- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.101
Selam. Canım biz dün tatile çıktık 2 günSelamun aleykum kızçeler. Bayram nasıl geçiyor?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Biz de büyükleri ziyarete geldik. Nasıl akşam oldu anlamıyorumCok sukur canim sizin nasil geciyor
Biz memlekete geldik guzel gidiyor smdilik hepinizr hayirli bayramlar
Ve aleyküm selam canım. Misafirler geldi dün menü mercimek çorba, fırında patatesli köfte, pilav, börek, sarma, salata, ev yapımı pasta ve dışardan alınmış baklava idi. Haliyle bugüne de kaldı yarın da tatile gidiyoruz bir haftalığına devremülk yine. Size de tavsiye ederim kızlar en ucuz tatil bu.Selamun aleykum kızçeler. Bayram nasıl geçiyor?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Hayırlı yolculuklar canım. Tedbili mekanda ferahlık vardırVe aleyküm selam canım. Misafirler geldi dün menü mercimek çorba, fırında patatesli köfte, pilav, börek, sarma, salata, ev yapımı pasta ve dışardan alınmış baklava idi. Haliyle bugüne de kaldı yarın da tatile gidiyoruz bir haftalığına devremülk yine. Size de tavsiye ederim kızlar en ucuz tatil bu.
hiç olmazsa kafada tatil yapamadım sorusu kalmıyor. Yaptın ama naptın yemek bulaşık temizlik aynen devam ediyor ama psikolojik olarak tatile gidemedim sıkıntısı ortadan kalkıyor zaten havuza girmediğim için corona derdi de yok.
tatil mi tatil işte....
Çoook geçmiş olsun canımSelam buaralar yokum kızlar bizim bayram kötü gecıyor esim kasap oldugu icin toptan mal kesiyor her sene ve maalesef yanındakinin hatası yuzunden bacağına girmis bıçak ilk gun. Dikiş falan atıldı. Gelen giden derken fırsat olmuyor gelmeye.. bunada sükür... herkese iyi geceler
Çok teşekkür ederim canım bnmÇoook geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım. Ciddi bir şeyi yok değil miSelam buaralar yokum kızlar bizim bayram kötü gecıyor esim kasap oldugu icin toptan mal kesiyor her sene ve maalesef yanındakinin hatası yuzunden bacağına girmis bıçak ilk gun. Dikiş falan atıldı. Gelen giden derken fırsat olmuyor gelmeye.. bunada sükür... herkese iyi geceler
Ben de anlamadım. Pert oldum. Allahtan gelen giden olmadı. Ev halkı yetti yaniAleyküm selam canım. Bayramdan pek bişey anlamadım. Kv gittim bugün eve yeni geldim. Tam olarak bayramım çay demleyip doldurmakta geçti
Yoruluyor insan o yüzden Bayram hiç sevmemBen de anlamadım. Pert oldum. Allahtan gelen giden olmadı. Ev halkı yetti yani
Aleyküm selam canım. Kolay gelsin bizde de menü kahvaltıSelamun aleykum kızlar. Saat ne ara üç oldu anlamadım.
Dün gece geldik eve. Valizi yerleştirdim. Dolap da tam takır kuru bakır. Akşam alış veriş yaparız. Menünüz kahvaltı yani
Eee siz nasılsınız? Bayram nasıl geçti? Anlatın bakalım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?