Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane canım. Seni merak ediyorum bugün çocuklara yaptığım çok beğendikleri etli fajitayı genel istek üzerine yine yapıyorum sabah erkenden kalktım etleri sosa yatırdım ki akşama yetişsin. Sos hazırlamak da bayağı vakit alıyor bi de en az 8 saat beklemek gerekiyor

Bugun mangal yakacak eşim😊 babasinin işi varmış sabahn köründe uyurken gelip eşime acil arsaya git dediler emrivaki gene. eşimde fırsat kimse de yok dedi cocuklari da aldk geldik mangal yakmaya sabahtan kahvaltiyi da burda yaptık .😋😋 valla kafa dinliyorum şunlardan uzak uzun zamandan sonra. eşime dedim böyle kimse yokken biz gelelim artık valla iyi oldu

Teşekkür ederim canım ❤❤❤
hayırlısı olsun rabbim hayırlı komşular nasip etsin alt komşun narşistti demi..
öle hatırlıyorum kızın tepinice kapıya geliyordu.
satılmadıysa evini kiraya verirsin ev boş kalmasin. hem yatırım yapmış olursun.
Yok tatlım öyle değil.
Inanır mısın bir iki ufak şey hariç sorun yoktu. Kadın kendi kendine bağırdı çağırdı, beddua hakaret etti. 🤷‍♀️
Mevzu onun çocukları çok yaramaz, benim kızım sessiz sakindi. Neden herkes bunun çocuklarına kızıyormuş da benimkine kızmıyormuş 🤦‍♀️
Bir de banyodan ara ara su akıyordu, biz yatırıyorduk yine akıyordu.
Allah kolaylik versin canim komsu yuzune tasnmak ta cok kotu

Ben etli nohut pilav cacik yapacagim . Herkese kolay gelsn
Allah razı olsun canım. Boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye
Canım üzüldüm ya zaten taininiz çıkacaktı. Niye böyle oldu.kötü komşu çok zor
Koronadan dolayı yalan oldu kız.
Yeni evdeki komşularım daha iyi. Allah bozmasın 😁😁
Biz de öptük çok. Kolay gelsin. Kızının poposu iyi mi?
Allah razı olsun canım. Dedim ki bu kargaşada çocuk iyice kötü olacak ama geçti çok şükür 🤩🤩🤩
Aleyküm selam canım Allah kolaylık versin 🌸🌸🌸
Allah razı olsun canım.
Naptın fesleğenim Allah kolaylık versin. Menüm lahana sarma ve erişteli yeşil mercimek çorbası ikisi de en bi sevdiğim. Sana da yeni evinde huzur içinde yemek yapmak nasip olsun inşallah
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane canım. Seni merak ediyorum bugün çocuklara yaptığım çok beğendikleri etli fajitayı genel istek üzerine yine yapıyorum sabah erkenden kalktım etleri sosa yatırdım ki akşama yetişsin. Sos hazırlamak da bayağı vakit alıyor bi de en az 8 saat beklemek gerekiyor
Allah razı olsun canım. Üç gündür telefonu elime almadım dersem yeridir. 😘😘😘
Hakkını helal et.
Terbiyeli şehriye çorbası
Şazanya
Semizotu salatası

Damla çikolatalı kurabiyee😋😋😋

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane canım ne yaptın 🤔🤔🤔
Bayagi kolayladım çok şükür 😘😘
Ev taşımak değil de çocuklar yordu beni. Küçük kızım eve alışamadı. Eski evi istiyor. 🤷‍♀️

