• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabaaa bayadır yazmıyorum nasılsın :)

Bende bu sıralar düzenli menü yok maalesef. Çok yeni hamileyim ve o kadar halsizim ki sürekli uyuyorum :)

Günaydın
Kızımın sürekli dürtmesi ile uyandım anneee acıktııımmm çorbaaaa istıyooommm 🙄🙄 kalktım eşime de ekmek arası Kıza tarhana çorba yaptım
Bende biraz geç yerim 🙄🙄
Dün sabah kızımı anneme bırakırken boynum büküldü arabada kızımım kemerini çözmeye çalışıyordum 😬😬 bugün de izin aldım dinleneceğim de kızım rahat vermez ki 😀😀 ev işlerimi yaparım günümü inşallah kurtarırım 😊😊 malum yarin düğün var ( hiç gidesim yok akraba olmasa gitmezdim korona bitmeden dügün yapmaları kesin karşıyım ) 😒

Menü tarhana var da yanında beğendisi yaparım iki tane patlıcan kalmıştı 🙄 yada İslim kebabi düşünüyorum bilemedim ki 🙄🙄
Benim de üç tane patlicanim kalmıştı. Onları kozledim. Tavada soğanla kıyma kavurdum. Patlıcanları ekledim. Iyice kavurduktan sonra üstüne kaşar döktüm. Çok lezzetli oldu.

Merhabaa :)
Bugün yayla çorbası pirinç pilavı ve kuru fasülye olacak inşallah :)

Aleyküm selam canım seninde cuman mübarek olsun. Ben zeytinyağlı biber dolması yaptım. Başka bir şey yapmayacağım. Salata ve yoğurtla doyurucu oluyor zaten. Yapsamda kalıyor.

Aleyküm selam canım seninde cuman mübarek olsun. Ben zeytinyağlı biber dolması yaptım. Başka bir şey yapmayacağım. Salata ve yoğurtla doyurucu oluyor zaten. Yapsamda kalıyor.
En güzeli. Ben de bir senedir yapmadım. Bir ara yapayım. 👍👍
Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canim
Bende patatesli borek yapiyorum dun aksam islak kek yapmistim yanina bir de salata bisey yahut havuc tarator yapip boyle cay menusu dusunuyorum aksama esim de sever boyle
Ellerine sağlık canım. Çok iyi düşünmüşsün 👍👍

Back