Ben de istiyorum ama çok pahalılar yaa
Gerçekten pahalı. Biz buzdolabını bile klimadan daha uyguna aldik.buralar sıcak olmaya başladı. Dün gece sıcak tı.bide eşim hırsız gelir diye her tarafı kapatıp yatıyor. Bugünde sıcak olursa klimayi acacam.artık zamanı geldi

Amanin!!! Niye acmiyon bacım. Oranın sıcağında cam kapalı, klima kapalı

Yok canım. Bizde şaşırdık. Geçen sene adanaya bayramda geldiğimizde cehennem gibiydi.ama bu yıl çok güzeldi. Anneme diyorum benim şansıma haziran iyi geçti diyorum
Bize kim dedi ki yayla gibi yeri bırak da sıcak memlekete gel

kiz çocuğun ayağı kirlense nolacak ben her gün silmiyorum valla kendimi üzemem o kadar

Bende silmiyorum hergün canım. Benimki yerlerde de sürünüyor. Bağışıklığa iyi gelir diye düşünüp bıraktım.:))
Maşallah oğluna bayılıyorum elinden her iş geliyor

Merhaba kızlar, bu sıcaklar bizi mahvetti. Asla yemek yiyemiyoruz. Dün yoğurlu makarna yapıcaktım eşim çok sıcak ben karpuz yiyeceğim dedi, ben onu bile yiyemedim. Sabah 1 salatalık kemirdim kan sekerim düşmesin diye. Öğlen oldu sipariş veriyor arkadaşlar ben de zorla bir şeyler sipariş ettim ama yiyebilecegimi sanmıyorum. Aşırı bir sıcak var. Ağza lokma sürülmüyor. Bana öneriniz var mı

Senin gibi olmak istiyorum

Kızlar çok uzgünüm. Eşimin is yerinde bi kadında virüs çıkmış. Bugün servis gelmemiş. Ofisi kapatmislar 3 gün. Eşim kadını görmemiş ama gorenlerle görüşmüş. Annem ve ablam gil gelemeyecekler.ve beni asıl üzen şey ablamın bu haberi duyup ta bana bi Alo bile dememesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…