Bende sabahtan tavuk haşlamıştım çorba yapacaktım. Kızı doktora götürdük gelince eşim acıkmış öyle haşlanmış yedi suyuna çorbayı yarın yapacağım artık.

Tabiiki dusmedi
Ogleden sonra kardesm gelecek pizza yapacagim aksam esime de cayla salata vs o seklde hazirlayabilirim belki blmiyorm hava cok sicak hcbisey yapasm yok

Maşallah bu ne hız ben daha yeni kahvaltı yapıyorum.Ama dünden dolmayı fazla yapmıştım kabak ve biber dolması yanına çorba ve salata yapecağım bi de ayran yaptık mı yeter mis gibi.Allah olmayana da versin.

Geçmiş olsun canım, neyi var
Sağol canım sırtında beyaz bir leke vardı son zamanlarda büyümüştü. Vitiligodan süphelendim dermatolojiye götürdük şükür önemli bir şey değilmiş. Doğuştan gelen leke kendisi uzadıkça artmış dedi .

Bende erkenden yaptım çorbamı taze fasülye haşlayacağim. Yağda kavurup yumurta kiriyorum üzerine çok seviyorum öyle mısır haşlayacağim birde.

Tabiiki dusmedi
Ogleden sonra kardesm gelecek pizza yapacagim aksam esime de cayla salata vs o seklde hazirlayabilirim belki blmiyorm hava cok sicak hcbisey yapasm yok
Hava sıcak olduğu için sabahtan yapayım dedim bende.
Ellerine sağlık canım.

Aminnn
Aklımda kalacağıma yapayım gitsin dedim.
Senin de ellerine sağlık.

Doğum lekesi gibi mi? Allah şifa versin canım.

Güzel fikirmiş. Ellerine sağlık canım.

İsten geldim, oglanla oyna besle uyut derken. Yemek yapmam lazim yarina. Ne oisircem bilmiyorum. Gozumde buyuyo her sey. Dun de sebzeli bulgur yaptim gectim. Bugunde makarna pilav olmaz artik. Of kuru fasulye mi koysam napsam

İsten geldim, oglanla oyna besle uyut derken. Yemek yapmam lazim yarina. Ne oisircem bilmiyorum. Gozumde buyuyo her sey. Dun de sebzeli bulgur yaptim gectim. Bugunde makarna pilav olmaz artik. Of kuru fasulye mi koysam napsam
Allah yardımcın olsun. Çalışan anne olmak cidden zor.
Fasulye ağır olur belki, barbunya var mı? Ya da nohut. Onlardan birini ıslat.

Aleyküm selaaamm maşallah canım enerjin ne güzel ellerine sağlıkk

Bugünkü menüm
Şehriye çorbası
Tavuklu patates
Bulgur pilavı
Cacık
Karpuz

Herkesin ellerine sağlıkk

Doğum lekesi gibi mi? Allah şifa versin canım.

Güzel fikirmiş. Ellerine sağlık canım.
Evet canım doğum lekesi gibiymiş. renk pigmentleri eksik oluyormuş.. büyüdükçe bir de yazın ten rengi koyulaşınca belirginleşebilir ama başka bir yere sıçramaz dedi. Şükür tehlikeli bir şey değilmiş. Üzülmüştüm epey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…