Ve aleyküm selam canım. Misafirler geldi dün menü mercimek çorba, fırında patatesli köfte, pilav, börek, sarma, salata, ev yapımı pasta ve dışardan alınmış baklava idi. Haliyle bugüne de kaldı yarın da tatile gidiyoruz bir haftalığına devremülk yine. Size de tavsiye ederim kızlar en ucuz tatil bu.
hiç olmazsa kafada tatil yapamadım sorusu kalmıyor. Yaptın ama naptın yemek bulaşık temizlik aynen devam ediyor ama psikolojik olarak tatile gidemedim sıkıntısı ortadan kalkıyor zaten havuza girmediğim için corona derdi de yok.
tatil mi tatil işte....

Hayırlı yolculuklar canım. Tedbili mekanda ferahlık vardır

Selam buaralar yokum kızlar bizim bayram kötü gecıyor esim kasap oldugu icin toptan mal kesiyor her sene ve maalesef yanındakinin hatası yuzunden bacağına girmis bıçak ilk gun. Dikiş falan atıldı. Gelen giden derken fırsat olmuyor gelmeye.. bunada sükür... herkese iyi geceler

Çoook geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Ciddi bir şeyi yok değil mi

Aleyküm selam canım. Bayramdan pek bişey anlamadım. Kv gittim bugün eve yeni geldim. Tam olarak bayramım çay demleyip doldurmakta geçti
Ben de anlamadım. Pert oldum. Allahtan gelen giden olmadı. Ev halkı yetti yani

Aleyküm selam canım. Kolay gelsin bizde de menü kahvaltı

Selamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız? Daha yeni yeni kendime geliyorum
Dün çalışma camasirla uğraştım. Pazar alış verişi yaptım. Bugün için biber doldurdum. Ama yanına yapabileceğim bir şey kalmamış. Bu akşam da market alış verişi yapmam lazım. Bugün de sadece dolma olsun ne olacak sanki
Sizden de gelsin menüler ❤❤❤❤

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…