Annemlerde komşu yüzünden satmışlardı evlerini ev alma komşu al diye boşa demiyorlar

Rabbim kolaylık versin canım

Menümüz annemden mangal

Kolay gelsin, ev taşımak zor valla. İnşallah memnun kalırsınız yeni evinizden, ev alma komşu al diye cidden boşa denmiyor.

Ben de kadınbudu köfte ve patates püresi yaptım. Üstüm başım çok koktu ama ya bi duşa gireyim ehehe. Yarın da hamburger yapmak istiyorum. Burger Haritası diye bi Youtube kanalı var o kadar güzel burgerler yaptı ki canım çekti. Hemen tek çekim dana döş kıyma siparişi verdim, karamelize soğanları falan da hazırlayacağım. Tam burgerci stili burger yapacağım. :)

Kolay gelsin canımm. Benimde korktugum başıma geldi bulaşık makınem bozuldu. servis yarın gelecek . Kapağı oturmuyor ya hani kapatınca tık edip oturması gerekir ya oturmuyor. kac gundur oyle yıkıyodum dun yıkamamaya basladı ve sanırım baya bozuldu cunku fışe takar takmaz sesler geliyo filan neyse kısır yapıcam simdi dünden mercimek çorbası da var bugun yeter makinede full doluydu gidip simdi elimde yıkayim hepsini bide altını sağını solunu çeker temizlerim baya pislenmiştir ayıp olmasın

Ayyyy en nefret ettiğim bir kere benimde başıma geldi bulaşıklar doluyken bozulmuştu neyse inşallahhh ufak bir tamirat gerektirir

hayırlısı olsun rabbim hayırlı komşular nasip etsin alt komşun narşistti demi..
öle hatırlıyorum kızın tepinice kapıya geliyordu.
satılmadıysa evini kiraya verirsin ev boş kalmasin. hem yatırım yapmış olursun.

Ayyyy en nefret ettiğim bir kere benimde başıma geldi bulaşıklar doluyken bozulmuştu neyse inşallahhh ufak bir tamirat gerektirir
İnsallah canim ya bulaşık makineside benim en hor kullandığm şey ne bulursam atiyorm biliyorm zararlida napim :S sonunda patlak verdi.ins hemen yapılır ya cok zor

Aleyküm selam canım Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…