- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.121
Selam, ben bugün azıcık kolaya kaçıp mac & cheese yaptım. Dünden kalan domates çorbasını da bitirdik. Yarına bişicik yok şimdi buradan kopya çekezeeeimm ehehe.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olduğunu bilmiyordum netten baktımSelam, ben bugün azıcık kolaya kaçıp mac & cheese yaptım. Dünden kalan domates çorbasını da bitirdik. Yarına bişicik yok şimdi buradan kopya çekezeeeimm ehehe.
Hayirli pazarlarSelamun aleykum kızlar. Günaydın, nasılsınız
Biz pazar pazar yedi buçukta uyandık
9 da kahvaltı yaptık, eşim sucuklu yumurta yapmıştı. Şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyorum ama evde malzeme kalmadı. Bize makarna yolu gözüktü sanırım
Siz de durumlar nasıl? ❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
As canım. Ramazan bitti bir pazar klasiği olan etli ekmek yedik biz de.... brunch gibi oldu saat 12 de.....Selamun aleykum kızlar. Günaydın, nasılsınız
9 da kahvaltı yaptık, eşim sucuklu yumurta yapmıştı. Şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyorum ama evde malzeme kalmadı. Bize makarna yolu gözüktü sanırım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
Selamun aleykum kızlar. Günaydın, nasılsınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
Hakikaten keyif yani. Kahvaltı sonrası çay keyfi yapmayalı çok olduHayirli pazarlar
Yeni kahvalti yaptik keyif cayina devam ediyorum suan
Dun aksam o kalanlari yedik makarnayida yogurtlamamstim bu aksama salcali yapabilirim yada tereyagli. Taze fasulye ve firinda tavuk baget patates havuc domates karistirip yapacagm 4 parca bagetim var. Oyle iste canlar kolay gelsn hepiize
Valla bende keyif yapmaya yeni bu sene ekimden bei filan basladim kizim 3 yasini doldurduktan sonraHakikaten keyif yani. Kahvaltı sonrası çay keyfi yapmayalı çok oldu
Teşekkür ederiz canım. Sana da kolay gelsin. Bugünkü yemeğin çıkmış oldu![]()
Ayyyy bana da darısı inşallahhhhhValla bende keyif yapmaya yeni bu sene ekimden bei filan basladim kizim 3 yasini doldurduktan sonra
Sukurler olsun diyeyim darisi sana . Babasi 1 saati geckindir bahceye cikardi bende evi supurup, cam sildim, mutfagi topladim , evi supurdum ayaklarmi uzattm oturuyorm smdi aksama dogru fasulyeyi ayiklar pisiiririm insallah
Dünden yoğurt çorbası kaldı yanına patates salatası yapacağım yetecek inşallah:))Selamun aleykum kızlar. Günaydın, nasılsınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
Aynıyız canım. Evde bişe kalmadıSelamun aleykum kızlar. Günaydın, nasılsınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
Ne olduğunu bilmiyordum netten baktım
Afiyet olsun canım.
Her şey pahalı zaten ama bu dönemde iyice uçtuAleyküm selam canım. Bizde kahvaltidan kalktık oğlanı yatrdm nescafe keyfindeym şuan. Dunden biraz tavuk ve mantar corbasi var.cocuklara yeter galiba ya valla bugun yemek yapmayi düşünmüyorum eşim geç geliyor işten.cesit yapınca kalıyor. Erken gelirse pilav yaparm öyle yeriz. Bende de pek malzeme yok o gun markete gittik sebze bile almadık. pazardan aldrcam kvye diye. 400 milyon küsür para gitti ortada bişiy yok deterjan fln aldımpazarada gidemediler.
Neyse bakalm. dolaptan kıyma çikarmstm 2 gun once mantı yapcam diye gene. Oda bekliyoreğer gene yapmazsam kavurup yumurta krar yeriz artik eşim gelince
Afiyet olsun canım. Akşam erken yemeğe çalış. Bir öğün atlamış olacaksın amaAs canım. Ramazan bitti bir pazar klasiği olan etli ekmek yedik biz de.... brunch gibi oldu saat 12 de.....
Diyet için kötü oldu ama. Akşama kadar dikkat etmeliyim.
Sana da kolay gelsin canım. Diyet bitti mi?Aleyküm selam canım bizdede sucuklu yumurta vardı bu sabah :)
Dünden fasulye yemeğim var yanına eşim içim az bulgur pilavı yaparım yada pirinç
Bide tarhana çorbası yapmayı düşünüuorum yemeğim düne göre az kaldı çünkü :)
Herkese kolay gelsin bacılar![]()
Ay sonu geldi yaaa ondanAynıyız canım. Evde bişe kalmadıbende makarna yapacam yoģurtlu.
AminnnValla bende keyif yapmaya yeni bu sene ekimden bei filan basladim kizim 3 yasini doldurduktan sonra
Sukurler olsun diyeyim darisi sana . Babasi 1 saati geckindir bahceye cikardi bende evi supurup, cam sildim, mutfagi topladim , evi supurdum ayaklarmi uzattm oturuyorm smdi aksama dogru fasulyeyi ayiklar pisiiririm insallah
Afiyet olsun canımDünden yoğurt çorbası kaldı yanına patates salatası yapacağım yetecek inşallah:))
Aynen.yarın pazara çıkarım. Sebze Meyve almam lazimAy sonu geldi yaaa ondan![]()