyküm selam canım. Bir rahatsızlığı mi vardı acaba miniğin. Fırında patates yada makarna gibi uğraştirmayacak bir şey yapabilirsin belki..
Benim dünden musakka kaldı yanına da yeşil mercimek yaptım.

canım öğlen uyuduğunda uyu sende 😑 bende tavuk suyuna sehriye çorbası pilav üstüne tavuk yapicam kendime bulgurlu tavuklu ve yoğurtlu salata gibi bişi yapcam yine diyetteyim 😁😁

Canım ben dün patates ve patlıcanla şehzade kebabı yaptım yanına da pirinç pilavı ve cacık yapmıştım.Bugüne de kaldı yemekler.Yanına sadece tarhana çorbası yapacağım.
Ellerine sağlık canım. Nasıl yaptın peki , patatesim ve üç tane patlıcanım var. Yeter mi

Aleyküm selam canım. Bir rahatsızlığı mi vardı acaba miniğin. Fırında patates yada makarna gibi uğraştirmayacak bir şey yapabilirsin belki..
Benim dünden musakka kaldı yanına da yeşil mercimek yaptım.
Şimdi baktım, köpek dişleri çıkıyor. Ondan olabilir mi acaba?
Ellerine sağlık canım. Yeşil mercimek güzel fikir

Back