Ah ah barıştılar annesiyle canım. Onun üstüne de cok kavga ettik eşimle.biraz mecburi bi barışma oldu ama barıştı işte.anasida ineklerini aldı götürdü oraya 5 gun once. Dimi onlar yuzunden eve gelmeyeceğim diyodu. Hepsi çöp olan bana oldu.
smdide Kv hergun gidiyo inek sağmaya yürüyerek. eşimede zorluyor araba al beni getirip götür diye günde 4 kere. Kesinlikle asla almycaksn aldıgın dkka ben yokum dedim. Oda Alamam dedi araba filan . Kadın şimdi her yönüyle kendine cekecek eşimi işte.. o eve gelmeme konusunuda valla anladmki bn kendim halledecekmişim canim. Bn artik kimseye birakmam. Hepsine tavrımı koydum kv gelmiyor. görümcelerede mesafe koydum geçen kapiyi filan çarptım yüzlerine. Surat yapiyorum.

ama bi iyi davranıyolar görsen anlamazdan geliyolar kavga cıkmasın diye tabi. Sabrediyorum inan ki durumlar yeni düzeldi borclar bitti esim para getirmeye başladı biriktiricem artik tek hedefim ev aldırmak. Para filan da istiyo kv . vermiyo istesede vermem zaten biliyor o yuzden
Esin ise girdimi ya bi konun vardi isten ckmsti isyeri para kesmsti filan dpgrumuymus yeri degl belki ama baska konulari yazdgn icin soraym dedm burda mm kolaycacik

Esin ise girdimi ya bi konun vardi isten ckmsti isyeri para kesmsti filan dpgrumuymus yeri degl belki ama baska konulari yazdgn icin soraym dedm burda mm kolaycacik
Evet canımm doğruymuş dediği. güncellemiştim hatta konumu, tazminatta aldi, simdi kendi işini yapacak işte oda ben istemiyorum annesigille ortak arsada 10 hayvan onlar 10 bize olarak ayırmışlar öyle yapcm diyor hic icime sinmiyor kv var çünkü:( kalıcı bi işe de henuz girmedi bakalm ne olck

Evet canımm doğruymuş dediği. güncellemiştim hatta konumu, tazminatta aldi, simdi kendi işini yapacak işte oda ben istemiyorum annesigille ortak arsada 10 hayvan onlar 10 bize olarak ayırmışlar öyle yapcm diyor hic icime sinmiyor kv var çünkü:( kalıcı bi işe de henuz girmedi bakalm ne olck
Yaaa Allah yardmcn olsun isin zor be cnm senunde yaaa

Selamun aleykum kızlar. İşim olduğu için çok giremiyorum. Menüyü yazıp çıkacağım. Bugün haşlama patates var yemeğe. Yanına da çay. Yemek yapmaya fırsat bulamadığım için kolaya kaçıyorum bu aralar 🤭🤭🤭
Siz ne kaynatıyorsunuz 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@Efsun64
Bir kaç gündür girip menü yazamıyorum

Nasılsınız kızlar menüm belli değil 🤷🏼‍♀️ her zaman ki gibi :D

Selamun aleykum kızlar. İşim olduğu için çok giremiyorum. Menüyü yazıp çıkacağım. Bugün haşlama patates var yemeğe. Yanına da çay. Yemek yapmaya fırsat bulamadığım için kolaya kaçıyorum bu aralar 🤭🤭🤭

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Yabanmersini14
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@Efsun64

Aleyküm selam canım kolay gelsinn
Sabah 11 den beri ev temizliyom belim koptu oturamıyorum resmen yaa 😄😄
Elimi ayağımı nwreye koysam bilemedim 😅

Ahan daha yeni bitti
Ve sularım gitti
Allahtan temizlik yaprken gitmedi

Akşam yemeği menüm de tavuklu patates ve mercimek çorbası 🤗

Herkese kolay gelsiiinn

Aleyküm selam canım kolay gelsinn
Sabah 11 den beri ev temizliyom belim koptu oturamıyorum resmen yaa 😄😄
Elimi ayağımı nwreye koysam bilemedim 😅

Ahan daha yeni bitti
Ve sularım gitti
Allahtan temizlik yaprken gitmedi

Akşam yemeği menüm de tavuklu patates ve mercimek çorbası 🤗

Herkese kolay gelsiiinn
Allah kolaylık versin. Bu dönemde sular niye gider ki 🤬🤬
Yemeğini yaptın mı bari

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Yabanmersini14
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@Efsun64
Çok şükür annemlere geldim aylar sonra.kmsl Hnd le beraberiz.menümüz
Şehriye çorbası
Lahmacun
Yeşillik ayran.evde poğaça yaptım getirdim.Mısır'da haşladık.
Canım babam ben çok seviyorum diye yeşil erik ve nescafe almış. Kardeşlerimle beraberiz😊

Şehriye çorbası
Lahmacun
Canım babam ben çok seviyorum diye yeşil erik ve nescafe almış. Kardeşlerimle beraberiz😊
Evetttttr beraberiz dedikodunun dibine dibine vuruyoruz🤣🤣🤣🤣🤣

Şehriye çorbası
Lahmacun
Evetttttr beraberiz dedikodunun dibine dibine vuruyoruz🤣🤣🤣🤣🤣
Çok sevindim sizin adınıza 🥰🥰
Darısı başıma. Özledim kizkardeşlerle dedikoduyu🤣🤣

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Yabanmersini14
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@Efsun64
canım bizim de mercimek çorba fırında baget ve yanında makarna vardı. evi sattınız mı? Yolculuk ne zaman?

Back