- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.481
Ayaklarımın üstüne zor basiyorum.. ama o hallerini görmeye değer valla.. çayıra salınmış kuzu gibi koşturduBiz de bugün aynısını yaptık, kızımı durduramıyoruz
Acayip yorulduk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaklarımın üstüne zor basiyorum.. ama o hallerini görmeye değer valla.. çayıra salınmış kuzu gibi koşturduBiz de bugün aynısını yaptık, kızımı durduramıyoruz
Acayip yorulduk.
Evet yaa her şeye saldırdılarAyaklarımın üstüne zor basiyorum.. ama o hallerini görmeye değer valla.. çayıra salınmış kuzu gibi koşturdu
Esime sordum acikmadim bisey yapma dedi yapmadjm kizima da corba vardi zatenBizde de öyle oluyor. Geç kahvaltı yapıyoruz, 3 4 civarı yiyoruz. Gece acıkıyoruz
Teşekkür ederim. Canım size de afiyet olsunAfiyet olsun canım
Aynen ama pazar için heyecanlanıyorum şimdiden. Tek tatil günümde ailemi toplayıp mükemmel bir kahvaltı ve yemekler hazırlamalıyımEn güzel menü dünden kalan menüdür, sen söylemiştin
Bizde sahile gittik ne zamandır böyle oksijen almamistik.eve geldim Bayılacak gibi olduk hepimiz.çok yoruldum. Halbuki dolaştık yani ve arabayla gittikHimmm o zaman yazabilirsin:))
eşime yemek borcum vardı o yüzden dışarda yedik bugün sonra da deniz kenarında yürüyüş yaptık.. bizim çocuk kedi köpek çoluk çocuk ne gördüyse kovaladı bende onu kovalamak zorunda kaldım tabii.. uyutup bir kahve yapacağım kendime sonra erkenden yatacağım inşallah . Açık hava çarptı alışık olmayınca
Eve geldik yorulmusuz.domates soslu makarna yaptım yanına dün yaptığım yoğurt. Ay öyle bi tatlı geldiki makarna.bu günü kurtardım.darısı yarına. Şimdi çocuklar yine aciktı. Fırına kek sürdüm birazdan pişer yesinlerEvet yaa her şeye saldırdılar
Uzun süre temiz hava alamadik. O yüzden çarpıyor sanırım. Benjmde dönüşte baş ağrım başladı. Biraz çıksak alışırız aslında:)) inşallah yasakların olduğu şartlara geri dönmeyiz..Bizde sahile gittik ne zamandır böyle oksijen almamistik.eve geldim Bayılacak gibi olduk hepimiz.çok yoruldum. Halbuki dolaştık yani ve arabayla gittik
Bana da öyle geliyorEsime sordum acikmadim bisey yapma dedi yapmadjm kizima da corba vardi zaten
Biraz yuruduk geldik ay oyle ozlemisim ailece yurumeyi bileee ama yaknda mahrum kalacagiz gbi gorunuyor vakalar artmis
Dönecez gibi duruyor .vakalar cok artmiş malesefUzun süre temiz hava alamadik. O yüzden çarpıyor sanırım. Benjmde dönüşte baş ağrım başladı. Biraz çıksak alışırız aslında:)) inşallah yasakların olduğu şartlara geri dönmeyiz..
Afiyet olsun canımBugün köfte ve domatesli makarna vardı yanına cacık
Afiyet şifa olsun canımEve geldik yorulmusuz.domates soslu makarna yaptım yanına dün yaptığım yoğurt. Ay öyle bi tatlı geldiki makarna.bu günü kurtardım.darısı yarına. Şimdi çocuklar yine aciktı. Fırına kek sürdüm birazdan pişer yesinler
Ne hazırlayacaksınAynen ama pazar için heyecanlanıyorum şimdiden. Tek tatil günümde ailemi toplayıp mükemmel bir kahvaltı ve yemekler hazırlamalıyım
Bizde daha kötüsü var canım pazar pazar 6buçukta uyanmak gibi.. 8buçukta kahvaltidaydık. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz uykumuza et haşlama yapacağım yanına belki bulgur pilavı da yaparım.Selamun aleykum günaydın kızlar.
Pazar pazar saat sekizde uyanmak
Neyseki bugünkü yemek eşimden. . Menüyü ben de bilmiyorum. Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
GÜNAYDIN. 6tan beri ayaktayım 3 gündür anamı ağlatiyo oğlum. Yemegimde yok napacam fikrim de yok yorgunum uykusuzumSelamun aleykum günaydın kızlar.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
Bizde erkenciyiz ama naptın çocuğu eşime verdim ben geri yattımSelamun aleykum günaydın kızlar.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri