- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.081
Ağızlarının tadını bilmiyorlar kııızayyy alıştırın yesinler mis gibi içli köfte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağızlarının tadını bilmiyorlar kııızayyy alıştırın yesinler mis gibi içli köfte![]()
Estağfurullah canım. Ben gerekli açıklamayı yaptım. Daha ne diyeyimTekrar kusura bakma canim. Uzamasin diye arkadaşa cevap yazmadım. Önce o benim saçımı çekti tavrıyla yaptığı harekete karşı etiketlenmiş bulundum. Sayfamızda huzursuzluk oldu herkesten özür dilerim
Benim dünden yemeğim kaldı yanına eşim için makarna yapabilirim. Yada bir çorba..
Aminn canım. Inşallah.Eşime isot aldirdim.ne zamandır ariyrdum bulmuş çiğ köfte için ama şimdide sebzem yok pzt pazara gitcem o zamn alırım yaparım.
Et suyu var ona şehriye çorbası yaparım. Birazda patates kavururum. Dünden profeterol var yeter.Allahım olmayanlara versin
Selamsssss yapmışsındır gerçi şimdi ama ben oldam kavururumSelamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Dün kısır günü yaptık
Değişiklik oldu. Bugün de dolapta tavuk göğsü varmış. Patatesle beraber yapmayı düşünüyorum. Sulusunu mu yapayım yoksa yağda mı kavurayim bilemedim.
Siz neler kaynatıyorsunuz? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Sağol canım.Estağfurullah canım. Ben gerekli açıklamayı yaptım. Daha ne diyeyim![]()
Aynen canım yaptım vallaAminn canım. Inşallah.
Senin de ellerine sağlık, iki arada bir derede profiterol yapmışsın![]()
KavurdumSelamsssss yapmışsındır gerçi şimdi ama ben oldam kavururum
Bizm menğde de
Yoğurt çorbası
Hamburger patates var![]()
Güzel menü hele ki el değmeden önüne gelinceSelamun aleykum kızlar. Biraz işlerim vardı. Giremedim. Bugün yemekler eşimden. Pilav üstü et ve ayran. Allah bereket versin
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Afiyet olsun canımSelamun aleykum kızlar. Biraz işlerim vardı. Giremedim. Bugün yemekler eşimden. Pilav üstü et ve ayran. Allah bereket versin
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
NerdeeeeeGüzel menü hele ki el değmeden önüne gelinceafiyet olsun şimdiden canım. Ben de tavuk çıkarttım haşlamadan birşey yapamiyorum. Kıza bir çorba kesin yapacağım. Kalanida kizartıp pilav üstü yapabilirim.
Şifa olsun canım. Dünden kalanlar çok iyi oluyor öğlen için. Yemek yetişmeyebiliyor.Afiyet olsun canım
Benim dünden çorbam vardı öğlen içtik kızlarla bitti
Akşama da tavuk çıkardım düdüklü tencerede sosladım bezelye havuç patates sarımsak filan az biraz su ile pişireceğim yanına da bulgur pilavıı salata![]()
Keşke birer Katyamiz olaydı. Her işimize koşaydıNerdeeeee
Sofrayı ben hazırlıyorum bulaşıklar bana
Ama hiç yoktan iyidir
Sana da kolay gelsin canım. Tavuk pişmiyor diye düşünüyorsun her halde.
Bi firdevs hanım olamadıkKeşke birer Katyamiz olaydı. Her işimize koşaydı
Canım biz köy tavuğu alıyoruz. Düdüklüde en az 1 saat vakit geçirmezse aklı başına gelmiyor![]()
Ellerine sağlık canım.Bende mantar corbasi yaptım tavuguda fırına aticam yaninada bulgur pilavı. Bide damla cikolatali kek yaptk kzmla![]()
Hoşgeldin canımSelam herkeseBende katılayım bu gruba. Bugün bizde çok enteresan şeyler yok açıkçası. Yazın ilk taze fasülyesini pişiriyorum zeytinyağlı. Yanına bulgur pilavı yapıcam salçasız. Bir de kıymalı bamya çorbası. Hepimizin sofrası bereketli olsun
As fesleğenim... Mercimek çorba, kuru köfte- patates....Selamun aleykum kızlar. Biraz işlerim vardı. Giremedim. Bugün yemekler eşimden. Pilav üstü et ve ayran. Allah bereket versin
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Ne güzel ya.eşin seviyor demek yemek yapmayıSelamun aleykum kızlar. Biraz işlerim vardı. Giremedim. Bugün yemekler eşimden. Pilav üstü et ve ayran. Allah bereket versin
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere