- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.421
Afiyet olsun canım. Hiçbir şey kalmamış evdeBenim dünden kalan yemeklerim var. Bugün yapmayacağımama siz sebzeli musakka, karnı yarık, köfte patates fırına verebilirsiniz, sebze dolma vs yapabilirsiniz
Sanada afiyet olsun canımAfiyet olsun canım. Hiçbir şey kalmamış evde
Ama sebze kızarması iyi fikir .
Hayırlı cumalar canım. Ben kıyma çıkarttım. İslim kebabı yapacağım inşallah.Selamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Ne ara cuma oldu anlamadım ama neyse
Evde yemeklik bir şey kalmadı. Alışverişe çıkacağız inşallah. Yemeğim o zaman belli olacak.
O zamana kadar belki sizden kopya çekerim
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
Selamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Ne ara cuma oldu anlamadım ama neyse
Evde yemeklik bir şey kalmadı. Alışverişe çıkacağız inşallah. Yemeğim o zaman belli olacak.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
Kolay gelsin canım. Bizimde pazartesi maaş günü ben eksikleri yavaş yavaş yazmaya başladım. Ben liste yaparım maasimizi aldığımızda alışveriş yaparım. YazmazsaM önemli şeyleri unutuyorumSelamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Ne ara cuma oldu anlamadım ama neyse
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
Ellerine sağlık canım. Kolay oldu kebap değil miPatlican kebabi
pirinc pilavi
Salata
Ayran
Afiyet olsun canım. Bunu yazdım bir kenaraHayırlı cumalar canım. Ben kıyma çıkarttım. İslim kebabı yapacağım inşallah.
Kuru da bu sıcakta adamı mahveder kızAleyküm selam canım seninde cuman mübarek olsun
Benimde aklımda hiç bişey yok dediğin gibi evde malzeme de kalmadı yine kuru yapasım var ama ne bilem tükendi valla menüler
Ayyy ne güzelHayirli cumalar kizlar kolay gelsin
Biz bugun piknige gidecegiz babamlarla
Mercimek kofte
Kuru patlican kavurmasi
Karisik kizartma yaptim annemde biseyler getirecek kalanlardan da esim yer aksam yemezse karisik kizartma pilav tarhana var . Oyle iste
Sana da kolay gelsin canım. Liste çok iyi oluyor. Yoksa markete gidince insanın gözü dönüyorKolay gelsin canım. Bizimde pazartesi maaş günü ben eksikleri yavaş yavaş yazmaya başladım. Ben liste yaparım maasimizi aldığımızda alışveriş yaparım. YazmazsaM önemli şeyleri unutuyorum
Bugün tavuk döner yapacam.birazdan Sütçü gelir süt alıp yoğurt mayali cam. Evi temizledim. Herkese kolay gelsin
Kuru da bu sıcakta adamı mahveder kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?