• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Sabahtan beri temizlik yapıyorum. Kızım altını fena doldurmuş , taşmış, her yer battı. Onlarla uğraşıyorum. Yemek olarak da düdüdükye patates atacağım inşallah.
Siz nasılsınız? Aranızda tatilde olan veya dışarda gezen tozan varsa benim yerime de gezsin. Diğerleri de dışarıdan sipariş versin. Hatta ben de vereyim 🤔🤔

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
lavieenrose26 lavieenrose26
Carinanebulasi Carinanebulasi
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya

Aleyküm selam canım ahh bi yerlere gitmeye o kadar ihtiyacım var ki sakin sessiz
Ama hem virüs hem arabasızlık
İnsanın arabası oldu mu bi termos çayla sakin bi yerde vaktini geçirebiliyosun ama virüslü dönemde zor 🙄

Dün ramen yedik sadece

Bugün belki bende patates haşlarım
Bide yoğurtlu semizotu salatası yapmayı düşünüyırum birde çamurluuu kiii
Buzdolabına giricem bugün herşeyi yıkayıp yerleştirmek istiyorum inşallah yapabilirim 🤗🤗

Aleyküm selam canım ahh bi yerlere gitmeye o kadar ihtiyacım var ki sakin sessiz
Ama hem virüs hem arabasızlık
İnsanın arabası oldu mu bi termos çayla sakin bi yerde vaktini geçirebiliyosun ama virüslü dönemde zor 🙄

Dün ramen yedik sadece

Bugün belki bende patates haşlarım
Bide yoğurtlu semizotu salatası yapmayı düşünüyırum birde çamurluuu kiii
Buzdolabına giricem bugün herşeyi yıkayıp yerleştirmek istiyorum inşallah yapabilirim 🤗🤗
Biz de bir yere gitsek küçük kızım durmuyor. O yüzden gitmiyoruz 😂😂
Bu arada ramen ne? 🤔

Semiz otunu temizlemek için tuzlu suda beklet, iki üç kere suyunu tazele. Öyle öyle çamuru akıp gidiyor.

Ramen japon noodle ı yani erişteymiş.
Kız taco da garnitürlü kıymalı dürüm gibi bir şeymiş ben de yeni öğrendim 😃
🤣🤣🤣🤣
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler.
Yeri geliyor biz onlara öğretiyoruz yeri geliyor onlar bize öğretiyor. 😂😂😂

Bi de avakadolu bir sosu da var onu da akşama eklicem. Akşama da daha zengin bir taco yicez. Hayatımda ilk defa avakado aldım. Sosyete olduk kız çocuklar sayesinde 😂
Internet her şeyi şip diye önüne getiriyor. Kim bilir nereden gördü 🤔

Biz de bir yere gitsek küçük kızım durmuyor. O yüzden gitmiyoruz 😂😂
Bu arada ramen ne? 🤔

Semiz otunu temizlemek için tuzlu suda beklet, iki üç kere suyunu tazele. Öyle öyle çamuru akıp gidiyor.

Sağol canım tamam öyle yapayım inşallah 😘

Ramen noodle varya o sulu makarunaa 😄

Kardeşim hamile bebeğin son günlerde baya gazı oluyor. Ne pişirsem diye kara kara düşünüyor ne önerirsiniz?
Allah yardımcın olsun. Ne yesen ye gaz yapar. Ben de hamileyken gaz yüzünden peynir ekmek domates yerdim.
Bir de pirinç pilavı. Minik minik kuş başı etleri haşlayarak pilav üstü et yapabilirsin. Protein de almış olursun.

Back