- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.284
- 158
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #16.541
Bakalım artık bacısı biraz rahatsızım halim gelmiyor.Fasulye ayiklanmissa 5 dakikada koyarsın tencereye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım artık bacısı biraz rahatsızım halim gelmiyor.Fasulye ayiklanmissa 5 dakikada koyarsın tencereye
Selamun aleykum günaydın kızlar. Bu aralar çok geç yazıyorum, bugün erken yazayım.
Küçük kızıma tarhana çorbası yaptım az önce. Doğru dürüst kahvaltı yapmıyor. Bari karnı doysun dedim. Dünden biraz kabak yemeğim var. Bir de yoğurtlu makarna yaparsam tamamdır. Allah bereket versin
Siz nasılsınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
@donashippo
aynen canım. Rahat oluyo arada yapmak.dün 5dk da yapıverip çıktım mutfaktanPişti olmuşuz
Afiyet olsun canım. Makarnayı yarına düşünebilirim
Afiyet olsun canimPişti pişti yemekler hatta yendi bulaşıklar makinaya bile dizildi
Dünden yoğurt çorbam vardı
Çıtır tavuk
Patates kızartması
Salata
Yedik çok şükür
Çiğ köfte düşünüyorum ama akşama doğru kesinlesirSelamun aleykum günaydın kızlar. Bu aralar çok geç yazıyorum, bugün erken yazayım.
Küçük kızıma tarhana çorbası yaptım az önce. Doğru dürüst kahvaltı yapmıyor. Bari karnı doysun dedim. Dünden biraz kabak yemeğim var. Bir de yoğurtlu makarna yaparsam tamamdır. Allah bereket versin
Siz nasılsınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
@donashippo
Geçmiş olsun canım.Bakalım artık bacısı biraz rahatsızım halim gelmiyor.
Gececek insallah. Biraz daha sabretAleyküm selam canım bendr dün makarna yaomıştım
Mutfağa hiç.giremiuorum hiç bir yemek hayal edemiyorum
Bulaşıklarım bile birikiyo hep ama aşırı halsizim ve bulantılarım arttı
Bugün bendr makarnanın yanına me yaparım bilmiyorum
Bu aralar öğlene ayrı akşama ayrı yemek pişiriyorum.aynen canım. Rahat oluyo arada yapmak.dün 5dk da yapıverip çıktım mutfaktan
Ooo kolay gelsinÇiğ köfte düşünüyorum ama akşama doğru kesinlesir
Sağol canım. Bugün bi yakınımın ölüm senesiydi. İrmik helvası yaptım. Bi tabakta komşum a verdim.kendiside severdi rahmetli.ona gittiğimizde hemen küçük tüpü ortaya ćikarir helva kavururduk beraber .şimdi ise arkasından yapıyorumOoo kolay gelsin
ayy patates salatası olur bak sagol canım ❤Patates salatası, makarna salatası, kısır gibi şeyler yapabilirsin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallahSağol canım. Bugün bi yakınımın ölüm senesiydi. İrmik helvası yaptım. Bi tabakta komşum a verdim.kendiside severdi rahmetli.ona gittiğimizde hemen küçük tüpü ortaya ćikarir helva kavururduk beraber .şimdi ise arkasından yapıyorum
Amin canım çok sagolAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah
Küçük kızıma buzluktan içli köfte yaptım bende yedim 1 taneMakarna salatası veya ton balıklı salata yapabilirsin canım
Allah rahmet eylesinSağol canım. Bugün bi yakınımın ölüm senesiydi. İrmik helvası yaptım. Bi tabakta komşum a verdim.kendiside severdi rahmetli.ona gittiğimizde hemen küçük tüpü ortaya ćikarir helva kavururduk beraber .şimdi ise arkasından yapıyorum
Afiyet olsun canım. Bulgur sonuçtaKüçük kızıma buzluktan içli köfte yaptım bende yedim 1 tane
Allah rahmet eylesinSağol canım. Bugün bi yakınımın ölüm senesiydi. İrmik helvası yaptım. Bi tabakta komşum a verdim.kendiside severdi rahmetli.ona gittiğimizde hemen küçük tüpü ortaya ćikarir helva kavururduk beraber .şimdi ise arkasından yapıyorum
Afiyet olsun canım. Bulgur sonuçtaKüçük kızıma buzluktan içli köfte yaptım bende yedim 1 tane
Ben de severimSelam kızlar ben bugün tavuklu pilav yaptım. Yanına turşu ve yoğurtŞimdi kalktık sofradan ama biraz ağır geldi ama güzel oldu, bir yürüyüşe bakar
Sağol canimAllah rahmet eylesin
Afiyet olsun canım. Bulgur sonuçta
Gececek insallah. Biraz daha sabret
Yapamıyorsan hiç zorlama.