- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.341
Aynen canım bizde yanıyoruz valla... Bende kremalı tavuk sote ve şehriyeli tavuk çorbası yaptım.Selamun aleykum kızlar. Bugün de tavuk dürüme talim.
Çok sıcak, insanın canı yemek yemek bile istemiyor zaten.
Siz ne yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Mercimek çorba ve döner bende de....Dünden “tanıdık” soslu makarna da varSelamun aleykum kızlar. Bugün de tavuk dürüme talim.
Siz ne yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Eşim TMO dan bir nohut almış maşallah dillere destan bende ondan yaptım bolcaa.. yanına da bulgur pilaviSelamun aleykum kızlar. Bugün de tavuk dürüme talim.
Siz ne yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Afiyet olsun canım. Bence ton balıklı salata olsun. Mafise karşılık daha az kalorili olur.Aynen havalar çok sıcak oldu hamdolsun Rabbimize
Bende sabah istek üzerine mafiş yaptım
Bende yedim malesef ama nerdeyse sıfır yağ çekti diyebilirim hafifti
Akşamda ton balıklı salata yada patates oturtma yaparım hangisi daha karar veremedik
Ellerine sağlık canım. Bence de devletin mali daha kaliteli ve uygun oluyor.Eşim TMO dan bir nohut almış maşallah dillere destan bende ondan yaptım bolcaa.. yanına da bulgur pilavi
Ne oldu kız? Niye celallendin böyleYahu ilcedeyim sadece eve cig kofte getiriyorlar neden oyle bir sansim yook nedeyyynnnbend3 dünden dolmam var mercimek çorbam var simri gorumcemle canımız istedi patates salatasi yapiyoz yanina pudink kek yeriz aksama da esim yer dolmaları
Yasak kalktı kız ben de geliyorumSelam
Biz anneme geldik
Yaprak sarması
Yoğurt var
Yedik bile
Kendim diye söylemiyorum ama fesleğen çok lezzetli olur.Mercimek çorba ve döner bende de....Dünden “tanıdık” soslu makarna da var
Ellerine sağlık canım. Yapamazsan da yayla çorbası karpuz salata çok güzel olurAleyküm selam :)
Bizde yayla çorbası kesin var.
Bi de yapabilirsem tavuklu çökertme kebabı yapacağım oldu bitti :)
Oranın sıcağını iyi bilirimAynen canım bizde yanıyoruz valla... Bende kremalı tavuk sote ve şehriyeli tavuk çorbası yaptım.
Afiyet olsun canım. Bence ton balıklı salata olsun. Mafise karşılık daha az kalorili olur.
Dışarısı daha sıcak valla.. dağlara kaçasım var:)) sağol canım size de afiyet olsun..Oranın sıcağını iyi bilirim
Allah yardımcınız olsun. En azından bahçeye parka çıkabilirsiniz, yasak kalktı çok şükür.
Bu arada ellerine sağlık canım. Afiyet olsun.
Allaha şükür yaptım canım çok beğendik bu zamana kadar neden yapmadım ki dedim hatta çorbaya gerek yokmuş bile dedikEllerine sağlık canım. Yapamazsan da yayla çorbası karpuz salata çok güzel olur
Niye kız begenmedinmiEşim TMO dan bir nohut almış maşallah dillere destan bende ondan yaptım bolcaa.. yanına da bulgur pilavi
Dünden yemeklerim vardı salata yaptım yanına yedikSelamun aleykum kızlar. Bugün de tavuk dürüme talim.
Siz ne yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Ayyyy gel bekliyorumYasak kalktı kız ben de geliyorum
Ayyyy en çok müşterin ben olurdım valla bu boğazlaDünden yemeklerim vardı salata yaptım yanına yedik
Öğlen de açma yaptım komşular uğradı. Aynı hazır gibi olmuş dediler sağolsun lar. Hamur işlerim çok beģeniliyo kızlar. İmkanım olsaydı kendime küçük bi cafe açmak isterdim pastane tarzı.
Gerçekten çok güzel oluyor benim büyük kızım bayılıyor afiyet olsunAllaha şükür yaptım canım çok beğendik bu zamana kadar neden yapmadım ki dedim hatta çorbaya gerek yokmuş bile dedik
Teşekürler sekerimGerçekten çok güzel oluyor benim büyük kızım bayılıyor afiyet olsun
Yer yer şiserdik ne guzelAyyyy en çok müşterin ben olurdım valla bu boğazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?