Selamun aleykum kızlar. Bugün ev biraz eve benzedi 🤣🤣🤣
Ama ortada hâlâ yemek yok. 🤷‍♀️
Yapmaya halim de yok. Kaç gündür dışardan yiyoruz zaten. Bugün de öyle olur her halde. Siz de durumlar nasıl? Görüşmeyeli nasılsınız?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
İyiyiz canım. Dünkü bezelyenin yanına “tanıdık” bir soslu makarna... fesleğen soslu makarna 😂

Tekrar kolay gelsnn canmm
Benm dolapta 3,4 gundur tum tavuk var bugn yaparim artk kücük parcalar ayirip baharatlayp direk kızartmayi dusunuyorm tavada. Yanınada pirinc yada bulgur ona emin degilim. Cocuklarada yoğurt çorbası yapicam smdi
Bide cacik yapıcam😋
Dunde yazamdm simit poğaça yapmstm cayla yedk.bde biskıvili pasta
Ooo ellerine sağlık canım. Hamaratligin üstünde 🤩🤩🤩

Canım tasınırken bizde öyle yapmıştık. Sonra yeni mutfakta yaparsın yemeklerini😊
Bende bugün temizlik yaptım. Biraz önce kısır yaptım yedik çocuklarla. Akşama da kıyma patates domates avcarlayip fırına sürcem. Üstünede hasladıgim bezelye lerden serpistirecem.
Inşallah canım. Taşınmak çok gıcık yaa 😒😒
Sana da kolay gelsin.
Avcarlama közlemek mi demek

Merhaba canım.. güle güle oturun yeni evinizde:)
Bende sözde temizlik yapıyorum gündüzleri kız uyuyunca yapabildiğim kadar.. sitenin önüne kaldırım yapıyorlar heryer toz oldu yine.. Allah'tan camları sona bırakmıştım.. çalışma bitince yardımcı alacağım artık.
Bugün de yemekte sulu köfte ve pirinç pilavı var..
Allah razı olsun canım. 🤗🤗🤗
Uyuz oluyorum her sene kaldırım yapmalarına. 🤬🤬🤬

Canım kolay gelsin yaa taşınmak çok zor bilirim 😊
Bizim bugünkü menü
Mantar sote ve azda makarna yaparım belki
Canım yoğurtlu makarna çekiyor bi iki gündür 😋😋
Allah razı olsun canım. Cidden çok zor.
Diyete ara mı verdin, yoğurtlu makarna falan 😂😂

Hayır canım ara vermdim salı gününü makarna günü ilan ettim 😄😄

Bide 7 den sonra hiç bişey yemiyorum sadecw sıvı tüketimi bugün bu denemeyle 3.günüm bakalm 😄😄
Ben de düzenimi oturtayım senin gibi yapacağım inşallah. Şimdi ne yediğim ne ictigim belli değil.

Ben de düzenimi oturtayım senin gibi yapacağım inşallah. Şimdi ne yediğim ne ictigim belli değil.

İnşallah canım şimdi sen herşeyi sıfırdan yerleştiricen kafan rahat olur dibin köşen tertemiz olur daha da iyi adapte olursun 😍
Taşınmak zor ama evinin her bucağınım tertrmiz olması çok güzel 😄😄

Back