- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.381
Taze fasulyede pişti olmuşuzEline sağlık kuzum bizde de taze fasulye, pilav, salata vardı
SıkıştırdımDolaba koy demiş arkadaş yerin yoksa bile sıkıştır bu sıcakta biz bozulacağız nerdeyse
Gelmez gelmez sen onu düşünme uyuSıkıştırdım
Inşallah yenmeyecek hale gelmez
Geçmiş olsun canım. Nesi var?Iyi gecelerkızlarrr. gerçekten cok sıcak ne pişircem bilemiyorum bugun cocuklara yogurt corbasi yaptım baya içtiler.bzede yogurt soslu kizartma yaptm. Milföy böreği yaptım,mısır haşladım birde.
Zar zor yedik vallahi ben böyle sicak görmedim. Eşim rahatsızlandı gene.
az öncede poğaça yaptım sabah için.
Yarini düşünüyorum eşimde yok gerçi.çocuklara corba var bakalm duruma göre hallederim
Hiç sorma yaaa, gece 11 de patlıcan kızarttımGelmez gelmez sen onu düşünme uyu
Valla çok güzel olmuş menünuz. Ben tam bi patlıcan aşığıyım ama eşim yemediği için pek yapmıyorum. Yaparsam arada kendime.bazen çocuklar da yerSelamun aleykum kızlar. Dün gece 11 de patlıcanların yumuşadığını fark ettim. Hemen temizledim, fırında musakkalik kızarttım. Ama eşim bu sıcakta musakka yenmez. Yoğurtlar yeriz dedi. Dünden fasulyem de var. Yanına da karpuz ve semiz otu salatası. Bugün de böyle olsun. Allah bereket versin hepimizin sofrasına.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Ya valla ben artık tatili geçtim gurbette yasayan biri olarak memleketime gitmek istiyorum. Anam babam burnumda tütüyor, eşimin de öyle.. ama ikimiz de çalışıyoruz ve ikimizi de aileleri 60 yaş üstü. Çok çekiniyoruz bir şey olursa diye, ama gideceğiz herhalde bayrama, yani insallahSelamun aleykum kızlar. Dün gece 11 de patlıcanların yumuşadığını fark ettim. Hemen temizledim, fırında musakkalik kızarttım. Ama eşim bu sıcakta musakka yenmez. Yoğurtlar yeriz dedi. Dünden fasulyem de var. Yanına da karpuz ve semiz otu salatası. Bugün de böyle olsun. Allah bereket versin hepimizin sofrasına.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Ev ekonomisi bunu gerektirirHiç sorma yaaa, gece 11 de patlıcan kızarttım
Ellerine sağlık kuzu şuan dolaba bakıyorum aklıma sadece sıcak geliyor valla yemek yapasım da yiyesim de yokSelamun aleykum kızlar. Dün gece 11 de patlıcanların yumuşadığını fark ettim. Hemen temizledim, fırında musakkalik kızarttım. Ama eşim bu sıcakta musakka yenmez. Yoğurtlar yeriz dedi. Dünden fasulyem de var. Yanına da karpuz ve semiz otu salatası. Bugün de böyle olsun. Allah bereket versin hepimizin sofrasına.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Afiyet olsun canımSelamun aleykum kızlar. Dün gece 11 de patlıcanların yumuşadığını fark ettim. Hemen temizledim, fırında musakkalik kızarttım. Ama eşim bu sıcakta musakka yenmez. Yoğurtlar yeriz dedi. Dünden fasulyem de var. Yanına da karpuz ve semiz otu salatası. Bugün de böyle olsun. Allah bereket versin hepimizin sofrasına.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Selamun aleykum kızlar. Dün gece 11 de patlıcanların yumuşadığını fark ettim. Hemen temizledim, fırında musakkalik kızarttım. Ama eşim bu sıcakta musakka yenmez. Yoğurtlar yeriz dedi. Dünden fasulyem de var. Yanına da karpuz ve semiz otu salatası. Bugün de böyle olsun. Allah bereket versin hepimizin sofrasına.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Sizin yemekler daha şahane benceValla çok güzel olmuş menünuz. Ben tam bi patlıcan aşığıyım ama eşim yemediği için pek yapmıyorum. Yaparsam arada kendime.bazen çocuklar da yer
Ben bugün köfte ekmek yapacam.yanına buz gibi bi ayran ve marul salatası.herkese afiyet olsun
Allah kavuştursun canım. Önleminizi alarak gidemez misiniz?Ya valla ben artık tatili geçtim gurbette yasayan biri olarak memleketime gitmek istiyorum. Anam babam burnumda tütüyor, eşimin de öyle.. ama ikimiz de çalışıyoruz ve ikimizi de aileleri 60 yaş üstü. Çok çekiniyoruz bir şey olursa diye, ama gideceğiz herhalde bayrama, yani insallah
Yemeğe gelicek olursak biliyorsunuz 1 haftadır evde yemek pişmiyor. Bugün eşimle düzgün bir şeyler yiyelim dedik. Menüm söyle, yoğurtlu kuskus yapıcam, geçen anlattığım domatesli fırında köfte( Allah tan buzluğa kofte yapıp atiyorum tak pişecek onlar) bir de yoğurtlu biber kızartmasıyani hem çeşitli hem de yoğurt olduğu için güzel yedirir diye düşünüyorum fresh fresh, benden bu kadar
Sağol tatlimSizin yemekler daha şahane bence
Afiyet olsun canım.
Salata yap o zamanEllerine sağlık kuzu şuan dolaba bakıyorum aklıma sadece sıcak geliyor valla yemek yapasım da yiyesim de yok
Neden sönüyor kiSağol tatlimkızım tutturdu illa revani isterim diye.yaptım ama şerbeti pişirirken bende pistim balkonun kapısını kapatmazsam ocak sönüyo. Sadece penceresi aćıktı. Bu Sıcaklarda yemek yapmak iskence olacak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?