• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle canım hani diş olsa daha kolay olacak sanki hiç anlamadık dişi arada kaynadı gitti bu gazdan tiksindim resmen çocuk bomba gibi geziyor
Büyük kızım da öyleydi. Diş çıkardığını hiç hatırlamam ama o kolik beni mahvetti. Ilgilenir misin bilmem de doğum travmasını atamadığı için huysuz oluyormuş bebekler. Güvenli bağlanamıyormuş. Anne bebek terapisi veriyorlarmış.

Büyük kızım da öyleydi. Diş çıkardığını hiç hatırlamam ama o kolik beni mahvetti. Ilgilenir misin bilmem de doğum travmasını atamadığı için huysuz oluyormuş bebekler. Güvenli bağlanamıyormuş. Anne bebek terapisi veriyorlarmış.
Kız olabilir bak benim doğumum erken ve ani oldu belki yazdım burayada ondan olabilir mi acaba ya Bi araştırayım 🤔

Ohhhhhh yapsın kız boşver valla 🤪🤪🤪

Bizim menümüzde de

Lahmacun
Peynirli pide
Salata
Ayran cola var😋😋😋

Öyle canım hani diş olsa daha kolay olacak sanki hiç anlamadık dişi arada kaynadı gitti bu gazdan tiksindim resmen çocuk bomba gibi geziyor
Oyyyy kuzum benim yaaaa❤️❤️🥰

Kimyon denedin mi canım🤔🤔
Kız olabilir bak benim doğumum erken ve ani oldu belki yazdım burayada ondan olabilir mi acaba ya Bi araştırayım 🤔
Kızzz benim ki de erken ve ani oldu yoksa benim kızda mı ondan ağlıyordu
21 ay oldu geçmedi daha ağlaması🤣🤣🤣🤣

Ben sabah kahvaltıya börek ve patates kuzaetması yaptım geç saatte zengin kahvaltısı oldu. Akşama pilav ve döner düşünüyorum canım

Kızlar ya yufka vardı, buzluydu biraz çözülsün diye dışarıda bırakmıştım sulanmış hamur gibi olmuş. Buna bir şey yapılır mı, çöpe mi gidecek yoksa :/ Tüh ya.

Back