- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.201
Esin ise girdimi ya bi konun vardi isten ckmsti isyeri para kesmsti filan dpgrumuymus yeri degl belki ama baska konulari yazdgn icin soraym dedm burda mm kolaycacikAh ah barıştılar annesiyle canım. Onun üstüne de cok kavga ettik eşimle.biraz mecburi bi barışma oldu ama barıştı işte.anasida ineklerini aldı götürdü oraya 5 gun once. Dimi onlar yuzunden eve gelmeyeceğim diyodu. Hepsi çöp olan bana oldu.
smdide Kv hergun gidiyo inek sağmaya yürüyerek. eşimede zorluyor araba al beni getirip götür diye günde 4 kere. Kesinlikle asla almycaksn aldıgın dkka ben yokum dedim. Oda Alamam dedi araba filan . Kadın şimdi her yönüyle kendine cekecek eşimi işte.. o eve gelmeme konusunuda valla anladmki bn kendim halledecekmişim canim. Bn artik kimseye birakmam. Hepsine tavrımı koydum kv gelmiyor. görümcelerede mesafe koydum geçen kapiyi filan çarptım yüzlerine. Surat yapiyorum.
ama bi iyi davranıyolar görsen anlamazdan geliyolar kavga cıkmasın diye tabi. Sabrediyorum inan ki durumlar yeni düzeldi borclar bitti esim para getirmeye başladı biriktiricem artik tek hedefim ev aldırmak. Para filan da istiyo kv . vermiyo istesede vermem zaten biliyor o yuzden