- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.538
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.221
Kız sen migimadidsin demi bizim hippoyla karıştırıyorum bazenmigi karar veremedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen migimadidsin demi bizim hippoyla karıştırıyorum bazenmigi karar veremedi
evet benim:)Kız sen migimadidsin demi bizim hippoyla karıştırıyorum bazen
Bakalım artık kuzum düşüncem bisiler hiç çorba yapasim yiyesim yok dogrusuda .Soğuk çorba yaparsan tamam olur bence
Kız dön geri migiye kafamı bulandirmaevet benim:)
nick degişikliği yapamiyorum maalesefKız dön geri migiye kafamı bulandirma
Senin kota dolmuş ozaman olsun buda güzel zaten de hep onu anımsatıyor bana biraz bı duruyorumnick degişikliği yapamiyorum maalesef
karışmasin diye altina migi eklemeyi unutmadim retroyla karıştıran var herkes öle diyor migiye dön diyeSenin kota dolmuş ozaman ☺ olsun buda güzel zaten de hep onu anımsatıyor bana biraz bı duruyorum
Oda olmasa ne edecidüükkk zaten iyice çorba olurduk iyiki eklemissinkarışmasin diye altina migi eklemeyi unutmadim retroyla karıştıran var herkes öle diyor migiye dön diye
bu nickin anlami donas dürüm seven su aygiriOda olmasa ne edecidüükkk zaten iyice çorba olurduk iyiki eklemissin
Yok artiiiiik kız sen bunu kendine nasıl reva görürsün estafurullahbu nickin anlami donas dürüm seven su aygiri
As canım. Eline sağlık....Selamun aleykum kızlar. Bugün yemeğimi erkenden hallettim. Patlıcan musakka ve pilav yaptım. Içecek olarak da erik kaynattım. Rahatım yani
Darısı başınıza kızlar.
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
Ben de önce mutfağı toplayip sonra yemek yapıyorum mutfak bir daha batıyor.As canım. Eline sağlık....
Zaten ben evdeysem ilk yemeğimi yapıyorum en gerekli şey o bence. Hem yemek bitince mutfağı toplamak da kolay oluyor ohhh kafa rahat....
bende tam tersBen de önce mutfağı toplayip sonra yemek yapıyorum mutfak bir daha batıyor.
çalışan olunca işten gelir gelmez yemek yap.. yemek yendikten sonra direk mutfagi topluyorum süpür sil ocak tezgah misali.As canım. Eline sağlık....
Zaten ben evdeysem ilk yemeğimi yapıyorum en gerekli şey o bence. Hem yemek bitince mutfağı toplamak da kolay oluyor ohhh kafa rahat....
En güzelini yapmışsın erkenden halletmissin. Kayinvalidem kelle paça yapıyor emziriyorum da inşallah süt yapar. Bende seviyorum zaten. Bende rahatım BugünSelamun aleykum kızlar. Bugün yemeğimi erkenden hallettim. Patlıcan musakka ve pilav yaptım. Içecek olarak da erik kaynattım. Rahatım yani
Darısı başınıza kızlar.
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
Öyle mi ? Kaç aylık bebişin?En güzelini yapmışsın erkenden halletmissin. Kayinvalidem kelle paça yapıyor emziriyorum da inşallah süt yapar. Bende seviyorum zaten. Bende rahatım Bugün