- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.841
Çoook geçmiş olsun canım. Ilık çorba içmeli bence. Benim menü Arap tava ve kahveli parfe....Selamun aleykum kızlar. Kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazı iltihaplanmış. Boğazını acıtmayan bir şeyler yapmam lazım. Çünkü boğazı çok acıyor
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Onlar da bunalıyor ama sonra da hasta oluyorlarKuzum valla benimkide sürekli dondurma istiyo çokta yiyor almasak bı dert alsak bı.
Dolaba su koyuyoruz tutturuyo bende icecem diye valla bir şekilde yiyip içiyorlar.insallah çabuk toparlar kıyamam☹
Allah razı olsun canım. Tarhana yaptım içmediÇoook geçmiş olsun canım. Ilık çorba içmeli bence. Benim menü Arap tava ve kahveli parfe....
Onuda düşündüm canım ama o kadar yoldan gelip birde otele giriş yapabilmek için uzun süre beklememiz gerekecekti. Biraz uyudu zaten oyundu molaydı geldik. Dönüştede bir kolaylık verir inşallah Rabb'imGece ciksaniz yola uyur belki canim biz oyle yapmistik kizim kucukken
Iyi tatiller bu arada tadini cikarr
Geçmiş olsun canım. Ne iyi gelir bilemedim ama sıcakta bakteriler cogaliyormuş sanırım.Selamun aleykum kızlar. Kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazı iltihaplanmış. Boğazını acıtmayan bir şeyler yapmam lazım. Çünkü boğazı çok acıyor
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Afiyet olsun canım. Menuyu yazdım bir kenaraSardalya
mercimek corbasi
salata
Allah razı olsun canım. Bunalıyor diye dondurma soğuk suyu falan engellemedim.Geçmiş olsun canım. Ne iyi gelir bilemedim ama sıcakta bakteriler cogaliyormuş sanırım.
Bunalıyor kuzucuk ne yapsın annesi.Onuda düşündüm canım ama o kadar yoldan gelip birde otele giriş yapabilmek için uzun süre beklememiz gerekecekti. Biraz uyudu zaten oyundu molaydı geldik. Dönüştede bir kolaylık verir inşallah Rabb'im
Ellerine sağlık canımgünaydin..
dün eşime semizotu yemegi yapmışım..
kendime yoğurtlu semizotu salatasi yaptım çok severim :)
bide kırmızı pancar salatasi yaptım. :)
:)
Öğleye ayrı akşama ayrı yemek mi yapıyorsunöğle yemekte...
taşkebabiii :)
akşam
daha karar veremedim..
O da güzel.Aleyküm selam bacı. Bende bugün biber doldurmayı düşünüyorum. Ama biber yokalabilirsem biber doldurcam bide pilav tamamdır
Teşekkür ederimO da güzel.
Kolay gelsin canım.
Benim Arap tavası pek rağbet görmedi bugünü de çıkartırSelamun aleykum kızlar. Kızım için densiz yoğurt çorbası yaptım. Hâlâ bir şey yiyemiyor. Akşama da biber doldurayım diyorum. Yanına da ayran yaparım. Siz nasılsınız? Ne pişiriyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?