• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve aleyküm selam canım. Misafirler geldi dün menü mercimek çorba, fırında patatesli köfte, pilav, börek, sarma, salata, ev yapımı pasta ve dışardan alınmış baklava idi. Haliyle bugüne de kaldı yarın da tatile gidiyoruz bir haftalığına devremülk yine. Size de tavsiye ederim kızlar en ucuz tatil bu.
hiç olmazsa kafada tatil yapamadım sorusu kalmıyor. Yaptın ama naptın yemek bulaşık temizlik aynen devam ediyor ama psikolojik olarak tatile gidemedim sıkıntısı ortadan kalkıyor zaten havuza girmediğim için corona derdi de yok.
tatil mi tatil işte....

Ve aleyküm selam canım. Misafirler geldi dün menü mercimek çorba, fırında patatesli köfte, pilav, börek, sarma, salata, ev yapımı pasta ve dışardan alınmış baklava idi. Haliyle bugüne de kaldı yarın da tatile gidiyoruz bir haftalığına devremülk yine. Size de tavsiye ederim kızlar en ucuz tatil bu.
hiç olmazsa kafada tatil yapamadım sorusu kalmıyor. Yaptın ama naptın yemek bulaşık temizlik aynen devam ediyor ama psikolojik olarak tatile gidemedim sıkıntısı ortadan kalkıyor zaten havuza girmediğim için corona derdi de yok.
tatil mi tatil işte....
Hayırlı yolculuklar canım. Tedbili mekanda ferahlık vardır 👍👍👍

Selam buaralar yokum kızlar bizim bayram kötü gecıyor esim kasap oldugu icin toptan mal kesiyor her sene ve maalesef yanındakinin hatası yuzunden bacağına girmis bıçak ilk gun. Dikiş falan atıldı. Gelen giden derken fırsat olmuyor gelmeye.. bunada sükür... herkese iyi geceler

Selam buaralar yokum kızlar bizim bayram kötü gecıyor esim kasap oldugu icin toptan mal kesiyor her sene ve maalesef yanındakinin hatası yuzunden bacağına girmis bıçak ilk gun. Dikiş falan atıldı. Gelen giden derken fırsat olmuyor gelmeye.. bunada sükür... herkese iyi geceler
Çoook geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Ciddi bir şeyi yok değil mi

Aleyküm selam canım. Bayramdan pek bişey anlamadım. Kv gittim bugün eve yeni geldim. Tam olarak bayramım çay demleyip doldurmakta geçti :KK51:
Ben de anlamadım. Pert oldum. Allahtan gelen giden olmadı. Ev halkı yetti yani 😂😂

Selamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız? Daha yeni yeni kendime geliyorum 🤣🤣🤣
Dün çalışma camasirla uğraştım. Pazar alış verişi yaptım. Bugün için biber doldurdum. Ama yanına yapabileceğim bir şey kalmamış. Bu akşam da market alış verişi yapmam lazım. Bugün de sadece dolma olsun ne olacak sanki 🤷‍♀️
Sizden de gelsin menüler ❤❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11

Back