- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.173
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.241
3 Ay olacak üç güneÖyle mi ? Kaç aylık bebişin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 Ay olacak üç güneÖyle mi ? Kaç aylık bebişin?
Bende sabahtan tavuk haşlamıştım çorba yapacaktım. Kızı doktora götürdük gelince eşim acıkmış öyle haşlanmış yedi suyuna çorbayı yarın yapacağım artık.Selamun aleykum kızlar. Bugün yemeğimi erkenden hallettim. Patlıcan musakka ve pilav yaptım. Içecek olarak da erik kaynattım. Rahatım yani
Darısı başınıza kızlar.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Geçmiş olsun canım, neyi varBende sabahtan tavuk haşlamıştım çorba yapacaktım. Kızı doktora götürdük gelince eşim acıkmış öyle haşlanmış yedi suyuna çorbayı yarın yapacağım artık.
Allah bağışlasın.3 Ay olacak üç güne
Teşekkür ederim. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorumAllah bağışlasın.
Süt olması için bol bol su iç, yeşillik ye. Incir, beyaz dut çok iyi süt yapar.
Tabiiki dusmediSelamun aleykum kızlar. Ben bugün gaza geldim yine
Kahvaltıdan sonra yemeğimi yapmaya başladım. Yemekler pişerken de evi işlerini hallettim.
Bugünkü menü etli nohut, bulgur pilavı ve ayran.
İki gün gitmesini temenni ediyorum.
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Bnbugun kv geldim yemek derdim yok şükürSelamun aleykum kızlar. Ben bugün gaza geldim yine
Kahvaltıdan sonra yemeğimi yapmaya başladım. Yemekler pişerken de evi işlerini hallettim.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Sağol canım sırtında beyaz bir leke vardı son zamanlarda büyümüştü. Vitiligodan süphelendim dermatolojiye götürdük şükür önemli bir şey değilmiş. Doğuştan gelen leke kendisi uzadıkça artmış dedi .Geçmiş olsun canım, neyi var
Hava sıcak olduğu için sabahtan yapayım dedim bende.Tabiiki dusmedi
Ogleden sonra kardesm gelecek pizza yapacagim aksam esime de cayla salata vs o seklde hazirlayabilirim belki blmiyorm hava cok sicak hcbisey yapasm yok
AminnnMaşallah bu ne hız ben daha yeni kahvaltı yapıyorum.Ama dünden dolmayı fazla yapmıştım kabak ve biber dolması yanına çorba ve salata yapecağım bi de ayran yaptık mı yeter mis gibi.Allah olmayana da versin.
RahatsınBnbugun kv geldim yemek derdim yok şükür
Doğum lekesi gibi mi? Allah şifa versin canım.Sağol canım sırtında beyaz bir leke vardı son zamanlarda büyümüştü. Vitiligodan süphelendim dermatolojiye götürdük şükür önemli bir şey değilmiş. Doğuştan gelen leke kendisi uzadıkça artmış dedi .
Bende erkenden yaptım çorbamı taze fasülye haşlayacağim. Yağda kavurup yumurta kiriyorum üzerine çok seviyorum öyle mısır haşlayacağim birde.
Allah yardımcın olsun. Çalışan anne olmak cidden zor.İsten geldim, oglanla oyna besle uyut derken. Yemek yapmam lazim yarina. Ne oisircem bilmiyorum. Gozumde buyuyo her sey. Dun de sebzeli bulgur yaptim gectim. Bugunde makarna pilav olmaz artik. Of kuru fasulye mi koysam napsam
Selamun aleykum kızlar. Ben bugün gaza geldim yine
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Evet canım doğum lekesi gibiymiş. renk pigmentleri eksik oluyormuş.. büyüdükçe bir de yazın ten rengi koyulaşınca belirginleşebilir ama başka bir yere sıçramaz dedi. Şükür tehlikeli bir şey değilmiş. Üzülmüştüm epey..Doğum lekesi gibi mi? Allah şifa versin canım.
Güzel fikirmiş. Ellerine sağlık canım.
Senin de ellerine sağlık canım. Senin menü de şahaneAleyküm selaaamm maşallah canım enerjin ne güzel ellerine sağlıkk
Bugünkü menüm
Şehriye çorbası
Tavuklu patates
Bulgur pilavı
Cacık
Karpuz
Herkesin ellerine sağlıkk