Tekrar kusura bakma canim. Uzamasin diye arkadaşa cevap yazmadım. Önce o benim saçımı çekti tavrıyla yaptığı harekete karşı etiketlenmiş bulundum. Sayfamızda huzursuzluk oldu herkesten özür dilerim😘

Benim dünden yemeğim kaldı yanına eşim için makarna yapabilirim. Yada bir çorba..
Estağfurullah canım. Ben gerekli açıklamayı yaptım. Daha ne diyeyim 🤷‍♀️😂

Eşime isot aldirdim.ne zamandır ariyrdum bulmuş çiğ köfte için ama şimdide sebzem yok pzt pazara gitcem o zamn alırım yaparım.
Et suyu var ona şehriye çorbası yaparım. Birazda patates kavururum. Dünden profeterol var yeter.Allahım olmayanlara versin
Aminn canım. Inşallah. 🤲🤲🤲
Senin de ellerine sağlık, iki arada bir derede profiterol yapmışsın 😂😂

Selamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Dün kısır günü yaptık 😂😂😂
Değişiklik oldu. Bugün de dolapta tavuk göğsü varmış. Patatesle beraber yapmayı düşünüyorum. Sulusunu mu yapayım yoksa yağda mı kavurayim bilemedim. 🤔

Siz neler kaynatıyorsunuz? Gelsin menüler 💃

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
ayseMsb ayseMsb
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Selamsssss yapmışsındır gerçi şimdi ama ben oldam kavururum😋😋

Bizm menğde de

Yoğurt çorbası
Hamburger patates var😋😋😋

Güzel menü hele ki el değmeden önüne gelince👍 afiyet olsun şimdiden canım. Ben de tavuk çıkarttım haşlamadan birşey yapamiyorum. Kıza bir çorba kesin yapacağım. Kalanida kizartıp pilav üstü yapabilirim.

Afiyet olsun canım😋😋😋

Benim dünden çorbam vardı öğlen içtik kızlarla bitti🤪🤪

Akşama da tavuk çıkardım düdüklü tencerede sosladım bezelye havuç patates sarımsak filan az biraz su ile pişireceğim yanına da bulgur pilavıı salata😋😋😋

Güzel menü hele ki el değmeden önüne gelince👍 afiyet olsun şimdiden canım. Ben de tavuk çıkarttım haşlamadan birşey yapamiyorum. Kıza bir çorba kesin yapacağım. Kalanida kizartıp pilav üstü yapabilirim.
Nerdeeeee
Sofrayı ben hazırlıyorum bulaşıklar bana 😒
Ama hiç yoktan iyidir 😁😁😁

Sana da kolay gelsin canım. Tavuk pişmiyor diye düşünüyorsun her halde.

Afiyet olsun canım😋😋😋

Benim dünden çorbam vardı öğlen içtik kızlarla bitti🤪🤪

Akşama da tavuk çıkardım düdüklü tencerede sosladım bezelye havuç patates sarımsak filan az biraz su ile pişireceğim yanına da bulgur pilavıı salata😋😋😋
Şifa olsun canım. Dünden kalanlar çok iyi oluyor öğlen için. Yemek yetişmeyebiliyor.
Akşam yemeğini de rahat rahat yapıyorsun 😊😊

Nerdeeeee
Sofrayı ben hazırlıyorum bulaşıklar bana 😒
Ama hiç yoktan iyidir 😁😁😁

Sana da kolay gelsin canım. Tavuk pişmiyor diye düşünüyorsun her halde.
Keşke birer Katyamiz olaydı. Her işimize koşaydı🤣🤣

Canım biz köy tavuğu alıyoruz. Düdüklüde en az 1 saat vakit geçirmezse aklı başına gelmiyor🤣🤣

Keşke birer Katyamiz olaydı. Her işimize koşaydı🤣🤣

Canım biz köy tavuğu alıyoruz. Düdüklüde en az 1 saat vakit geçirmezse aklı başına gelmiyor🤣🤣
Bi firdevs hanım olamadık 🤣🤣🤣

En güzelini yapıyorsunuz. Şimdiki tavuklar patatesten çabuk pişiyor

Selam herkese :KK68: Bende katılayım bu gruba. Bugün bizde çok enteresan şeyler yok açıkçası. Yazın ilk taze fasülyesini pişiriyorum zeytinyağlı. Yanına bulgur pilavı yapıcam salçasız. Bir de kıymalı bamya çorbası. Hepimizin sofrası bereketli olsun
Hoşgeldin canım 🤩🤩
Ellerine sağlık. 😋😋
Biz de normal şeyler yapıyoruz. Maksat fikir alış verişi olsun. ❤❤

Back