- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.986
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.261
Teşekkür ederim canım ❤❤❤Kolay gelsin
Yok tatlım öyle değil.hayırlısı olsun rabbim hayırlı komşular nasip etsin alt komşun narşistti demi..
öle hatırlıyorum kızın tepinice kapıya geliyordu.
satılmadıysa evini kiraya verirsin ev boş kalmasin. hem yatırım yapmış olursun.
Allah razı olsun canım. Boşuna demiyorlar ev alma komşu al diyeAllah kolaylik versin canim komsu yuzune tasnmak ta cok kotu
Ben etli nohut pilav cacik yapacagim . Herkese kolay gelsn
Koronadan dolayı yalan oldu kız.Canım üzüldüm ya zaten taininiz çıkacaktı. Niye böyle oldu.kötü komşu çok zor
Allah razı olsun canım. Dedim ki bu kargaşada çocuk iyice kötü olacak ama geçti çok şükürBiz de öptük çok. Kolay gelsin. Kızının poposu iyi mi?
Allah razı olsun canım.Aleyküm selam canım Allah kolaylık versin
Naptın fesleğenim Allah kolaylık versin. Menüm lahana sarma ve erişteli yeşil mercimek çorbası ikisi de en bi sevdiğim. Sana da yeni evinde huzur içinde yemek yapmak nasip olsun inşallah
Allah razı olsun canım. Üç gündür telefonu elime almadım dersem yeridir.Feslegen Kokulu Nane canım. Seni merak ediyorum bugün çocuklara yaptığım çok beğendikleri etli fajitayı genel istek üzerine yine yapıyorum sabah erkenden kalktım etleri sosa yatırdım ki akşama yetişsin. Sos hazırlamak da bayağı vakit alıyor bi de en az 8 saat beklemek gerekiyor
Bayagi kolayladım çok şükürTerbiyeli şehriye çorbası
Şazanya
Semizotu salatası
Damla çikolatalı kurabiyee
Feslegen Kokulu Nane canım ne yaptın
İyi geceler fesleğenim.Selamun aleykum kızlar. Çok yoğundum, hiç oturmadım desem yeridir. Çok yoruldum ama çoğu gitti azı kaldı çok şükür
Siz de hakkınızı helal edin.
Yarın daha detaylı konuşuruz. Gözlerim gidiyor
Allah'a emanet olun. İyi geceler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Bende gelemedim uzun zamandır nasılsın :))Selamun aleykum kızlar. Çok yoğundum, hiç oturmadım desem yeridir. Çok yoruldum ama çoğu gitti azı kaldı çok şükür
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Iyi geceler canım benimSelamun aleykum kızlar. Çok yoğundum, hiç oturmadım desem yeridir. Çok yoruldum ama çoğu gitti azı kaldı çok şükür
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Ben müstakil bir evde yaşıyorum@MigiMadid Allah nasip ederse ben de müstakil ev istiyorum. Küçük bir kasaba veya ilçe veya köyde arazi üzerine kendi zevkime göre yapmak istiyorum. Komşuluk güzel de apartmanda komşuluk zor
.
İyi gecelerSelamun aleykum kızlar. Çok yoğundum, hiç oturmadım desem yeridir. Çok yoruldum ama çoğu gitti azı kaldı çok şükür
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Slm canım .bende adanaya gittim geldim.misafirim geldi.tlfnu elime alamadım. Hayırlı olsun Evin canim. Her serde bi Hayır vardır. Boşver herkes yaptığından utansın.benimde lojmanda otururken komşum kendi kendine bana düşman kesilmiş.kendi kendi ni doldurmuş. Kendi kaybetti napalım. Herzaman iyi niyetli insanlar la karsılasmiyoryz. Şimdiki komşumda ıyki sen taşindinburaya diyorSelamun aleykum kızlar. Çok yoğundum, hiç oturmadım desem yeridir. Çok yoruldum ama çoğu gitti azı kaldı çok şükür
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Kolileri aç aç bitiremedimBende gelemedim uzun zamandır nasılsın :))
Ben de bağımsız olmak istiyorum ama nasip kısmetBen müstakil bir evde yaşıyorum
Kaynanamla alt ustluyuz kızımı da onlar bakıyor
Bahçemiz var çok şükür bahçede erik kiraz Allah ne ararsan var .
Ben memnunum da annem kendi evine tasin diyorçünkü bekarken yatırım için ev aldım kira alıyorum çok şükür orası daha güzel yeşillik bir yerde ama apartman ben burda rahatım komşuları hiç sevmiyorum oraya geçsem de komsularla anlasamayacagim duydun ki apartman da herkes birbirine küs
Kiracıdan duyuyorumbende kaynanamla eh idare eder geçiriyoruz Allah var anlayışlı insanlar. 6senedir oturuyorum müstakil ev daha iyi olduğu söyleyebilirim annemgile dedim ki kendinize daha iyi ev yaptirsaydik dedim onlar kooperatifi girdi 20 seneden fazladır ev bitmedi inşaat durdu bin pişman bence en iyisi kooperatifi girmemek ya müstakil ev yaptırın yada kendinize ev alın eğer arsa varsa yaparsın burda iki katlı müstakil ev yapıldı hemen 3 ayda bitirdi süper oldu arsa fiyatlarda çok uçuyor
Çok sevindimSlm canım .bende adanaya gittim geldim.misafirim geldi.tlfnu elime alamadım. Hayırlı olsun Evin canim. Her serde bi Hayır vardır. Boşver herkes yaptığından utansın.benimde lojmanda otururken komşum kendi kendine bana düşman kesilmiş.kendi kendi ni doldurmuş. Kendi kaybetti napalım. Herzaman iyi niyetli insanlar la karsılasmiyoryz. Şimdiki komşumda ıyki sen taşindinburaya diyor
Cumartesi günü lahmacun ve kaşarlı pide vardı menüde
Pazar günü biber ve patlıcan dolması
Revani vardı.dolap yemek dolu poğaça da var.yemek yapmicam bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?