- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.401
Yedikçe daha çok bunalıyor insan. Mısır zaten doyurucu. Afiyet olsun canımAyni durumdayim sizlerle hava cok sicak gec kahvalti yaptik ve de saglam yaptik aksam ustu de kek yapip misir haslamistim aksam ivir zivir o seklde yeriz cnm hic yemek yapmakta yemekte cnm istemiyor suan
Maşallah size. Biz niyeyse useniyoruzAfiyet olsun canım
Bizde de mangal var bugün
Bizim bura ćok esiyor canım ondanNeden sönüyor ki
Benim eşimde çok üsenir hiç sevmez mangal yakmayıMaşallah size. Biz niyeyse useniyoruz
Haklısın canım. Bizim bile yapasımız gelmiyor.Aleyküm selam canım ellerine sağlık
Bende bugün kabak mücveri yapayım diyorum benimde kabakların patlıcanların durumu iyi değil
Bu sıcakta mücveri düşünmek bile iyi gelmiyor aslında ama bilmiyorum yiyebilir miyim
Öbür türlü yemek falan hiç yapasım yok
Soğan salçaa yağğ
Kumru yaaa, ne yapacaksın mangalıbizde denize geldik mangal getirmedim sahilde yakamayız diye piknik yeri de varmisneyse izmirde kumru yenir zaten kumru yeriz dönerken
Bizim burda perde kımıldamıyorBizim bura ćok esiyor canım ondan
Benimki sever ama 7 senedir yapmadı.Benim eşimde çok üsenir hiç sevmez mangal yakmayı
kiz güzelde gecen hafta 3 kumruya 90 lira istedilerKumru yaaa, ne yapacaksın mangalı
Yok artıkkiz güzelde gecen hafta 3 kumruya 90 lira istedileryani çeyrek ekmek insanin zoruna gidiyo
ciddiyim bak deniz kenarında diye o kadar pahalıdır herhal diye düşündük bodrumda dönermiydi hamburger miydi 370 lira olan onun gibiYok artık
Evden yolluk koy bacım.ciddiyim bak deniz kenarında diye o kadar pahalıdır herhal diye düşündük bodrumda dönermiydi hamburger miydi 370 lira olan onun gibi
bu sefer orda yemeyiz canim denix kenarı olmayan bi yer bulcez artikEvden yolluk koy bacım.
Insan kafa dağıtmak için geziye çıkıyor ama her şey dağılıyorbu sefer orda yemeyiz canim denix kenarı olmayan bi yer bulcez artikyanıma meyve mısır felan aldim da benim oğluş duramaz aç kesmez onlar
Sagol cnm kek pisiyor sonra da patatesli borek pisircem misir yedik az evvel zaten birde salata yaparim yogurtlu belki Allah bereket versn gun menusu yaptim esimeYedikçe daha çok bunalıyor insan. Mısır zaten doyurucu. Afiyet olsun canım
öyle canim garibanın yüzü gülürmüInsan kafa dağıtmak için geziye çıkıyor ama her şey dağılıyor
Oda zor olur.ya mutfakta catlicaktim sinir bastıBizim burda perde kımıldamıyor
Bence de gün yemeği olmuş. Afiyet olsun canımSagol cnm kek pisiyor sonra da patatesli borek pisircem misir yedik az evvel zaten birde salata yaparim yogurtlu belki Allah bereket versn gun menusu yaptim esime
Afiyet olsun canım.Dolapta tek tük kalan sebzelerden karışık kızartma yaptım ben de domates soslu. Kabak, patlıcan, biber falan vardı. Bir de patates kızarttım. Sütlü sebze çorbam da vardı, tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?