- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.141
Geçmiş olsun canım. Hayırdır? Neyi var?Bugün hastanede yorulduk kızın tahlilleri falan derken saat geç oldu annem kabak yapmış onu getirecek yanına pilav anca yetişir
Diyet mi? Kolay gelsin@Kmsl Hnd canim pişmaniye çekiyo cok fena sabahtan beri sadece bi dilim kızarmıs ekmek beyaz peynir kahve içtim bide şeftali yedim açlıktan ölecem
Boşver yemeği o zaman. Kuzuyla oyna, dinlenmiş olursun.köfteli patates yemeği
pirinç pilavı
bugün temizlik yaptim öldüm
daha yemekleri yapicam eşim gelmedi daha oğlan oyun oynayalim diyo
Adana kebapEllerinize sağlık hanımlar çocuklara patates kizartacagim pilav var birde kendime ne yapsam bilemedim
maalesefDiyet mi? Kolay gelsin
oyunlari pek dinlendirici olmuyo amaBoşver yemeği o zaman. Kuzuyla oyna, dinlenmiş olursun.
Kolay gelsin canım. Pirinç çorbası nasıl ki?Ay bende ev temizledim okadar yoruldum ki .pirinç çorbası yaptım biraz önce ay ilaç gibi geldi.oğlum akşama da düğün çorbası istiyor.oğlum öğlen ayrı akşam ayrı çorbamı icecen diyorum.olsun anne ben çorba hastasıyım diyor
Pirinç çorbasını da belki 15 yıldır yapmamıştım. Deneyim bi dedim.güzel oldu valla özlemisimakşama kısır yapmak istiyorum.akşam a doģru pazara gidecem.taze yeşillikler alırım .güzel olur
Katılıyorummaalesefdiyet bana göre değil ya temizlik yaparken düşündüm yani sabahları cayın yanında sıcacık bazlama üstüne yağ sürüp yemiyeceksem dünyanın çilesini niye cekiyom ben ya
Sağol canım kabız oldu bayağı sürdü baktım sadece zeytinyağı yada fitil varsa yapıyor düzeni bozulmadan Bi baktıralım dedik bugün iki kere yapıp bizi yalancı çıkardı sağolsunGeçmiş olsun canım. Hayırdır? Neyi var?
Ay bu yaramazlarSağol canım kabız oldu bayağı sürdü baktım sadece zeytinyağı yada fitil varsa yapıyor düzeni bozulmadan Bi baktıralım dedik bugün iki kere yapıp bizi yalancı çıkardı sağolsun
Bir adanalı olarak nasıl ilk defa adana yaparsınYeşil mercimekli şehriye çorbası
Adana kebap (fırında çöp şiş ile ilk defa yapacam)
Pirinç pilavı
Salata
Karpuz doğra yeter canım. Yaz günü yenmiyor zaten.Bugün temizlik yaptım fena yoruldum. Yemek olarak sadece yayla çorbası yapcam gerisini de aklıma hiç bir şey gelmiyor ne yapayım bilmiyorum.
Kız sorma 1,5 aydır durum böyle ek gıda dedik diş dedik yeme düzenini tekrar değiştirdik baktım tam sonuç alamıyoruz gidelim dedik işte o daAy bu yaramazlar
As canısı. Yemek fasulye kavurma ve paçanga böreği. Kuzuya köfte ayrıca....Selamun aleykum kızlar. Eve bir şeyler almıştık. Onları kurduk. Daha yerlestiremedim. Ortalık da çok fena karıştı
Dünden pilav kaldı sadece. Onu yeriz salatayla artık. Bu saatten sonra yemek yapamam.
Gelsin menüler
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
O zaman yemek yapoyunlari pek dinlendirici olmuyo amasırtıma cikiyo ben uçak olacakmışım gezdircekmişim timsahdan kaçacakmışız
Buna alışsan iyi olur. Evden çıkınca yapmaz dediğin her şeyi yapacak. Veya tam tersiKız sorma 1,5 aydır durum böyle ek gıda dedik diş dedik yeme düzenini tekrar değiştirdik baktım tam sonuç alamıyoruz gidelim dedik işte o daoldu
O zaman yemek yap
Ellerine sağlık canım. Ben de misafir olayım sizeAs canısı. Yemek fasulye kavurma ve paçanga böreği. Kuzuya köfte ayrıca....
Taşındık yerleştik çok şükür. Ama eksik eşyalarımız vardı. Onları hallettik, iki gündür onlarla uğraşıyorum. Taşındığım gün kadar yoruldumbirakmiyo yemek yapiyim
sen nasılsın canım tasındınız mi yerleştin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?