@MigiMadid Allah nasip ederse ben de müstakil ev istiyorum. Küçük bir kasaba veya ilçe veya köyde arazi üzerine kendi zevkime göre yapmak istiyorum. Komşuluk güzel de apartmanda komşuluk zor
.
Ben müstakil bir evde yaşıyorum
Kaynanamla alt ustluyuz kızımı da onlar bakıyor
Bahçemiz var çok şükür bahçede erik kiraz Allah ne ararsan var .
Ben memnunum da annem kendi evine tasin diyor 🤦 çünkü bekarken yatırım için ev aldım kira alıyorum çok şükür orası daha güzel yeşillik bir yerde ama apartman ben burda rahatım komşuları hiç sevmiyorum oraya geçsem de komsularla anlasamayacagim duydun ki apartman da herkes birbirine küs
Kiracıdan duyuyorum 😂 bende kaynanamla eh idare eder geçiriyoruz Allah var anlayışlı insanlar. 6senedir oturuyorum müstakil ev daha iyi olduğu söyleyebilirim annemgile dedim ki kendinize daha iyi ev yaptirsaydik dedim onlar kooperatifi girdi 20 seneden fazladır ev bitmedi inşaat durdu bin pişman bence en iyisi kooperatifi girmemek ya müstakil ev yaptırın yada kendinize ev alın eğer arsa varsa yaparsın burda iki katlı müstakil ev yapıldı hemen 3 ayda bitirdi süper oldu arsa fiyatlarda çok uçuyor

Slm canım .bende adanaya gittim geldim.misafirim geldi.tlfnu elime alamadım. Hayırlı olsun Evin canim. Her serde bi Hayır vardır. Boşver herkes yaptığından utansın.benimde lojmanda otururken komşum kendi kendine bana düşman kesilmiş.kendi kendi ni doldurmuş. Kendi kaybetti napalım. Herzaman iyi niyetli insanlar la karsılasmiyoryz. Şimdiki komşumda ıyki sen taşindinburaya diyor😊
Cumartesi günü lahmacun ve kaşarlı pide vardı menüde
Pazar günü biber ve patlıcan dolması
Revani vardı.dolap yemek dolu poğaça da var.yemek yapmicam bugun😊

Annem gitti iş başa düştü
Akşama ne yapcm bilmiyorum
Aslında canım döner istiyo 3 aydır yemiyoruz
Kahvelye ıslak kek canım istedi sabah ıslak kek yaptm
IMG_20200608_141445.jpg

Ben müstakil bir evde yaşıyorum
Kaynanamla alt ustluyuz kızımı da onlar bakıyor
Bahçemiz var çok şükür bahçede erik kiraz Allah ne ararsan var .
Ben memnunum da annem kendi evine tasin diyor 🤦 çünkü bekarken yatırım için ev aldım kira alıyorum çok şükür orası daha güzel yeşillik bir yerde ama apartman ben burda rahatım komşuları hiç sevmiyorum oraya geçsem de komsularla anlasamayacagim duydun ki apartman da herkes birbirine küs
Kiracıdan duyuyorum 😂 bende kaynanamla eh idare eder geçiriyoruz Allah var anlayışlı insanlar. 6senedir oturuyorum müstakil ev daha iyi olduğu söyleyebilirim annemgile dedim ki kendinize daha iyi ev yaptirsaydik dedim onlar kooperatifi girdi 20 seneden fazladır ev bitmedi inşaat durdu bin pişman bence en iyisi kooperatifi girmemek ya müstakil ev yaptırın yada kendinize ev alın eğer arsa varsa yaparsın burda iki katlı müstakil ev yapıldı hemen 3 ayda bitirdi süper oldu arsa fiyatlarda çok uçuyor
Ben de bağımsız olmak istiyorum ama nasip kısmet 🤩🤩🤩

Slm canım .bende adanaya gittim geldim.misafirim geldi.tlfnu elime alamadım. Hayırlı olsun Evin canim. Her serde bi Hayır vardır. Boşver herkes yaptığından utansın.benimde lojmanda otururken komşum kendi kendine bana düşman kesilmiş.kendi kendi ni doldurmuş. Kendi kaybetti napalım. Herzaman iyi niyetli insanlar la karsılasmiyoryz. Şimdiki komşumda ıyki sen taşindinburaya diyor😊
Cumartesi günü lahmacun ve kaşarlı pide vardı menüde
Pazar günü biber ve patlıcan dolması
Revani vardı.dolap yemek dolu poğaça da var.yemek yapmicam bugun😊
Çok sevindim 🤩🤩
Sen de çok bunalmıştın. Insan görmeye görmeye psikolojimiz bozulmuştu 🤣🤣🤣

Allah'a havale ettim canım. 🤷‍♀️
Her zaman karşısına benim gibi anlayışlı insanlar çıkmaz 😏😏

Back