Iyi gecelerkızlarrr. gerçekten cok sıcak ne pişircem bilemiyorum bugun cocuklara yogurt corbasi yaptım baya içtiler.bzede yogurt soslu kizartma yaptm. Milföy böreği yaptım,mısır haşladım birde.
Zar zor yedik vallahi ben böyle sicak görmedim. Eşim rahatsızlandı gene.
az öncede poğaça yaptım sabah için.
Yarini düşünüyorum eşimde yok gerçi.çocuklara corba var bakalm duruma göre hallederim

Geçmiş olsun canım. Nesi var?
Bizde yoğurt çorbası yiyoruz sürekli

Selamun aleykum kızlar. Dün gece 11 de patlıcanların yumuşadığını fark ettim. Hemen temizledim, fırında musakkalik kızarttım. Ama eşim bu sıcakta musakka yenmez. Yoğurtlar yeriz dedi. Dünden fasulyem de var. Yanına da karpuz ve semiz otu salatası. Bugün de böyle olsun. Allah bereket versin hepimizin sofrasına.
Gelsin menüler

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11

Valla çok güzel olmuş menünuz. Ben tam bi patlıcan aşığıyım ama eşim yemediği için pek yapmıyorum. Yaparsam arada kendime.bazen çocuklar da yer
Ben bugün köfte ekmek yapacam.yanına buz gibi bi ayran ve marul salatası.herkese afiyet olsun

Ya valla ben artık tatili geçtim gurbette yasayan biri olarak memleketime gitmek istiyorum. Anam babam burnumda tütüyor, eşimin de öyle.. ama ikimiz de çalışıyoruz ve ikimizi de aileleri 60 yaş üstü. Çok çekiniyoruz bir şey olursa diye, ama gideceğiz herhalde bayrama, yani insallah
Yemeğe gelicek olursak biliyorsunuz 1 haftadır evde yemek pişmiyor. Bugün eşimle düzgün bir şeyler yiyelim dedik. Menüm söyle, yoğurtlu kuskus yapıcam, geçen anlattığım domatesli fırında köfte( Allah tan buzluğa kofte yapıp atiyorum tak pişecek onlar) bir de yoğurtlu biber kızartması yani hem çeşitli hem de yoğurt olduğu için güzel yedirir diye düşünüyorum fresh fresh, benden bu kadar

Ellerine sağlık kuzu şuan dolaba bakıyorum aklıma sadece sıcak geliyor valla yemek yapasım da yiyesim de yok

Afiyet olsun canım

Bizde de mangal var bugün

Aleyküm selam canım ellerine sağlık

Bende bugün kabak mücveri yapayım diyorum benimde kabakların patlıcanların durumu iyi değil
Bu sıcakta mücveri düşünmek bile iyi gelmiyor aslında ama bilmiyorum yiyebilir miyim
Öbür türlü yemek falan hiç yapasım yok

Soğan salçaa yağğ

Sizin yemekler daha şahane bence
Afiyet olsun canım.

Allah kavuştursun canım. Önleminizi alarak gidemez misiniz?

Sizin yemekler daha şahane bence
Afiyet olsun canım.
Sağol tatlimkızım tutturdu illa revani isterim diye.yaptım ama şerbeti pişirirken bende pistimbalkonun kapısını kapatmazsam ocak sönüyo. Sadece penceresi aćıktı. Bu Sıcaklarda yemek yapmak iskence olacak heralde

Neden sönüyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…