- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.581
O yorgunlukla yemek mi yapılır? Bizi hiç düşünmüyorlarSağolsun kocacim poğaça dan yemedi .ben evde yemek yicem dedi
Bende eve gelir gelmez hemen teflon da mantar kızarttım bulgur pilavı yaptım .çocuklar fazla yemediler şimdi cukokrem yiyorlar.ay yeter rrrrrrr diye bagırasim var.kimse yemek istemesin
Afiyet olsun canımHamurlu sarmısaklı çorba, şnitzel....
Yok canım ya kim düşünecek. O aceleyle kızı yıka kirliler i yerleştir yemek yap ortada döndüm.O yorgunlukla yemek mi yapılır? Bizi hiç düşünmüyorlar
Sende gitmeden bir gün önceki yemeğii fazla yap gelince hazır olsun yemeğinizYok canım ya kim düşünecek. O aceleyle kızı yıka kirliler i yerleştir yemek yap ortada döndüm.
TutturamadımMaalesef oraya yuruyerek gidiyolar canım :/ ama çoook serin biyer. Cokta uzak değil
Bizde dun patlıcan yemeği vardı.
Bugun patates kızarması yedik yoğurt soslu.
Yarın içinde eşim götürsün diye kıymalı poğaça ve makarna salatası yaptım bizede onlardan var.bahaneyle ertesi güne yemek kalıyo bizede çocuklara da mercimek corbası yaparim yeterli üçümüze kavrulmuş kıymada baya kaldı poğaça hamuru bitince
Malzemelerini söyleAleyküm selam. Ben bugün ne pişirsem bilmiyorum.
Sebze türü pek bişey kalmadı da kıyma falan var. Bana yemek bul lütfenMalzemelerini söyle
Yoğurt çorbası yaptım şimdilik aksamada karışık kızartma düşünüyorum canım.Selamun aleykum kızlar. Günaydın.
Evde sadece spagetti kaldı. Onunla kıymalı makarna yapayım dedim. Dünden de çorba var. Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Patates varsa kiymayla patates oturtma olabilir miSebze türü pek bişey kalmadı da kıyma falan var. Bana yemek bul lütfen
Olabilir bacısıPatates varsa kiymayla patates oturtma olabilir mi
Canım yemek termoslari varya sefer tası gibi onlardan alsan işinize yarayabilir. Akşamdan yaptığın yemeği sabah ısıtıp koysan öğlene kadar durur. Çok sıcak bir yer değilse bozulmazda..Maalesef oraya yuruyerek gidiyolar canım :/ ama çoook serin biyer. Cokta uzak değil
Bizde dun patlıcan yemeği vardı.
Bugun patates kızarması yedik yoğurt soslu.
Yarın içinde eşim götürsün diye kıymalı poğaça ve makarna salatası yaptım bizede onlardan var.bahaneyle ertesi güne yemek kalıyo bizede çocuklara da mercimek corbası yaparim yeterli üçümüze kavrulmuş kıymada baya kaldı poğaça hamuru bitince
Üfffffffff en sevdiğim menülerdennnnnn afiyet olaunSelamun aleykum kızlar. Günaydın.
Evde sadece spagetti kaldı. Onunla kıymalı makarna yapayım dedim. Dünden de çorba var. Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Kıymalı makarna, fırında köfte patates, domatesli kıyma kavurması...Sebze türü pek bişey kalmadı da kıyma falan var. Bana yemek bul lütfen
Teşekkür ederim canım. Gel beraber olsunÜfffffffff en sevdiğim menülerdennnnnn afiyet olaun
Yeşil. Mercimekli şehriye çorbası yaptım
Yiğenim bizde çocuklara döner söyleceğğm
Çok mantıklıCanım yemek termoslari varya sefer tası gibi onlardan alsan işinize yarayabilir. Akşamdan yaptığın yemeği sabah ısıtıp koysan öğlene kadar durur. Çok sıcak bir yer değilse bozulmazda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?