• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğlen çocuklara döner yaptım.
Akşama da mantar sote yapacam.oğlum ısrarla kaşarlı pide yapma dedi bende vazgeçtim. Biraz daha sebzeye yönelmeliyim
[/QUOTE]
Siz tam sebze yerindesiniz 🤩🤩
Afiyet olsun canım 😋😋

Evet canım eşim erken geldiği için geçmemişti daha isteğim🤣🤣 Kızda seviyor diye yaptım. Salata da yaptım. Üstüne de baklava + dondurma yedik.. yeşil çay içmeliyim hemen🤣🤣
Yani, 🙄🙄
Onca şeyin üstüne yeşil çay mükemmel bir fikir 🤣🤣🤣

Haklısın canım.
Menü şahane olmuş bu arada 😋😋😋
Sebzeli köfteyi daha önce de söylemiştim kıymaya kırmızı biber havuç sarımsağı robottan geçirip yoğuruyorsun sonradan haşlanmış Mısır da ekleniyor. Ekmek, soğan ve yumurta zaten var. Bu ve acılı ezme tarifim kevserin mutfağından. Tavsiye ederim ikisi de çok beğenildi.

Öğlen çocuklara döner yaptım.
Akşama da mantar sote yapacam.oğlum ısrarla kaşarlı pide yapma dedi bende vazgeçtim. Biraz daha sebzeye yönelmeliyim
Afiyet olsun canım 😋😋
[/QUOTE]
Sağol canım öyle ama aslında bendede biraz suç var.kabak yemeği yaptığımda eşim yemezde çocuklar yiyor kendim canım istemiyor yapmıyorum.

Günaydın kızlar :) aylar üstüne bugün misafir gelecek bana. Eşimin iş yerinden arkadaşı ve eşi. Önce biraz tedirgin oldum ama bizim genişce bir terasımız var. Oraya ayarlarım dedim sosyal mesafeyi falan da.
Neyse menümü söyleyeyim
Tavuk/köfte karışık ızgara
Sebzeli Pilav
Cacık
Sigara böreği
Ortaya da Zeytin yağlı barbunya

Sebzeli köfteyi daha önce de söylemiştim kıymaya kırmızı biber havuç sarımsağı robottan geçirip yoğuruyorsun sonradan haşlanmış Mısır da ekleniyor. Ekmek, soğan ve yumurta zaten var. Bu ve acılı ezme tarifim kevserin mutfağından. Tavsiye ederim ikisi de çok beğenildi.
Ben daha yemeden beğendim kız 🤩🤩🤩

Afiyet olsun canım 😋😋
Sağol canım öyle ama aslında bendede biraz suç var.kabak yemeği yaptığımda eşim yemezde çocuklar yiyor kendim canım istemiyor yapmıyorum.
[/QUOTE]
Kabak yemeği aslında çok basit yapılıyor. 🤔🤔🤔
Ama kendini öyle şartlandırma.

Günaydın kızlar :) aylar üstüne bugün misafir gelecek bana. Eşimin iş yerinden arkadaşı ve eşi. Önce biraz tedirgin oldum ama bizim genişce bir terasımız var. Oraya ayarlarım dedim sosyal mesafeyi falan da.
Neyse menümü söyleyeyim
Tavuk/köfte karışık ızgara
Sebzeli Pilav
Cacık
Sigara böreği
Ortaya da Zeytin yağlı barbunya
Kolay gelsin canım. Mangal mi yapacaksınız 🤩🤩

Back