- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.081
Bence güzel ama en önemlisi gidince bebeğe biraz bak annesi uyusunSağol canım minik tahinli atıştırmalık düşündüm süt olsun diye mantıklı mı yoksa başka bişey mi düşünsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence güzel ama en önemlisi gidince bebeğe biraz bak annesi uyusunSağol canım minik tahinli atıştırmalık düşündüm süt olsun diye mantıklı mı yoksa başka bişey mi düşünsem
Bana pek vereceklerini sanmiyorim dokunmayı bile düşünmüyorum uzaktan geleceğim için :/Bence güzel ama en önemlisi gidince bebeğe biraz bak annesi uyusun
Aaaaaaaa evet onu düşünmemiştimBana pek vereceklerini sanmiyorim dokunmayı bile düşünmüyorum uzaktan geleceğim için :/
Eşim ben öper severim dedi de ona bile söylendim ben çocuğu kucağına bile almayacağım ne öpmesi dedim bizim buralarda yüksek risk var o yüzden yaklasmam uzaktan göreyim yeterAaaaaaaa evet onu düşünmemiştim
Bence de canım hiç riske atmayınEşim ben öper severim dedi de ona bile söylendim ben çocuğu kucağına bile almayacağım ne öpmesi dedim bizim buralarda yüksek risk var o yüzden yaklasmam uzaktan göreyim yeter ❤
İyi bayramlar canım
Gözünüz aydın olsun canım ❤❤❤Baklava börek yapmadım
Ama yeğenim oldu giderken geline tahinli katlama yapacağım ☺
Evdeyim bende bu bayram
.
Bu akşam bamya var yanına bişey düşünmedim
Sağol canım Allah razı olsun ilk yegeenim cok heyecanlıyımGözünüz aydın olsun canım ❤❤❤
Çok sevindim senin adına.
Yeğen candır baldır Allah hayırlı ömür versin miniğe..Sağol canım Allah razı olsun ilk yegeenim cok heyecanlıyım
Amin insallaj Allah razı olsunYeğen candır baldır Allah hayırlı ömür versin miniğe..
Aleyküm selam canım. Kurban henüz kesilmediği için menüde şnitzel ve pilav varSelamun aleykum kızlar. Bayramımız mübarek olsun hanımlar. Hepinizi çok öpüyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Sağol canım seninde mübarek olsunSelamun aleykum kızlar. Bayramımız mübarek olsun hanımlar. Hepinizi çok öpüyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Selam canım bugün annemgile geldim hava sıcak ya insan bişe anlamıyor kiSelamun aleykum kızçeler. Bayram nasıl geçiyor?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14