• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Dün gece 11 de patlıcanların yumuşadığını fark ettim. Hemen temizledim, fırında musakkalik kızarttım. Ama eşim bu sıcakta musakka yenmez. Yoğurtlar yeriz dedi. Dünden fasulyem de var. Yanına da karpuz ve semiz otu salatası. Bugün de böyle olsun. Allah bereket versin hepimizin sofrasına. 🤩🤩🤩
Gelsin menüler 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Canım bizde pazar klasiği etli ekmek oldu. Çiğ börek yapacaktım yağlı diye vazgeçtim

Selamlar bayrağıdır ugrayamadim buraya 🤭

Dünden tavuk çorbası taze fasulye var
Bugün yanına kabak kavurayim diyorum :)

Tazecik yoğurt ta var misss ☺
Evet yaa neden uğramıyorsun :sinirli:
😂😂😂 şaka şaka.
Afiyet olsun canım

Aleyküm selam canım. Bende buzlukta karnıyarıklık patlıcan buldum. Ama azmiş, birazda patates oyup kizarttım. Onlarıda doldurdum harçla. ismini de göbeğiyarık koydum :KK70: yoğurt karpuz falan yeriz.

Aleyküm selam canım. Bende buzlukta karnıyarıklık patlıcan buldum. Ama azmiş, birazda patates oyup kizarttım. Onlarıda doldurdum harçla. ismini de göbeğiyarık koydum :KK70: yoğurt karpuz falan yeriz.
Tebrik ediyorum seni 👍👍👍
Hemen patentini al. 🤩🤩🤩cidden değişik fikirmiş ellerine sağlık canım 😋😋

Daha pompik olsun göbüşü uf olmuş koy adını 😌

Tebrik ediyorum seni 👍👍👍
Hemen patentini al. 🤩🤩🤩cidden değişik fikirmiş ellerine sağlık canım 😋😋
Evet alayım bunun patentini ben:)) sağol canım☺️ eşim patlıcanı pek yemediği için arada karnıyarığın yanına yapıyorum güzel oluyor:))

Back