- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.361
İçi diri kalıyor gibiydi.kuru gibiydi.bu sefer domatesi daha fazla kattım. Domatesin suyuyla tam kıvamında pistiEvet yagliydi. Çok da yemedim. Bıraktım ama yine de rahatsız etti.
Eline sağlık canım. Neyini tutturamıyordun
Afiyet olsun o zamanİçi diri kalıyor gibiydi.kuru gibiydi.bu sefer domatesi daha fazla kattım. Domatesin suyuyla tam kıvamında pisti
Ooo ne güzel. Size iyi eğlenceler. Ama kendiliğinden nasıl gidiyor o kilolar. Ben iyice kilo aldım.bugün kahvalti gibi yedik sıcaktan yemek yenmiyo bi teyze vardi ya kac damacana su içiyodu onun gibiyim bendeiyi oldu ama çabasız kilo gidiyo yarin mangala gideriz denize de gidebiliriz
kiz sıcaktan heralde günde 300 gram gidiyo netOoo ne güzel. Size iyi eğlenceler. Ama kendiliğinden nasıl gidiyor o kilolar. Ben iyice kilo aldım.
Ben de vermek istiyorumkiz sıcaktan heralde günde 300 gram gidiyo netbide yemek yenmiyo ki karpuz su
kaç kilosun boyun kaç canımBen de vermek istiyorum
Boyum 160 cm ama kilomu bilmiyorum. Uzuuuuun zamandır tartılmadım. Rakamla yüzleşmeye cesaretim yokkaç kilosun boyun kaç canım
o zaman işe tartılmakla başlıycaksun kuzum acı gerçeğin şoku seni kendine getirecekBoyum 160 cm ama kilomu bilmiyorum. Uzuuuuun zamandır tartılmadım. Rakamla yüzleşmeye cesaretim yok
Tartım bozuldu, yenisini de alacağız da sora gelirseo zaman işe tartılmakla başlıycaksun kuzum acı gerçeğin şoku seni kendine getirecek
Olabilir aslinda.bugün benimde aklıma geldi.biraz su katılabilir diyeAfiyet olsun o zaman
Ben yoğururken su katıyorum.
Oh ne güzelmiş o iş.günde 300grmkiz sıcaktan heralde günde 300 gram gidiyo netbide yemek yenmiyo ki karpuz su
yok kız azcik abarttımOh ne güzelmiş o iş.günde 300grm
Canım kızarttıgin sebzeler i tekrar dolaba koy benceKızlar patlıcanları domateslerin yanına koymuştum. Daha dün almıştım bu arada. Baktım bozulmaya başlamışlar. Ben de musakkalik doğrayıp fırında kızarttım. Sabaha kadar bozulur mu sizce
Dolapta yerim yokCanım kızarttıgin sebzeler i tekrar dolaba koy bence
Eline sağlık kuzum bizde de taze fasulye, pilav, salata vardıSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben tatile gitmek istiyorumama gidemiyorum. Hayaller ve hayatlar
Neyse, konumuza gelecek olursak, iki gün önce pirinç pilavı yapmıştım. Biraz kalmıştı. Ziyan olmasın diye yayla çorbası yaptım. Yanına da zeytinyağlı taze fasulye yapacağım inşallah. Bir de karpuz, Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Dolaba koy demiş arkadaş yerin yoksa bile sıkıştır bu sıcakta biz bozulacağız nerdeyseKızlar patlıcanları domateslerin yanına koymuştum. Daha dün almıştım bu arada. Baktım bozulmaya başlamışlar. Ben de musakkalik doğrayıp fırında kızarttım. Sabaha kadar bozulur mu sizce
Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben tatile gitmek istiyorumama gidemiyorum. Hayaller ve hayatlar
Neyse, konumuza gelecek olursak, iki gün önce pirinç pilavı yapmıştım. Biraz kalmıştı. Ziyan olmasın diye yayla çorbası yaptım. Yanına da zeytinyağlı taze fasulye yapacağım inşallah. Bir de karpuz, Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Sen ve bebişin iyi olun da mutfağa girmesen de olur. Ama buraya sohbete gelCanım ellerine sağlık
Ben bu ara ne mutfağa girebiliyorum nede buralara
Bugün patates haşladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?