- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.821
Bozulmadıysa hamur gibi yoğurup kullanabilirsin gibi geliyor internete bi yaz bakalımKızlar ya yufka vardı, buzluydu biraz çözülsün diye dışarıda bırakmıştım sulanmış hamur gibi olmuş. Buna bir şey yapılır mı, çöpe mi gidecek yoksa :/ Tüh ya.
Çocukken en sevdiğim menü olur kendisiKolay gele canlar
Esimin isi vardi bugun kizimla kahvaltiya parka gittik geldik yemegi de smdi yapiyorum
Patates kofte kizartma pilav ayran ve domates sogan sogus .
Eşim marketten birsürü nudell almış onları yedikSelamun aleykum kızlar. Pazarları niyeyse sevmiyorumhele 7 de kalkınca hiç sevmiyorum.
Neyse konumuz bu değildi
Aklımda hiçbir şey yok. Eşime diyeceğim sen yap, banane banane
Öyle işte. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
sekersizcikolata
Şu nudelden bir yemedim kız.Eşim marketten birsürü nudell almış onları yedik
Teşekkür ederimHoş geldin canım.
Her hangi bir zorunluluk yok. O gün ne yaptığımızı yazıyoruz, birbirimizle fikir alış verişi yapıyoruz. Muhabbet ediyoruz
Merhaba benim eşim bugün nöbetçi. O sebeple tek yemek sevmediğimden tostla geçiştirdimSelamun aleykum kızlar. Pazarları niyeyse sevmiyorumhele 7 de kalkınca hiç sevmiyorum.
Neyse konumuz bu değildi
Aklımda hiçbir şey yok. Eşime diyeceğim sen yap, banane banane
Öyle işte. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
sekersizcikolata
Afiyet olsun canım. Ben de senin gibiyim. Tekken üşenirim yemek yapmayaTeşekkür ederim
Merhaba benim eşim bugün nöbetçi. O sebeple tek yemek sevmediğimden tostla geçiştirdim
Aynen zaten normalde üşengeçim benAfiyet olsun canım. Ben de senin gibiyim. Tekken üşenirim yemek yapmaya
Aramıza hoşgeldinAynen zaten normalde üşengeçim bentek yemeyi de sevmiyorum
Biliyormusun kizimla kavga ederek yedirdim kendine tum cocklarn bayildigi seyi sen zorla yiyosun diye. 2 kofte zor yedirdim patatesi gene yiyor da kofte sevmiyor saka gbi .Çocukken en sevdiğim menü olur kendisi
Yapılmaz canım. Küçük parçalara ayır kuşlar yesinKızlar ya yufka vardı, buzluydu biraz çözülsün diye dışarıda bırakmıştım sulanmış hamur gibi olmuş. Buna bir şey yapılır mı, çöpe mi gidecek yoksa :/ Tüh ya.
Tam pazar menüsü olmuş. Ellerine sağlık canımKolay gele canlar
Esimin isi vardi bugun kizimla kahvaltiya parka gittik geldik yemegi de smdi yapiyorum
Patates kofte kizartma pilav ayran ve domates sogan sogus .
Ellerine sağlık canım. Az malzeme ile de çok iş yapılabiliyor bazenVallahi bende iki saat once ayni ne pisirsem derdindeydim malzemem eksikti cok fena tagmur yagiyordu dışarı çıkamadım yesil mercimekli bulgur pilavi yaptim yalanci iskembe corbasi semiz otu salata oldu bitti iste çocuklarımın babası şaşırdı hani evde bisey yoktu e yok evel peki bunlar ne iyide bugünün yarını da var senin sevdiğin malzemeler yok sekerim dedim iyi iyi tamam gider alırız hep oyle bildigi yanildigina yetmez
Zamane çocukları bir acayipBiliyormusun kizimla kavga ederek yedirdim kendine tum cocklarn bayildigi seyi sen zorla yiyosun diye. 2 kofte zor yedirdim patatesi gene yiyor da kofte sevmiyor saka gbi .
Bence yeme çünkü bağımlılık yapiyorŞu nudelden bir yemedim kız.
Afiyet olsun
Ohhhhhh tam benim kızın menüsüüüüEşim marketten birsürü nudell almış onları yedik
İyi tatiller canımKızlar günaydın bir hafta izin aldım bugün tatile çıkıyorum devremülkte kalıcaz yine pratik bi şeyler yaparım ama ev gibi olmaz
Afiyet olsun canım. Seninkiler de mi çorba içmiyorSelam kızlarr biz de bugün yogurtlu makarna ve mercımek corbası vardı çocuklara. Ne kadar corbayı iciremesemde. :/
Dunde ağlayan pasta yapmıştım
bende bi tost ile geçiştirdim boyle oldu bugunde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?