- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.301
Sağol canım. Sitenin bahçesine iniyoruz ama orasida hava almıyor. Geçen sene çocuk küçük diye klima almamıştık ama bu sene şart gibi..Yaa
Tekrardan Allah yardımcın olsun. Keşke bahçeniz olsaydı
Ben de istiyorum ama çok pahalılar yaaSağol canım. Sitenin bahçesine iniyoruz ama orasida hava almıyor. Geçen sene çocuk küçük diye klima almamıştık ama bu sene şart gibi..
Sağol canım tesekurlerHer gün silmiyorum canım. Süpürgenin fırça ucu var. Onunla her gün süpürüyorum.
Bu arada gözün aydın
Gerçekten pahalı. Biz buzdolabını bile klimadan daha uyguna aldik.buralar sıcak olmaya başladı. Dün gece sıcak tı.bide eşim hırsız gelir diye her tarafı kapatıp yatıyor. Bugünde sıcak olursa klimayi acacam.artık zamanı geldiBen de istiyorum ama çok pahalılar yaa
Amanin!!! Niye acmiyon bacım. Oranın sıcağında cam kapalı, klima kapalıGerçekten pahalı. Biz buzdolabını bile klimadan daha uyguna aldik.buralar sıcak olmaya başladı. Dün gece sıcak tı.bide eşim hırsız gelir diye her tarafı kapatıp yatıyor. Bugünde sıcak olursa klimayi acacam.artık zamanı geldi
Haziran çok güzel geçti .serin buz gibiydi.temmuzla beraber hava basmaya başladı. İyiydi yani havalar şansımdan .o yüzden kimse acmadı. Yeni yeni basladılarAmanin!!! Niye acmiyon bacım. Oranın sıcağında cam kapalı, klima kapalı
Burası sıcaktı, orası daha da sıcak geldi gözümeHaziran çok güzel geçti .serin buz gibiydi.temmuzla beraber hava basmaya başladı. İyiydi yani havalar şansımdan .o yüzden kimse acmadı. Yeni yeni basladılar
Yok canım. Bizde şaşırdık. Geçen sene adanaya bayramda geldiğimizde cehennem gibiydi.ama bu yıl çok güzeldi. Anneme diyorum benim şansıma haziran iyi geçti diyorumBurası sıcaktı, orası daha da sıcak geldi gözüme
Evet öyleler valla.. bizde en fazla 2 ay kullanırız ama sıcakta benim hayat damarlarından birkaçı kopuyor:)) bir çözüm bulmamız lazım..Ben de istiyorum ama çok pahalılar yaa
Bize kim dedi ki yayla gibi yeri bırak da sıcak memlekete gelYok canım. Bizde şaşırdık. Geçen sene adanaya bayramda geldiğimizde cehennem gibiydi.ama bu yıl çok güzeldi. Anneme diyorum benim şansıma haziran iyi geçti diyorum
Vantilatör de iyi olur. Tavandan olanlar var yaEvet öyleler valla.. bizde en fazla 2 ay kullanırız ama sıcakta benim hayat damarlarından birkaçı kopuyor:)) bir çözüm bulmamız lazım..
kiz çocuğun ayağı kirlense nolacak ben her gün silmiyorum valla kendimi üzemem o kadarAy evet sıcaklar geldi. Ya kızlar ben ev silmek ten ölüyor um artık. Öf sil sil hergün .sizde siliyor musunuz hergün.silmezsem çocukların ayağı kirlenir diye korkuyorum
Yarın misafirim geliyor.annem babam ablam eşi ve oğlu. Çok mutluyum.
Sabah çocuklara simit yaptım tabi bi yandan evde temizliyorum .sağolsun oğlumda yardım etti.kızımda bizi görünce iştahlandi tozları aldısonra oğlumun çizgi filmde gördüğü bi mantı tarifi var illa anne ondan yap dedi.onca işimin arasında hamur açıp 3 tabak mantı yaptım oğlumla. Sonra düğün çorbası yaptım. Ama eşime bişe yok.ay çok yorgunum. Olmazsa eşime bi domatesli pilav yaparim
Mobil soğutucularda iyiymiş sanırım. Bakacağız bir çaresine..Vantilatör de iyi olur. Tavandan olanlar var ya
Bende silmiyorum hergün canım. Benimki yerlerde de sürünüyor. Bağışıklığa iyi gelir diye düşünüp bıraktım.:))Ay evet sıcaklar geldi. Ya kızlar ben ev silmek ten ölüyor um artık. Öf sil sil hergün .sizde siliyor musunuz hergün.silmezsem çocukların ayağı kirlenir diye korkuyorum
Yarın misafirim geliyor.annem babam ablam eşi ve oğlu. Çok mutluyum.
Sabah çocuklara simit yaptım tabi bi yandan evde temizliyorum .sağolsun oğlumda yardım etti.kızımda bizi görünce iştahlandi tozları aldısonra oğlumun çizgi filmde gördüğü bi mantı tarifi var illa anne ondan yap dedi.onca işimin arasında hamur açıp 3 tabak mantı yaptım oğlumla. Sonra düğün çorbası yaptım. Ama eşime bişe yok.ay çok yorgunum. Olmazsa eşime bi domatesli pilav yaparim
Bende üzmesem iyi olacakkiz çocuğun ayağı kirlense nolacak ben her gün silmiyorum valla kendimi üzemem o kadar
Evet canım maşallah .ićinden geliyor demekkiBende silmiyorum hergün canım. Benimki yerlerde de sürünüyor. Bağışıklığa iyi gelir diye düşünüp bıraktım.:))
Maşallah oğluna bayılıyorum elinden her iş geliyor
Senin gibi olmak istiyorumMerhaba kızlar, bu sıcaklar bizi mahvetti. Asla yemek yiyemiyoruz. Dün yoğurlu makarna yapıcaktım eşim çok sıcak ben karpuz yiyeceğim dedi, ben onu bile yiyemedim. Sabah 1 salatalık kemirdim kan sekerim düşmesin diye. Öğlen oldu sipariş veriyor arkadaşlar ben de zorla bir şeyler sipariş ettim ama yiyebilecegimi sanmıyorum. Aşırı bir sıcak var. Ağza lokma sürülmüyor. Bana öneriniz var mı
Hiç sormaBize kim dedi ki yayla gibi yeri bırak da sıcak memlekete gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?