- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.801
Teşekkür ederimÖyle kız. Çok güzel menüler yapıyorsun
Şuan tek hayalim kahvaltı çünkü gece boyu böyleydimSelamun aleykum kızlar. Pazarları niyeyse sevmiyorumhele 7 de kalkınca hiç sevmiyorum.
Neyse konumuz bu değildi
Aklımda hiçbir şey yok. Eşime diyeceğim sen yap, banane banane
Öyle işte. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Allah yardımcın olsun canım. Inşallah düzelir kuzucukŞuan tek hayalim kahvaltı çünkü gece boyu böyleydim
Sağol canım benim pek umudum kalmadıAllah yardımcın olsun canım. Inşallah düzelir kuzucuk
Deme öyle. Çok yıpratıcı haklısın ama gerçekten geçiyor.Sağol canım benim pek umudum kalmadı
İnşallah canım hani insan kendini de geçiyor çocuk perişan oluyor sabah ne kadar uyusa da geceyi tutmuyorDeme öyle. Çok yıpratıcı haklısın ama gerçekten geçiyor.
Dayanamıyor kuzular.İnşallah canım hani insan kendini de geçiyor çocuk perişan oluyor sabah ne kadar uyusa da geceyi tutmuyor
Öyle canım hani diş olsa daha kolay olacak sanki hiç anlamadık dişi arada kaynadı gitti bu gazdan tiksindim resmen çocuk bomba gibi geziyorDayanamıyor kuzular.
Büyük kızım da öyleydi. Diş çıkardığını hiç hatırlamam ama o kolik beni mahvetti. Ilgilenir misin bilmem de doğum travmasını atamadığı için huysuz oluyormuş bebekler. Güvenli bağlanamıyormuş. Anne bebek terapisi veriyorlarmış.Öyle canım hani diş olsa daha kolay olacak sanki hiç anlamadık dişi arada kaynadı gitti bu gazdan tiksindim resmen çocuk bomba gibi geziyor
Kız olabilir bak benim doğumum erken ve ani oldu belki yazdım burayada ondan olabilir mi acaba ya Bi araştırayımBüyük kızım da öyleydi. Diş çıkardığını hiç hatırlamam ama o kolik beni mahvetti. Ilgilenir misin bilmem de doğum travmasını atamadığı için huysuz oluyormuş bebekler. Güvenli bağlanamıyormuş. Anne bebek terapisi veriyorlarmış.
Anne bebek terapisi diye araştır canımKız olabilir bak benim doğumum erken ve ani oldu belki yazdım burayada ondan olabilir mi acaba ya Bi araştırayım
Teşekkürler kuzumAnne bebek terapisi diye araştır canım
Ohhhhhh yapsın kız boşver vallaSelamun aleykum kızlar. Pazarları niyeyse sevmiyorumhele 7 de kalkınca hiç sevmiyorum.
Neyse konumuz bu değildi
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Oyyyy kuzum benim yaaaaÖyle canım hani diş olsa daha kolay olacak sanki hiç anlamadık dişi arada kaynadı gitti bu gazdan tiksindim resmen çocuk bomba gibi geziyor
Kızzz benim ki de erken ve ani oldu yoksa benim kızda mı ondan ağlıyorduKız olabilir bak benim doğumum erken ve ani oldu belki yazdım burayada ondan olabilir mi acaba ya Bi araştırayım
Ben sabah kahvaltıya börek ve patates kuzaetması yaptım geç saatte zengin kahvaltısı oldu. Akşama pilav ve döner düşünüyorum canımSelamun aleykum kızlar. Pazarları niyeyse sevmiyorumhele 7 de kalkınca hiç sevmiyorum.
Neyse konumuz bu değildi
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Afiyet olsun canım.Ohhhhhh yapsın kız boşver valla
Bizim menümüzde de
Lahmacun
Peynirli pide
Salata
Ayran cola var
Çok güzel olmuş kızBen sabah kahvaltıya börek ve patates kuzaetması yaptım geç saatte zengin kahvaltısı oldu. Akşama pilav ve döner düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?