Bizde daha kötüsü var canım pazar pazar 6buçukta uyanmak gibi.. 8buçukta kahvaltidaydık. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz uykumuza😂 et haşlama yapacağım yanına belki bulgur pilavı da yaparım.
Bizde daha kötüsü var canım pazar pazar 6buçukta uyanmak gibi.. 8buçukta kahvaltidaydık. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz uykumuza😂 et haşlama yapacağım yanına belki bulgur pilavı da yaparım.
:ıslık: :ıslık: :ıslık: :ıslık:
Kolay gelsin canım 😂😂

Yaaaaa tam da aklımdan geçiyordun❤❤❤

Nasılsın canım minnoş nasıl 🤩🤩🤩
Daha iyiyiz kuzum uğrayamadım uzun süre buralara, bizim kız dişler bile çıkardı ama hala gazdan çekiyoruz ara ara, eve yeni taşındım yerleşmek falan öldüm resmen, he bide bizim kızın kafasında geçen aylar su fazlalığı oldu doktor telaşım oldu eşimde yoktu 10 gün oldu geleli tek başıma cehennemi yaşadım resmen bir nefeste anlattım 😬
Sen nasılsın prenseslerim nasıl 😍❤️

Daha iyiyiz kuzum uğrayamadım uzun süre buralara, bizim kız dişler bile çıkardı ama hala gazdan çekiyoruz ara ara, eve yeni taşındım yerleşmek falan öldüm resmen, he bide bizim kızın kafasında geçen aylar su fazlalığı oldu doktor telaşım oldu eşimde yoktu 10 gün oldu geleli tek başıma cehennemi yaşadım resmen bir nefeste anlattım 😬
Sen nasılsın prenseslerim nasıl 😍
Ya kuzum benim kocaman olmuş dişlenmiş bile😍😍😍

Aaaaaa neden öyle olmuş ki inşallah bir sıkıntı yoktur🤲🤲🤲

Annen filan yokmuydu canım yardımcı olacak😥🤔🤔

Benim kızlar da iyi çok şükür küçüğüm 2 yaş sendromunu bile doya doya yaşıyorrrrrr😜😜😜

Ya kuzum benim kocaman olmuş dişlenmiş bile😍😍😍

Aaaaaa neden öyle olmuş ki inşallah bir sıkıntı yoktur🤲🤲🤲

Annen filan yokmuydu canım yardımcı olacak😥🤔🤔

Benim kızlar da iyi çok şükür küçüğüm 2 yaş sendromunu bile doya doya yaşıyorrrrrr😜😜😜
7 aylık olduk teyzesi 6yla beraber başladık şuan 4ledi 😂
Annem yanımdaydı ama o da oruçlu iki eve yetişiyordu sadece yanımda oldu yemek getirdi sağolsun o bile üstümden yük aldı ama gece gündüz çocuk ve ev bayağı yordu 🙈
Bizimkinin beyin içinde değişmiş su kuzum zarın dışında fazlalık vardı tomografi falan da çekildi kanalları açıkmış şükür bu ayda normal çıktı ölçümleri bir sıkıntı yok ama geçen ay sıkı takip şu bu dediler korktum neredeyse adana ya geliyordum yasaklarda
Yaa sen o kadar büyüdün mü teyzem 🥺 2 yaş sendromu ne demek ya kocaman kız olmuş maşallah 😍 ergen gibi oluyorlarmış Allah yardımcın olsun kuzucum 😬

Annem yanımdaydı ama o da oruçlu iki eve yetişiyordu sadece yanımda oldu yemek getirdi sağolsun o bile üstümden yük aldı ama gece gündüz çocuk ve ev bayağı yordu 🙈
Bizimkinin beyin içinde değişmiş su kuzum zarın dışında fazlalık vardı tomografi falan da çekildi kanalları açıkmış şükür bu ayda normal çıktı ölçümleri bir sıkıntı yok ama geçen ay sıkı takip şu bu dediler korktum neredeyse adana ya geliyordum yasaklarda
Yaa sen o kadar büyüdün mü teyzem 🥺 2 yaş sendromu ne demek ya kocaman kız olmuş maşallah 😍 ergen gibi oluyorlarmış Allah yardımcın olsun kuzucum 😬
Ohhhhh canım neyse ki sıkıntı yokmuşş🤲🤲🤲

Yemek yapmak bile büyük yük azaltıyor canım👏👏

Ama küçük çocukla ev yerleştirmek filan zor olur ama neyse ki yürümüyor yürüseydi daha da zor olurdu👍👍

Aynen valla gerçi benim cadı doğdu doğalı ergen gibi takılıyor🤣🤣🤣

Aleyküm selam canım annemden yeni geldim sağolsun yemekler annemden
Patlıcan oturtma ve yayla çorbası 😊

Uff gene net bitti benim kızlar. Ayın 26sına kadar yokum ☹ esim internet bağlatalım faturayıda kvlerle yarı yarıya odeyelm diyor bakalm kafama yatarsa bağlat diycem. iyi olur ya genis genis bakamıyorum bile. Geçenlerde onlarda söyledi bağlatsak filan diye.. evde internetsiz olmuyo ya 9 gb bitirmisim hemen..
Neyse. Bugun gene çocuklara yoğurt corbasu var. Kendimede bi tost yapabilrm galiba yada patates kızartmasi

ay maşallah 🤗

Iyisin canım bugün😙😙
Çocuklara şehriye çorbası yaptım.
Eşimede mercimekli bulgur pilavı
Tatlı olarak eşimin doğumgünü pastası var.😆😆😆

Ohhhhh canım neyse ki sıkıntı yokmuşş🤲🤲🤲

Yemek yapmak bile büyük yük azaltıyor canım👏👏

Ama küçük çocukla ev yerleştirmek filan zor olur ama neyse ki yürümüyor yürüseydi daha da zor olurdu👍👍

Aynen valla gerçi benim cadı doğdu doğalı ergen gibi takılıyor🤣🤣🤣
Bide kucak sevdası olmasaydı tekken daha rahat yerleştirdim işte kuzu bu gaz olayı gerçekten zormuş 🙈
Hehe senin kız da iyiymiş sana gençlikten es veriyor 😂

İşim ancak bitti fırında tüm tavuk, pilav ve yanına 5 dakikada mikrodalgada pişen cheesecake. Tarif çok pratik, çocuklar bayıldı. Mutlaka deneyin kızlar kevserin mutfağından...

Back