- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.221
Sen de bendensinBende aynı düşüncedeym. Yemek pişirmeyi hiç sevmem.
Aslında yemek yapmaktan çok düşünmek yoruyor beniSen de bendensin
Evet yaa, zengin olunca ilk isim bir ascı tutmak olacak.Aslında yemek yapmaktan çok düşünmek yoruyor beni
Anam ben kendim pişirmeden yiyemiyorum. Bana aşçı fayda etmezEvet yaa, zengin olunca ilk isim bir ascı tutmak olacak.
TeşekkürlerOo ellerine sağlık afiyet olsun
Ohh eline sağlıkEllerine sağlık canım. Ben de yumuşamış meyveleri kaynayıp meyve suyu yaptım
Ay ben de.. benimki sevmemek değil üşeniyorumBende aynı düşüncedeym. Yemek pişirmeyi hiç sevmem.
Donduruca genellikle nohut fasulye vs ıslayip koyuyorum kuzumdondurucuda bişey varmi
Aynen canım.Amin
Çocuklar evde olduğu için yemeğe sardılar. Benim kızım da sürekli bir şeyler istiyor
Afiyet olsun canım. Hafif olmuş ne güzelDonduruca genellikle nohut fasulye vs ıslayip koyuyorum kuzummenemen yaptım bugün:)
İyi geceler tatlım.Bugun menemen yedik birde tarcınlı havuclu kek yaptım. Çocuklara şehriyeli bulguru yoğurtlayıp verdim .
Yarın da patates kızartırım veya pişi yapabilrim duruma göre karar vericem.buara canım coook sıkılıyor vakit geçirmek için mutfağa atiyorum kendimi ama yapacak bişey bulamiyorum artk yarında telefon eşimde olacak şimdiden yazaym dedim.iyi geceler canlar
dün de olmadi beTeşekkür ederim canım. Size de afiyet olsun. Dünkü kaçamak bugüne yaradı size
O zaman bugün afiyet olsundün de olmadi be
kocam dişarda yemek yemiş.
kız da kaynanamdan fasulyevarmişti onu yedi
ben yemek yemedim. canm istemedi
Hoşgeldin reis. Hazır fırını açmışken çıtır tavuk yapabilirsin. Biber domates kozleyebilirsin, patlıcan salatası yapabilirsinMerhaba reisler kopya çekmeye geldim fırında makarna yapacağım inşallah
Yanina ne gider?
Bende çamaşırcıEvet yaa, zengin olunca ilk isim bir ascı tutmak olacak.
bende temizlikçi :)Bende çamaşırcı
İşte hayaller ve hayatlarrrbende temizlikçi :)
hergün mis gibi olacak:)
her işini yapacak
yemek de dahil..
ben kraliçe gibi yaşamak istiyorum
olsa gerçek..:)İşte hayaller ve hayatlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?