- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.841
Senin adına çok sevindim canımKızlar günaydın bir hafta izin aldım bugün tatile çıkıyorum devremülkte kalıcaz yine pratik bi şeyler yaparım ama ev gibi olmaz
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin adına çok sevindim canımKızlar günaydın bir hafta izin aldım bugün tatile çıkıyorum devremülkte kalıcaz yine pratik bi şeyler yaparım ama ev gibi olmaz
Selamun aleykum kızlar. Yemeğimi yaptım. Kıymalı kabak yemeği
Makarna da yapacaktım ama sular kesik
Gelince yaparım artık. Eee siz nasılsınız neler var neler yok ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Sadece makarna bide çorba belkiSelamun aleykum kızlar. Yemeğimi yaptım. Kıymalı kabak yemeği
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Kimyon bizim normal çayımız oldu canım 2 aydan beri azar azar Ela ya da başlamıştım ama çıkarsa da ya zorlanıyor ya bir süre sonra tekrar oluyor uyanıyorOyyyy kuzum benim yaaaa❤❤
Kimyon denedin mi canım
Kızzz benim ki de erken ve ani oldu yoksa benim kızda mı ondan ağlıyordu
21 ay oldu geçmedi daha ağlaması![]()
Dün fırına tavuk patates verdik yanına et suyan pirinç pilavı ve bulgur pilavı yaptım Annemler bizdeydi. Bugün de ben onlardayım biberli ekmek ve cacık varSelamun aleykum kızlar. Yemeğimi yaptım. Kıymalı kabak yemeği
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Yaaaaa hamile misin çok mutlu oldum canımCanım beni bu aralar hiç bi şeyr kolum kanadım kalkmıyor biran önce bende yemek yapsam çok iyi olacak
Seninde ellerine sağlık![]()
Korkma korkma ben hep diyorum kızım 2 yaşına gelirse rahatlarım herkes 3 diyorrrrrKimyon bizim normal çayımız oldu canım 2 aydan beri azar azar Ela ya da başlamıştım ama çıkarsa da ya zorlanıyor ya bir süre sonra tekrar oluyor uyanıyor
Eğer bu dansa hap yuttum. 21 ay dedin ya sen beni bitirdin kadın![]()
Ben de çok yorgunum zorla yapıyorumCanım beni bu aralar hiç bi şeyr kolum kanadım kalkmıyor biran önce bende yemek yapsam çok iyi olacak
Seninde ellerine sağlık![]()
Nazar ettim sanaSadece makarna bide çorba belki![]()
Afiyet olsun canımDün fırına tavuk patates verdik yanına et suyan pirinç pilavı ve bulgur pilavı yaptım Annemler bizdeydi. Bugün de ben onlardayım biberli ekmek ve cacık var ❤
Ohh misMangallllll....
Haftaya kadar yemek derdim yok sonrası bakalimmm![]()
Yoldayız şimdi konuştuk oğlumla makarna istiyor bavulda dedim. Bulamayız diye glütensiz makarna koydum bavulaSelamun aleykum kızlar. Yemeğimi yaptım. Kıymalı kabak yemeği
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Sağol canımİyi tatiller canım![]()
Aman bide 2 yaş sendromu şeysi varYaaaaa hamile misin çok mutlu oldum canım❤❤❤❤
Korkma korkma ben hep diyorum kızım 2 yaşına gelirse rahatlarım herkes 3 diyorrrrr
Resim atsana özelden göreyim cadı yı![]()
Darısı sana olsun canım. Gerçi minnakla tatil de zor olur....Senin adına çok sevindim canım![]()
Çok iyi yapmışsın canımYoldayız şimdi konuştuk oğlumla makarna istiyor bavulda dedim. Bulamayız diye glütensiz makarna koydum bavula![]()
Onunla bize tatilden başka her şey olurDarısı sana olsun canım. Gerçi minnakla tatil de zor olur....
Sendromlar bitmiyor canımAman bide 2 yaş sendromu şeysi varAttım kuzum
![]()
Büyüdükçe dertleride büyüyor diyorlar haklılarmışSendromlar bitmiyor canım![]()