- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.601
As canım. Ayasofya’mızın açılışı da mübarek olsun.. Dünden kalan çorbanın yanına kuru köfte patates canısı....Selamun aleykum kızlar. Günaydın.
Evde sadece spagetti kaldı. Onunla kıymalı makarna yapayım dedim. Dünden de çorba var. Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
AminnnAs canım. Ayasofya’mızın açılışı da mübarek olsun.. Dünden kalan çorbanın yanına kuru köfte patates canısı....
Eşin gelene kadar nerede durdunBen de ne yapsam diye dusunerek eve geldim. Anahtarımı unutmusum eşimi bekliyorumherhalde çarçabuk bir fırın yemeği yaparım. Evde ne sebze varsa poşete atıyorum küp küp, domatesli sarımsaklı su. Poşeti del ohh mis gibi ye
A. S. Canım tavuğum var onu yapacağım ama henüz karar vermedik ne yapacağımıza genelde geç yiyoruz eşim evdeykenSelamun aleykum kızlar. Günaydın.
Evde sadece spagetti kaldı. Onunla kıymalı makarna yapayım dedim. Dünden de çorba var. Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Hafta sonları öyle oluyor.A. S. Canım tavuğum var onu yapacağım ama henüz karar vermedik ne yapacağımıza genelde geç yiyoruz eşim evdeyken
Selamun aleykum kızlar. Günaydın.
Siz ne kaynatıyorsunuz.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Bizimki vardiyalı kuzum hafta içi haftasonu karışıyorHafta sonları öyle oluyor.
Hadi yaaaBizimki vardiyalı kuzum hafta içi haftasonu karışıyor
Aynen işte denk gelmediSende gitmeden bir gün önceki yemeğii fazla yap gelince hazır olsun yemeğiniz
Fırında tavuk patates yaptım. Yanına pirinç pilavı ve ayran.Selamun aleykum kızlar. Günaydın.
Siz ne kaynatıyorsunuz.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Ellerine sağlık, afiyet olsun canımFırında tavuk patates yaptım. Yanına pirinç pilavı ve ayran.
Ellerine sağlık canım.Gunaydın kızlar. Daha kahvalti etmedik pişi içn hamur mayaladım bi evi toparlayim da kızartcam. Dünden mercimek çorbası var.
Islak kek yapıp puding dökcem üstüne.
Bide tavuk cıkardım buzluktan onuda fırında yaparim yada sade haşlayabilirim karar veremedim
Oglani sütten kesmeye çalışıyorum bi yandan
Günaydın canım kolay gelsin. Senin oğlun ne kadarlıktı. Benimki emmiyor zaten ama mamayı kesmek istiyorum bende. Doğru düzgün birşey yemiyor. Sütde içmiyor. Nasıl yapacağım bilemedimGunaydın kızlar. Daha kahvalti etmedik pişi içn hamur mayaladım bi evi toparlayim da kızartcam. Dünden mercimek çorbası var.
Islak kek yapıp puding dökcem üstüne.
Bide tavuk cıkardım buzluktan onuda fırında yaparim yada sade haşlayabilirim karar veremedim
Oglani sütten kesmeye çalışıyorum bi yandan
Biberonla mı besleniyorGünaydın canım kolay gelsin. Senin oğlun ne kadarlıktı. Benimki emmiyor zaten ama mamayı kesmek istiyorum bende. Doğru düzgün birşey yemiyor. Sütde içmiyor. Nasıl yapacağım bilemedim
Dün bamya yemeği pisirmistim yanına ek pilav salata yaparım birde tavuk kozartacsgim :))Selamun aleykum kızlar. Misafirim var. Ne yaparım hiç bilmiyorum
Eşim kahvaltı için kıymalı biberli domatesli bir şey yaptı.
Siz nasılsınız? Akşama ne yemek var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Ellerine sağlık canım.Dün bamya yemeği pisirmistim yanına ek pilav salata yaparım birde tavuk kozartacsgim :))
Teşekkür ederim nasılsın canım bu arada :)) yerlestij dimi yeni eve :))Ellerine sağlık canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?