Kolay gelsin sanaa.
İş hiç bir zaman bitmiyorrrr... :spor:

Ben bugün patates yemeği yapmıştım hemde fındık yağı ile oğlum çok beğendi ve tencerenin yarısını beraber yedik 🤣 esimede akşam makarna yemeği yaptık 😁

Kolay gelsn feslegen
Bizim ispanak ve spagetti vardi onu yedik
Ihlamur yaptim yanina da elmalar degerlensin diye elmalo kurabiye yaptm oyle yiyoruz

Yarina Allah kerim bakalm iyigeceler
Böyle değerlendirmeye can kurban 🤣🤣🤣
Çok severim kız. Afiyet olsun canım

Ev mi tasiyodun canım. Afiyet olsun bu arada
Evet canım taşındım, yerleşmeye çalışıyorum
Kolay gelsin sanaa.
İş hiç bir zaman bitmiyorrrr... :spor:

Ben bugün patates yemeği yapmıştım hemde fındık yağı ile oğlum çok beğendi ve tencerenin yarısını beraber yedik 🤣 esimede akşam makarna yemeği yaptık 😁
Bayılırım fındık yağına 😋😋
Kuzuya da afiyet olsun annesi

Kolay gelsin canım dışardan yemek en iyisi o yoğunluğa yemek yapamazsın. Ben bildiğin gibi dememe gerek yok 😁

Tekrar kolay gelsnn canmm
Benm dolapta 3,4 gundur tum tavuk var bugn yaparim artk kücük parcalar ayirip baharatlayp direk kızartmayi dusunuyorm tavada. Yanınada pirinc yada bulgur ona emin degilim. Cocuklarada yoğurt çorbası yapicam smdi
Bide cacik yapıcam😋
Dunde yazamdm simit poğaça yapmstm cayla yedk.bde biskıvili pasta

Canım tasınırken bizde öyle yapmıştık. Sonra yeni mutfakta yaparsın yemeklerini😊
Bende bugün temizlik yaptım. Biraz önce kısır yaptım yedik çocuklarla. Akşama da kıyma patates domates avcarlayip fırına sürcem. Üstünede hasladıgim bezelye lerden serpistirecem.

Merhaba canım.. güle güle oturun yeni evinizde:)
Bende sözde temizlik yapıyorum gündüzleri kız uyuyunca yapabildiğim kadar.. sitenin önüne kaldırım yapıyorlar heryer toz oldu yine.. Allah'tan camları sona bırakmıştım.. çalışma bitince yardımcı alacağım artık.
Bugün de yemekte sulu köfte ve pirinç pilavı var..

Canım kolay gelsin yaa taşınmak çok zor bilirim 😊
Bizim bugünkü menü
Mantar sote ve azda makarna yaparım belki
Canım yoğurtlu makarna çekiyor bi iki gündür 😋😋

Back