- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.461
Bu boğaz a sıcak İşlemiyor anacım. Ama ekmeksiz yerim.artık çok az yiyorum 5 günde 1600 grm vermişim. İnat ettim ilk hetapta 3kilo yu vericem.59u bi görmek istiyorum.artık is inada bindi.her yemekte gözümün önüne tartı geliyo yiyemiyomMersinin sıcağında yiyemezsin kız
EvetEllerine sağlık canım. Kolay oldu kebap değil mi
Selam canım bizim menümüzde deSelamun aleykum kızlar. Bugün patlıcanlı bir yemek yapacağım ama ne olur tam karar veremedim
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
Ayyyyy hadi bakalım çok inatçı gördüm seniBu boğaz a sıcak İşlemiyor anacım. Ama ekmeksiz yerim.artık çok az yiyorum 5 günde 1600 grm vermişim. İnat ettim ilk hetapta 3kilo yu vericem.59u bi görmek istiyorum.artık is inada bindi.her yemekte gözümün önüne tartı geliyo yiyemiyom
Kıyma yoktu canımYazmadan yap işte patlıcanlı bir yemek o da:)))
Ben daha karar vermedim uzandım düşünüyorum şimdilik:))
Allah kavuştursun canım.Yaaa cokkk guzeldiii cnm aksamina ayrilik vaktiydi bugun gidiyolar annemler
Bulgur pilavı yapabilirsin canımBen et haslama yapacagm baska ne yapcam blmiyorum
Eşine uyma. Sen yemek yeEvet canım bide eşim normaldede pek yemedigi için bende ister istemez ona ayak uydurmaya basladim yiyesim gelmiyobugunde çocuklara yoğurt corbası yapıcam. Kendime de Yoğurtlu makarna yapabilrim soğuk soğuk
Helal olsun sanaBu boğaz a sıcak İşlemiyor anacım. Ama ekmeksiz yerim.artık çok az yiyorum 5 günde 1600 grm vermişim. İnat ettim ilk hetapta 3kilo yu vericem.59u bi görmek istiyorum.artık is inada bindi.her yemekte gözümün önüne tartı geliyo yiyemiyom
O dediğin mümkün değil canımEvet
Bugunu dusunuyorum simdi de. Toptan yemek yapma sansim olsa 1000 gunluk yapar 3 sene rahat ederim.
Afiyet olsun canımSelam canım bizim menümüzde de
Çökertme kebabı
Salata
Var
O dediğin mümkün değil canım
Patates püresinin üzerine et kavurma koyuyorsun. Çok güzel oluyor. Veya evde tavuk varsa tavuk şiş yapabilirsin.
Yemekler dünden kaldı canım, yeni bir şey yapmadımSelamun aleykum kızlar. Bugün patlıcanlı bir yemek yapacağım ama ne olur tam karar veremedim
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
Himmm o zaman yazabilirsin:))Kıyma yoktu canım
Bizde de öyle oluyor. Geç kahvaltı yapıyoruz, 3 4 civarı yiyoruz. Gece acıkıyoruzSagol cnm bilmiyorum makarna haslicam galba ben ve kizim biraz et haslamadan yedik te c.tesi gunleri isler karisiyor biraz bizde esim 2 bucuk 3 gbi gelip yemek yiyor cok acktgndan cok yiyor aksama da cok acikamiyor vs .
Ellerine sağlık canım.Etli guvec dunden kalan pilav ve corba yogurt aalata vardi. Ben diyetteyim zaten. Esime afiyet olsun.
En güzel menü dünden kalan menüdür, sen söylemiştinYemekler dünden kaldı canım, yeni bir şey yapmadım
Biz de bugün aynısını yaptık, kızımı durduramıyoruzHimmm o zaman yazabilirsin:))
eşime yemek borcum vardı o yüzden dışarda yedik bugünsonra da deniz kenarında yürüyüş yaptık.. bizim çocuk kedi köpek çoluk çocuk ne gördüyse kovaladı bende onu kovalamak zorunda kaldım tabii.. uyutup bir kahve yapacağım kendime sonra erkenden yatacağım inşallah . Açık hava çarptı alışık olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?