• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoğurt çorbasi var dün yemek yemedim akşam..
elma yemişim ..
aç uyudum eşim annesigilde gel manti ye dedi yok yemem :)
kendimi acayipp diyete girdim 11 günde 5 kilo verecekmiyim çok fena taktim

karışmasin diye altina migi eklemeyi unutmadim retroyla karıştıran var herkes öle diyor migiye dön diye:KK70:
Oda olmasa ne edecidüükkk zaten iyice çorba olurduk iyiki eklemissin😂😂😂

As canım. Eline sağlık....
Zaten ben evdeysem ilk yemeğimi yapıyorum en gerekli şey o bence. Hem yemek bitince mutfağı toplamak da kolay oluyor ohhh kafa rahat....😃

Zaten ben evdeysem ilk yemeğimi yapıyorum en gerekli şey o bence. Hem yemek bitince mutfağı toplamak da kolay oluyor ohhh kafa rahat....😃
Ben de önce mutfağı toplayip sonra yemek yapıyorum mutfak bir daha batıyor. 🤣🤣🤣🤣

çalışan olunca işten gelir gelmez yemek yap.. yemek yendikten sonra direk mutfagi topluyorum süpür sil ocak tezgah misali.
sonra çamaşir varsa katla yerleşir..
yıkancak varsa at makineye sonra sabah as..
cuma günü bütün odalara toplama işi yapıyorum haftasonu başka iş buluyorum. :süslü:

En güzelini yapmışsın erkenden halletmissin. Kayinvalidem kelle paça yapıyor emziriyorum da inşallah süt yapar. Bende seviyorum zaten. Bende rahatım Bugün

Netim yoktu giremedim kaç gündür

Pazar günü kızlarıma mangal yaptım😋😋
Pazartesi et köfte salata ayran
Salı terbiyeli köfte salata yoğurt makarna
Bugün et haşlama bulgur pilavı salata

Hepsini toplu yazdım🤣🤣🤣🤣

Back