• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı yolculuklar, iyi tatiller diliyorum. Biz bugün dünden kalan bamyayı yiyeceğiz. Temizlik, dolma, tatlı derken yemeğe vakit yok😅 annem hem yapıyor, hem de bayramlaşma eskisi gibi değil kapıdan uğranır diyor, sonra da olsun bi, yeriz diye ekliyor 😅

Hayırlı yolculuklar canım. Benim dünden çorbam ve muhallebim var. Yanına ne yapacağım bilemiyorum. Dün patates graten yaptım belki bugün patlıcanlı birşeyler yaparım. Aslında bamyam var ama uğraşacak vaktim yok onunla..

Aleyküm selam canım hayırlı yolculuklarrr
Akşama patates tavuk ve pilav yapıcam inşallah

bide hem yarına hem akşam yemeğine peynirli börek düşünüyorum yetiştirebilirsem :)
Bide gelin tatlısı yapıcam
Herkese şimdiden iyi bayramlar vede kolay gelsiinn

Hayırlı yolculuklar canım. Benim dünden çorbam ve muhallebim var. Yanına ne yapacağım bilemiyorum. Dün patates graten yaptım belki bugün patlıcanlı birşeyler yaparım. Aslında bamyam var ama uğraşacak vaktim yok onunla..
Teşekkür ederim canım. Geçen gün Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi patlıcanla menemen gibi bir şey yapmıştı. En kısa zamanda deneyeceğim ben de 😋😋

Aleyküm selam canım hayırlı yolculuklarrr
Akşama patates tavuk ve pilav yapıcam inşallah

bide hem yarına hem akşam yemeğine peynirli börek düşünüyorum yetiştirebilirsem :)
Bide gelin tatlısı yapıcam
Herkese şimdiden iyi bayramlar vede kolay gelsiinn
Teşekkür ederiz, sana da kolay gelsin canım. ❤❤❤❤😘😘

Teşekkür ederim canım. Geçen gün Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi patlıcanla menemen gibi bir şey yapmıştı. En kısa zamanda deneyeceğim ben de 😋😋

Evet canım dün yaptım çok hafif güzel ve pratik oldu
Soğan kavurma olayı yok ondan sevdim patlıcanları jülyen bir şekilde doğradım direk tencereye üstüne zeytinyağı üstüne iki domates biber bi tatlı kaşığı hafif sulandırılmış salçalı su 4 diş sarımsak tuz ve bu kadar 😊😋😋

Bende okumuştum aklımdaydı ondan yapayım o zaman:)
Evet canım dün yaptım çok hafif güzel ve pratik oldu
Soğan kavurma olayı yok ondan sevdim patlıcanları jülyen bir şekilde doğradım direk tencereye üstüne zeytinyağı üstüne iki domates biber bi tatlı kaşığı hafif sulandırılmış salçalı su 4 diş sarımsak tuz ve bu kadar 😊😋😋
Sağol canım patateste ekleyip yapayım bundan eşim patatesini yesin ben patlıcanlarını:)

Baklava börek yapmadım

Ama yeğenim oldu giderken geline tahinli katlama yapacağım ☺️

Evdeyim bende bu bayram
.
Bu akşam bamya var yanına bişey düşünmedim

Baklava börek yapmadım

Ama yeğenim oldu giderken geline tahinli katlama yapacağım ☺

Evdeyim bende bu bayram
.
Bu akşam bamya var yanına bişey düşünmedim
Ayyyyyyyy gözünüz aydın canım musmutlu günler görür inşallahhh yiğrnin❤️❤️❤️😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰

Ayyyyyyyy gözünüz aydın canım musmutlu günler görür inşallahhh yiğrnin❤❤❤😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰
Sağol canım minik tahinli atıştırmalık düşündüm süt olsun diye mantıklı mı yoksa başka bişey mi düşünsem 🤔

Back