- 13 Mart 2019
- 13.746
- 47.062
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.721
Hadi yaa
Vitamin eksikliği falan mı var biz de
Inşallah ondandır canımBilmiyorum ki canım olabilir benim hamile olma ihtimalim de var inşallah dua edinn
16 aydır bekliyorum
Kıyamam yaaaBizde bugün türlü vardı gece boyu kız uyutmadı sersem gibiyiz ikimizde
Daha lezzetli oluyor ben kıymalı yapıyorum mücveri yanına haşlama makarna ve yoğurt güzel bir menü oluyorBen kıza kabak köftesi yaparken az koyuyordum ama kendimize koymamiştim hiç deneyeyim canım sağol eşimde sever öyle muhtemelen
Afiyet olsun canım evet evdeydim bugünTavuk yaptım canım.
Sen bugün evdesin
Afiyet olsun canım.
Yazdım bunu listeyeDaha lezzetli oluyor ben kıymalı yapıyorum mücveri yanına haşlama makarna ve yoğurt güzel bir menü oluyor
Evet on line ya bu coronadan dolayı... günlere bölmüşler. İşten çıkıp akşam sınava giriyorumAçık öğretim değil mi
Hafta içi de mi yapıyorlar
Nasıl geçti pekiEvet on line ya bu coronadan dolayı... günlere bölmüşler. İşten çıkıp akşam sınava giriyorum
Günaydın canım.. eline sağlık.. biz dün dayanamayıp yemeği yedikSelamun aleykum günaydın kızlar. Cumamız mübarek olsun.
Bugünkü menüm şehriyeli yoğurt çorbası, tavuk, pilav, karpuz
Gelsin menüler
Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
Şehriye çorbası ve ekmek paparasi kalan ekmekler var çıksın diyeSelamun aleykum günaydın kızlar. Cumamız mübarek olsun.
Bugünkü menüm şehriyeli yoğurt çorbası, tavuk, pilav, karpuz
Gelsin menüler
Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
Evet canım normal şu anda elini keşfediyorGüzel hanımlar oglum 2.5 aylık şu sıralar ellerini çok emiyo ben çekiyorum o götürüp emiyo bayada iştahlı yani gören der ac bu çocuknormal mi bu durum.
Onun kesfetmesini yerim ya yok engel olmuyorum zatenEvet canım normal şu anda elini keşfediyorsonra onu kullanmaya başlayacak engel olma gelişimi için iyi olmuyormuş..
Ohhh ne güzel yenir o şimdi fırsatın varken ye sonra yedirmiyorlar.o yavaştan olanlarda hızlanacakOnun kesfetmesini yerim ya yok engel olmuyorum zatenzaten yavaştan kullanıyo yüzümüze yüzümüze
Yiyorum kaçırmam bu fırsatları tombul tombulOhhh ne güzel yenir o şimdi fırsatın varken ye sonra yedirmiyorlar.o yavaştan olanlarda hızlanacaksonra elinde birşeyler tutmaya başlayacak ve onlarıda götürecek ağzına:))
Ellerini keşfediyor annesiGüzel hanımlar oglum 2.5 aylık şu sıralar ellerini çok emiyo ben çekiyorum o götürüp emiyo bayada iştahlı yani gören der ac bu çocuknormal mi bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?