• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ya yufka vardı, buzluydu biraz çözülsün diye dışarıda bırakmıştım sulanmış hamur gibi olmuş. Buna bir şey yapılır mı, çöpe mi gidecek yoksa :/ Tüh ya.
Bozulmadıysa hamur gibi yoğurup kullanabilirsin gibi geliyor internete bi yaz bakalım

Vallahi bende iki saat once ayni ne pisirsem derdindeydim malzemem eksikti cok fena tagmur yagiyordu dışarı çıkamadım yesil mercimekli bulgur pilavi yaptim yalanci iskembe corbasi semiz otu salata oldu bitti iste çocuklarımın babası şaşırdı hani evde bisey yoktu e yok evel peki bunlar ne iyide bugünün yarını da var senin sevdiğin malzemeler yok sekerim dedim iyi iyi tamam gider alırız hep oyle bildigi yanildigina yetmez 😉

Selamun aleykum kızlar. Pazarları niyeyse sevmiyorum 😒😒 hele 7 de kalkınca hiç sevmiyorum.
Neyse konumuz bu değildi 🤣🤣🤣
Aklımda hiçbir şey yok. Eşime diyeceğim sen yap, banane banane 😂😂
Öyle işte. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
sekersizcikolata sekersizcikolata
Eşim marketten birsürü nudell almış onları yedik😅😅😅😅

Hoş geldin canım. 🤗🤗
Her hangi bir zorunluluk yok. O gün ne yaptığımızı yazıyoruz, birbirimizle fikir alış verişi yapıyoruz. Muhabbet ediyoruz 🤩🤩
Teşekkür ederim 🥰
Selamun aleykum kızlar. Pazarları niyeyse sevmiyorum 😒😒 hele 7 de kalkınca hiç sevmiyorum.
Neyse konumuz bu değildi 🤣🤣🤣
Aklımda hiçbir şey yok. Eşime diyeceğim sen yap, banane banane 😂😂
Öyle işte. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
sekersizcikolata sekersizcikolata
Merhaba benim eşim bugün nöbetçi. O sebeple tek yemek sevmediğimden tostla geçiştirdim

Kızlar ya yufka vardı, buzluydu biraz çözülsün diye dışarıda bırakmıştım sulanmış hamur gibi olmuş. Buna bir şey yapılır mı, çöpe mi gidecek yoksa :/ Tüh ya.
Yapılmaz canım. Küçük parçalara ayır kuşlar yesin :(

Vallahi bende iki saat once ayni ne pisirsem derdindeydim malzemem eksikti cok fena tagmur yagiyordu dışarı çıkamadım yesil mercimekli bulgur pilavi yaptim yalanci iskembe corbasi semiz otu salata oldu bitti iste çocuklarımın babası şaşırdı hani evde bisey yoktu e yok evel peki bunlar ne iyide bugünün yarını da var senin sevdiğin malzemeler yok sekerim dedim iyi iyi tamam gider alırız hep oyle bildigi yanildigina yetmez 😉
Ellerine sağlık canım. Az malzeme ile de çok iş yapılabiliyor bazen 🤩🤩🤩

Biliyormusun kizimla kavga ederek yedirdim kendine tum cocklarn bayildigi seyi sen zorla yiyosun diye. 2 kofte zor yedirdim patatesi gene yiyor da kofte sevmiyor saka gbi .
Zamane çocukları bir acayip 😒😒
Benim kızım da özellikle anne kofte istiyorum der, yaparim ama yemez 🤦‍♀️

Selam kızlarr biz de bugün yogurtlu makarna ve mercımek corbası vardı çocuklara. Ne kadar corbayı iciremesemde. :/
Dunde ağlayan pasta yapmıştım
bende bi tost ile geçiştirdim boyle oldu bugunde.. 🤗
Afiyet olsun canım. Seninkiler de mi çorba içmiyor

Back