- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.661
Çok geçmiş olsun canım hayırdır inşallahSelamun aleykum kızlar. Çocukları hastaneye getirdim. Biraz rahatsızlar. Bugün pek giremeyeceğim.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Tavugu bugun yapmadım çözülmemişti buzu. Yarın bende tavuklu pilav ayran yapicempudingli kekte var. Öğlenede herhangi bi çorba yaparm çocuklar için.
Moral olarak pek iyi sayılmam ama yıkılmamaya çalışıyorum cocuklarım için. Allah rahatlık versin iyi geceler arkadaşlarım...
Geçmiş olsun canım benim inşallah önemli birşey yoktur❤
Ben kızları burgerking e götürecem ordan dönüşte anneme gidecez
Geçmiş olsun canım noldu
Cok gecmis olsun canim ikisi birden mi rahatsiz ya e oldu oyle
Bu arada dun kararsizdm yazamaamstm pirincli kabak yemegi ve pacanga boregi yaptim
çok geçmiş olsun canım
Allah razı olsun kızlar. Sıcaktan dolayı dökmüşler veya yedikleri bir şey dokunmuş. Alerji doktoru olmadığı için ilaç verdiler sadece.Çok geçmiş olsun canım hayırdır inşallah
Gećmiş olsun canım. Benim kızıMDA sıcaktan kasinir ve kıpkırmızı olur. İnşallah kısa zamanda geçer sıkıntılarınız. Bende bugün eşim yoğurtlu makarna istedi yaptım. Zaten bugün çok isim vardı iyi olduAllah razı olsun kızlar. Sıcaktan dolayı dökmüşler veya yedikleri bir şey dokunmuş. Alerji doktoru olmadığı için ilaç verdiler sadece.
Noldu canım neye üzüldunTavugu bugun yapmadım çözülmemişti buzu. Yarın bende tavuklu pilav ayran yapicempudingli kekte var. Öğlenede herhangi bi çorba yaparm çocuklar için.
Moral olarak pek iyi sayılmam ama yıkılmamaya çalışıyorum cocuklarım için. Allah rahatlık versin iyi geceler arkadaşlarım...
Aynii konular işte canım..eşim iyice yakınlaştı ailesiyle. Allah sonumuzu hayir etsin artikNe oldu yine
Pek hevesim kalmadı bişeylere canim ya. Şöyle dışardan kendime baktım bugün de sanki ruhum çekilmiş. Kapının onune cıktım bugün komşular şen şakrak hayat dolu herkes. Ben oturdum bahcede tek basima öylece ve dalmş gitmişim filan sadece. Ne bileyim ya..Noldu canım neye üzüldun
Seni ezdirmesin, gerisini boşver. Annenle sorunların var mesela ama tamamen sırt çevirebilir misin? Hem şimdi sen surekli sorun cikaran onlar melek görünecek o yüzden politik davran biraz.Aynii konular işte canım..eşim iyice yakınlaştı ailesiyle. Allah sonumuzu hayir etsin artik
Zaten insan mutsuzken başkalarının mutluluğunu farkediyor. Çok iyi anlıyorum canım. Akışına bırak bazen hayatı bol dua oku.inanki şu hayatta herkesin imtihanı varPek hevesim kalmadı bişeylere canim ya. Şöyle dışardan kendime baktım bugün de sanki ruhum çekilmiş. Kapının onune cıktım bugün komşular şen şakrak hayat dolu herkes. Ben oturdum bahcede tek basima öylece ve dalmş gitmişim filan sadece. Ne bileyim ya..
Selamun aleykum kızlar. Bugünkü yemeğim
Ayran çorbası,yeşil fasulye ve pilav üstü et. Misafirim vardı. Bugün giremedim o yüzden. Pişti mi yemekler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Türlü yap tatlımdünden kalan tarhana çorbasi var..
ne pişirecegimi bilmiyorum.
Tavuklu mu yapacaksın? Ben mantar sote yapınca başka yemek yapmıyorum.Aleyküm selam canım ellerine sağlık
Bende bugün mantar sote yapmayı düşünüyorum yanına ne yapsam bilemedim
Fikirlere açığım
kolay yemege kaçiyorumTürlü yap tatlım
Tavuklu mu yapacaksın? Ben mantar sote yapınca başka yemek yapmıyorum.
Tavuk çorbası yapacağım tavuğu hasladımSelamun aleykum kızlar. Bugünkü yemeğim
Ayran çorbası,yeşil fasulye ve pilav üstü et. Misafirim vardı. Bugün giremedim o yüzden. Pişti mi yemekler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Kız sen zaten diyette değil miydin?kolay yemege kaçiyorum
sadece çorba yeter mi bilmem hiç yemek yapasim yok.
adama öğlen yiyemediğim köfteli ekmek götürecegim onu verecegim :)
acil diyete girmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?