• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yapmayı seven var mi bilmiyorum
Ben yaparken kocam yemegimi begenecek mi??
adam yemegin tadina bakarken yüzüne bakiyorum :D
masterchef gibi begenmese eleştiriyor tuzlu olmuş yok tuzsuz olmuş vb .
ama iki üç tabak yedigi kesin :ıslık: :ıslık:

yemek yapmayı seven var mi bilmiyorum
Ben yaparken kocam yemegimi begenecek mi??
adam yemegin tadina bakarken yüzüne bakiyorum :KK70:
masterchef gibi begenmese eleştiriyor tuzlu olmuş yok tuzsuz olmuş vb .
ama iki üç tabak yedigi kesin :ıslık: :ıslık:
Ben sevmiyorum açıkçası. Yapmak zorunda olduğum için yapıyorum. Ben pasta kurabiye yapmayı daha çok severim.
Ama yemek ne olursa olsun, önüne emek edip yemek koyan birini begenmese bile elestireni dövesim geliyor 😬😬

Selamun aleykum günaydın kızlar. Kahvaltıya patates kavurdum. Onlar kavururken tavada domates soslu türlü yaptım. Kahvaltı yaparken de yemeğim pişti. Dünden makarna var. Allah bereket versin 😋😋😋
Hadi kızlar bugün yemekleri erken yapın, rahat edin 🤩🤩🤩🤩
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
@lavieenrose26
Carinanebulasi Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
Afiyet olsunn ellerine saglk canim
Benim pilavim var yanina ne yapacagmi hic blmiyorum yaaa
Buzlukta haslanms nohutum var onu yaparim belki sizler cozdurup mu atiyosunuz tencereye yoksa oyle buzlu halde direk mi kullanuyosunuz kizlar

Ben sevmiyorum açıkçası. Yapmak zorunda olduğum için yapıyorum. Ben pasta kurabiye yapmayı daha çok severim.
Ama yemek ne olursa olsun, önüne emek edip yemek koyan birini begenmese bile elestireni dövesim geliyor 😬😬
Aynen ben de yemegi mecburiyetten yaparm cok keyif almam ama kek pasta borek kurabiye keyifle yaparimmm
Ama cok sukur benim esim yemegimi elestirmez begenir ne yapsam oyle yemek sectigi de yoktur sadece tavuktan bikmis isyerinde onu pek sevrek yemez ben de ona sk pisirmem .

Afiyet olsunn ellerine saglk canim
Benim pilavim var yanina ne yapacagmi hic blmiyorum yaaa
Buzlukta haslanms nohutum var onu yaparim belki sizler cozdurup mu atiyosunuz tencereye yoksa oyle buzlu halde direk mi kullanuyosunuz kizlar
Buzlu atıyorum ben, üzerine şu dökünce hemen açılıyor zaten. Pilav pişmemiş olsaydı nohutlu pilav yap derdim.

Aynen ben de yemegi mecburiyetten yaparm cok keyif almam ama kek pasta borek kurabiye keyifle yaparimmm
Ama cok sukur benim esim yemegimi elestirmez begenir ne yapsam oyle yemek sectigi de yoktur sadece tavuktan bikmis isyerinde onu pek sevrek yemez ben de ona sk pisirmem .
O yemeği yapmak için ne kadar uğraşılıyor? Kötü de olsa karşıdakini rencide etmemek gerekir.

eleştiri iyi çünkü eşim sayesinde daha güzel yemek yapıyorum :D

Selamun aleykum günaydın kızlar. Kahvaltıya patates kavurdum. Onlar kavururken tavada domates soslu türlü yaptım. Kahvaltı yaparken de yemeğim pişti. Dünden makarna var. Allah bereket versin 😋😋😋
Hadi kızlar bugün yemekleri erken yapın, rahat edin 🤩🤩🤩🤩
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
@lavieenrose26
Carinanebulasi Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
Eline sağlık canım. Afiyet olsun. Bende kahvaltidan sonra yapıyorum artık yemeğimi. Bizim dünden semizotu kaldı biraz. Yanına patlıcan musakka yaptım. Az yağlı olsun diye fırında pişirdim. Yoğurtla falan yeriz artık. Ekmeksiz yemem lazım🤣

Eline sağlık canım. Afiyet olsun. Bende kahvaltidan sonra yapıyorum artık yemeğimi. Bizim dünden semizotu kaldı biraz. Yanına patlıcan musakka yaptım. Az yağlı olsun diye fırında pişirdim. Yoğurtla falan yeriz artık. Ekmeksiz yemem lazım🤣
Fırında yapınca çok hoşuna gidecek 🤩🤩

Back