Mersinin sıcağında yiyemezsin kız
Bu boğaz a sıcak İşlemiyor anacım. Ama ekmeksiz yerim.artık çok az yiyorum 5 günde 1600 grm vermişim. İnat ettim ilk hetapta 3kilo yu vericem.59u bi görmek istiyorum.artık is inada bindi.her yemekte gözümün önüne tartı geliyo yiyemiyom

Ayyyyy hadi bakalım çok inatçı gördüm seni

Evet canım bide eşim normaldede pek yemedigi için bende ister istemez ona ayak uydurmaya basladim yiyesim gelmiyo bugunde çocuklara yoğurt corbası yapıcam. Kendime de Yoğurtlu makarna yapabilrim soğuk soğuk
Eşine uyma. Sen yemek ye

Helal olsun sana

Evet

Bugunu dusunuyorum simdi de. Toptan yemek yapma sansim olsa 1000 gunluk yapar 3 sene rahat ederim.
O dediğin mümkün değil canım
Patates püresinin üzerine et kavurma koyuyorsun. Çok güzel oluyor. Veya evde tavuk varsa tavuk şiş yapabilirsin.

O dediğin mümkün değil canım
Patates püresinin üzerine et kavurma koyuyorsun. Çok güzel oluyor. Veya evde tavuk varsa tavuk şiş yapabilirsin.

Etli guvec dunden kalan pilav ve corba yogurt aalata vardi. Ben diyetteyim zaten. Esime afiyet olsun.

Kıyma yoktu canım
Himmm o zaman yazabilirsin:))
eşime yemek borcum vardı o yüzden dışarda yedik bugün sonra da deniz kenarında yürüyüş yaptık.. bizim çocuk kedi köpek çoluk çocuk ne gördüyse kovaladı bende onu kovalamak zorunda kaldım tabii.. uyutup bir kahve yapacağım kendime sonra erkenden yatacağım inşallah . Açık hava çarptı alışık olmayınca

Sagol cnm bilmiyorum makarna haslicam galba ben ve kizim biraz et haslamadan yedik te c.tesi gunleri isler karisiyor biraz bizde esim 2 bucuk 3 gbi gelip yemek yiyor cok acktgndan cok yiyor aksama da cok acikamiyor vs .
Bizde de öyle oluyor. Geç kahvaltı yapıyoruz, 3 4 civarı yiyoruz. Gece acıkıyoruz

Biz de bugün aynısını yaptık, kızımı durduramıyoruz
Acayip yorulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…