- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.173
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.361
Merhaba hala eşya yerleştiriyoruz eşimle bir yandan bebek var tabi. Ama akşama tavuk tava yapacağım fırında hakettik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenYemeğin çıktı o zaman
Güzel oldu gerçekten. Eşim erken gelince öğle yemeği olarak yedik:) eşimde beğendi hafif olmuş diye.. sıcakta kızartma yapmakta yemekte işkence oluyorFırında yapınca çok hoşuna gidecek
Geçen patates kızarttım, az daha bayılacaktım. Hiç akıl kârı değil.Güzel oldu gerçekten. Eşim erken gelince öğle yemeği olarak yedik:) eşimde beğendi hafif olmuş diye.. sıcakta kızartma yapmakta yemekte işkence oluyor
Allah yardımcın olsun. Bir hafta karışıklık sürer ama düzenin oturunca rahatlarsın.Merhaba hala eşya yerleştiriyoruz eşimle bir yandan bebek var tabi. Ama akşama tavuk tava yapacağım fırında hakettik
Aynen.. fırın her türlü avantajlı oluyor:)Geçen patates kızarttım, az daha bayılacaktım. Hiç akıl kârı değil.
Ellerine sağlık canımFirinda soslu tavuk patates
piirnc pilavi
Canım ben dün patates ve patlıcanla şehzade kebabı yaptım yanına da pirinç pilavı ve cacık yapmıştım.Bugüne de kaldı yemekler.Yanına sadece tarhana çorbası yapacağım.Selamun aleykum kızlar. Bebişim gece doğru dürüst uyumadı. O yüzden çok yorgunum. Zar zor tavuk suyuna çorba yaptım. Yanına ne yaparım hiçbir fikrim yok.
Siz nasılsınız? Belki bugün bana fikir verirsiniz.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Aleyküm selam canım. Bir rahatsızlığı mi vardı acaba miniğin. Fırında patates yada makarna gibi uğraştirmayacak bir şey yapabilirsin belki..Selamun aleykum kızlar. Bebişim gece doğru dürüst uyumadı. O yüzden çok yorgunum. Zar zor tavuk suyuna çorba yaptım. Yanına ne yaparım hiçbir fikrim yok.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
canım öğlen uyuduğunda uyu sende bende tavuk suyuna sehriye çorbası pilav üstüne tavuk yapicam kendime bulgurlu tavuklu ve yoğurtlu salata gibi bişi yapcam yine diyetteyimSelamun aleykum kızlar. Bebişim gece doğru dürüst uyumadı. O yüzden çok yorgunum. Zar zor tavuk suyuna çorba yaptım. Yanına ne yaparım hiçbir fikrim yok.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Aleyküm selam.sulu Patates yemeği yapacağım yanına pirinç pilavı. daha yapamadım kızım pek uyumuyor gündüzSelamun aleykum kızlar. Bebişim gece doğru dürüst uyumadı. O yüzden çok yorgunum. Zar zor tavuk suyuna çorba yaptım. Yanına ne yaparım hiçbir fikrim yok.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Hasta falanmi kuzum.Selamun aleykum kızlar. Bebişim gece doğru dürüst uyumadı. O yüzden çok yorgunum. Zar zor tavuk suyuna çorba yaptım. Yanına ne yaparım hiçbir fikrim yok.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Ellerine sağlık canım. Nasıl yaptın peki , patatesim ve üç tane patlıcanım var. Yeter miCanım ben dün patates ve patlıcanla şehzade kebabı yaptım yanına da pirinç pilavı ve cacık yapmıştım.Bugüne de kaldı yemekler.Yanına sadece tarhana çorbası yapacağım.
Bilmiyorum ki, calpol verdim rahatladı sanki.Hasta falanmi kuzum.
Bende bugün tavuk kizartacagim ve yanına pilav,salata ,meyvesuyu, tatlı öyle.
Şimdi baktım, köpek dişleri çıkıyor. Ondan olabilir mi acaba?Aleyküm selam canım. Bir rahatsızlığı mi vardı acaba miniğin. Fırında patates yada makarna gibi uğraştirmayacak bir şey yapabilirsin belki..
Benim dünden musakka kaldı yanına da yeşil mercimek yaptım.
Teşekkür ederim canım.geçmiş olsun feslim