- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.101
Ben de. Bir aile akşam yemeğini beraber yemeli ve gün içinde ne yaptıklarını birbirlerine anlatmalılar. Ki aradaki bağ güçlensinSağolasın canım. Güzel bir sofranın aileyi birleştirici gücüne inanıyorum
Ertele ertele böyle oldu canım. Ama sorun yok gayet keyifli geçti. Teras büyük olduğu için mesafe de ayarladım. Her şeyi ben servis ettim. Bunu da atlattık çok şükür. Ama o kadar çok yapmışım ki her şeyden.. yarına yemek falan yapman kalanlarla geçiririzHaklısın canım yaa. Keşke başka bir güne erteleseydiniz
Sevindim senin adınaErtele ertele böyle oldu canım. Ama sorun yok gayet keyifli geçti. Teras büyük olduğu için mesafe de ayarladım. Her şeyi ben servis ettim. Bunu da atlattık çok şükür. Ama o kadar çok yapmışım ki her şeyden.. yarına yemek falan yapman kalanlarla geçiririz
Köfte kızartılınca daha güzel oluyorSelam kızlar 2 gun patates yemeği vardı bizde. Dunde buzluktan poğaça çıkarmstm.
Bugun eşim rahatsız biraz. Mercimek çorbası yapıcam. yanınada bulgur pilavı cacik filan. Yanına bişey daha arıyorum.
Köfte düşünüyorm ama kızartmaya üşeniyorum direk fırına atsam güzel olur mu sizce?
Ben atıyorum tatlım. Çok güzel oluyurSelam kızlar 2 gun patates yemeği vardı bizde. Dunde buzluktan poğaça çıkarmstm.
Bugun eşim rahatsız biraz. Mercimek çorbası yapıcam. yanınada bulgur pilavı cacik filan. Yanına bişey daha arıyorum.
Köfte düşünüyorm ama kızartmaya üşeniyorum direk fırına atsam güzel olur mu sizce?
Afiyet olsun canımSelamsssss
Çıtır tavuk
Makarna
Semizotu salatası
Kolay gelsin canım afiyet olsun şimdiden.Selamun aleykum kızlar. Çok işim var. Menüyü yazıp çıkacağım. Toygo çorbası ve pilav üstü et. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Oo enistenin ellerine sağlık o zamanKolay gelsin canım afiyet olsun şimdiden.
Eşim sac kavurma yaparım demişti
Sağol canımOo enistenin ellerine sağlık o zaman
As ben de öptüm. Sabah patates kuzartmasu ve Menemen eşliğinde balkonda brunch. Akşama da şnitzel Ve ezme salata nasipseSelamun aleykum kızlar. Çok işim var. Menüyü yazıp çıkacağım. Toygo çorbası ve pilav üstü et. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Aleyküm selam canım. Kolay gelsin. Bende temizlik yapiyorum. Dünden az yemeğim kaldı yanına belki makarna yaparım vakit bulursam.Selamun aleykum kızlar. Çok işim var. Menüyü yazıp çıkacağım. Toygo çorbası ve pilav üstü et. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Kolay gelsin canım. Benim Dunden tavuklu patates ve mantar sote var.yanina da pirinç pilavı yapcamSelamun aleykum kızlar. Çok işim var. Menüyü yazıp çıkacağım. Toygo çorbası ve pilav üstü et. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Aynen yaSevindim senin adına
Insan korkuyor ama değişiklik de istiyor
Üşengecligin kitabını yazmış biri olarak köftelerin üstüne bir de halka halka dilimleriyim domates ve biber koy ımmm super oluyorSelam kızlar 2 gun patates yemeği vardı bizde. Dunde buzluktan poğaça çıkarmstm.
Kolay gelsin. Ben sabah baya özene bezene kahvaltı hazırladım ondan çok tokuz. Dünden kalan sebzeli pilavım ve sigara böreğim var baya. Ben o kadar sık et tüketmiyorum rahatsızlığım var. Eşime kalan köftelerden de ısıtırım. Kendime de ayran aşı yaparım ya da ayran sadece pilav ayran ımm missSelamun aleykum kızlar. Çok işim var. Menüyü yazıp çıkacağım. Toygo çorbası ve pilav üstü et. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Cok teşekkür ederimAynen ya
Üşengecligin kitabını yazmış biri olarak köftelerin üstüne bir de halka halka dilimleriyim domates ve biber koy ımmm super oluyorsadece köfte de koyabilirsin elbet. Hatta sulu istersen demin dediğim tarife 1 tk salçayı suda eritir dökersen olur sulu yemek
Kolay gelsin. Ben sabah baya özene bezene kahvaltı hazırladım ondan çok tokuz. Dünden kalan sebzeli pilavım ve sigara böreğim var baya. Ben o kadar sık et tüketmiyorum rahatsızlığım var. Eşime kalan köftelerden de ısıtırım. Kendime de ayran aşı yaparım ya da ayran sadece pilav ayran ımm miss
Rica ederim afiyet olsunCok teşekkür ederimsulu daha güzel olur köfteler yarına kaldı eşimin bademcikleri şiş boğazımdan inmez dedi yarın dediğin gibi yapayım canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?