Selamun aleykum kızlar. Günaydın, nasılsınız 😘😘😘😘😘
Biz pazar pazar yedi buçukta uyandık :işsiz:
9 da kahvaltı yaptık, eşim sucuklu yumurta yapmıştı. Şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyorum ama evde malzeme kalmadı. Bize makarna yolu gözüktü sanırım 😂😂😂

Siz de durumlar nasıl? ❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
ayseMsb ayseMsb
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

9 da kahvaltı yaptık, eşim sucuklu yumurta yapmıştı. Şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyorum ama evde malzeme kalmadı. Bize makarna yolu gözüktü sanırım 😂😂😂

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
Hayirli pazarlar
Yeni kahvalti yaptik keyif cayina devam ediyorum suan 🤗🤗

Dun aksam o kalanlari yedik makarnayida yogurtlamamstim bu aksama salcali yapabilirim yada tereyagli. Taze fasulye ve firinda tavuk baget patates havuc domates karistirip yapacagm 4 parca bagetim var. Oyle iste canlar kolay gelsn hepiize

Aleyküm selam canım. Bizde kahvaltidan kalktık oğlanı yatrdm nescafe keyfindeym şuan. Dunden biraz tavuk ve mantar corbasi var.cocuklara yeter galiba ya valla bugun yemek yapmayi düşünmüyorum eşim geç geliyor işten.cesit yapınca kalıyor. Erken gelirse pilav yaparm öyle yeriz. Bende de pek malzeme yok o gun markete gittik sebze bile almadık. pazardan aldrcam kvye diye. 400 milyon küsür para gitti ortada bişiy yok deterjan fln aldım 🤔 pazarada gidemediler.
Neyse bakalm. dolaptan kıyma çikarmstm 2 gun once mantı yapcam diye gene. Oda bekliyor 🤭 eğer gene yapmazsam kavurup yumurta krar yeriz artik eşim gelince

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
As canım. Ramazan bitti bir pazar klasiği olan etli ekmek yedik biz de.... brunch gibi oldu saat 12 de.....
Diyet için kötü oldu ama. Akşama kadar dikkat etmeliyim.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb

Aleyküm selam canım bizdede sucuklu yumurta vardı bu sabah :)
Dünden fasulye yemeğim var yanına eşim içim az bulgur pilavı yaparım yada pirinç
Bide tarhana çorbası yapmayı düşünüuorum yemeğim düne göre az kaldı çünkü :)

Herkese kolay gelsin bacılar 🤗🤗

Hayirli pazarlar
Yeni kahvalti yaptik keyif cayina devam ediyorum suan 🤗🤗

Dun aksam o kalanlari yedik makarnayida yogurtlamamstim bu aksama salcali yapabilirim yada tereyagli. Taze fasulye ve firinda tavuk baget patates havuc domates karistirip yapacagm 4 parca bagetim var. Oyle iste canlar kolay gelsn hepiize
Hakikaten keyif yani. Kahvaltı sonrası çay keyfi yapmayalı çok oldu 😊😊
Teşekkür ederiz canım. Sana da kolay gelsin. Bugünkü yemeğin çıkmış oldu 🤩🤩🤩

Hakikaten keyif yani. Kahvaltı sonrası çay keyfi yapmayalı çok oldu 😊😊
Teşekkür ederiz canım. Sana da kolay gelsin. Bugünkü yemeğin çıkmış oldu 🤩🤩🤩
Valla bende keyif yapmaya yeni bu sene ekimden bei filan basladim kizim 3 yasini doldurduktan sonra 🤣

Sukurler olsun diyeyim darisi sana . Babasi 1 saati geckindir bahceye cikardi bende evi supurup, cam sildim, mutfagi topladim , evi supurdum ayaklarmi uzattm oturuyorm smdi aksama dogru fasulyeyi ayiklar pisiiririm insallah

Valla bende keyif yapmaya yeni bu sene ekimden bei filan basladim kizim 3 yasini doldurduktan sonra 🤣

Sukurler olsun diyeyim darisi sana . Babasi 1 saati geckindir bahceye cikardi bende evi supurup, cam sildim, mutfagi topladim , evi supurdum ayaklarmi uzattm oturuyorm smdi aksama dogru fasulyeyi ayiklar pisiiririm insallah
Ayyyy bana da darısı inşallahhhhh🤣🤣🤣🤣

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
Dünden yoğurt çorbası kaldı yanına patates salatası yapacağım yetecek inşallah:))

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
Aynıyız canım. Evde bişe kalmadı 😅😅bende makarna yapacam yoģurtlu.

Aleyküm selam canım. Bizde kahvaltidan kalktık oğlanı yatrdm nescafe keyfindeym şuan. Dunden biraz tavuk ve mantar corbasi var.cocuklara yeter galiba ya valla bugun yemek yapmayi düşünmüyorum eşim geç geliyor işten.cesit yapınca kalıyor. Erken gelirse pilav yaparm öyle yeriz. Bende de pek malzeme yok o gun markete gittik sebze bile almadık. pazardan aldrcam kvye diye. 400 milyon küsür para gitti ortada bişiy yok deterjan fln aldım 🤔 pazarada gidemediler.
Neyse bakalm. dolaptan kıyma çikarmstm 2 gun once mantı yapcam diye gene. Oda bekliyor 🤭 eğer gene yapmazsam kavurup yumurta krar yeriz artik eşim gelince
Her şey pahalı zaten ama bu dönemde iyice uçtu :(

As canım. Ramazan bitti bir pazar klasiği olan etli ekmek yedik biz de.... brunch gibi oldu saat 12 de.....
Diyet için kötü oldu ama. Akşama kadar dikkat etmeliyim.
Afiyet olsun canım. Akşam erken yemeğe çalış. Bir öğün atlamış olacaksın ama 🤷‍♀️

Aleyküm selam canım bizdede sucuklu yumurta vardı bu sabah :)
Dünden fasulye yemeğim var yanına eşim içim az bulgur pilavı yaparım yada pirinç
Bide tarhana çorbası yapmayı düşünüuorum yemeğim düne göre az kaldı çünkü :)

Herkese kolay gelsin bacılar 🤗🤗
Sana da kolay gelsin canım. Diyet bitti mi? 🤩🤩🤩

Aminnn 🤲🤲🤲
Ayy ne güzel bitirmişsin işlerini. Biz de eşimle bir şeyleri topluyoruz. Ortalığın anasını ağlattı küçük kızım 😆😆
Bir türlü bitiremedik

Back