Yaprak sardım. Az sarim dedim hem yorulmayim hemde artmasın ama bayağı az olmuş. Eşim işyerinde yicek 1er tabak çocuklarla yedik.akşama ancak 1 tabak var
Akşama bişiler yaparım artık çorba falan
Baktım evde ekmek yok kalktım hemen ekmek attım fırına pişiyor şuan...

Ohhhh hamarat hatun seni

Makarna

Evet ya ben modellere bakarken uçtular gözümün önünde 1 ay olmadan 250-300tl arttı bazıları:) karar verip alsaydın kar edecektim

Yemeğe de karar vermedim belki yeşil fasülye olabilir..
Inşallah uygun bir şey bulursun

Kararını değişmediysen afiyet olsun canım

Kolay gelsin canım.
Sonucu bize de söyle olur mu

Sıcak sıcak ekmekle güzel bir akşam kahvaltısı olabilir

Iyi geceler herkese. Erzurumlu arkadaşlar vardır diye yazıyorum. Erzurumda hakiki kehribar kolyesi bulabileceğim bi yer varmi? Umarım görüp yardımcı olan olur.

Selam kızlar,

Benim bugün ısmarlama bir menüm var o yüzden yemek uyduramıyorum. Nohutlu pilav istendi, o kesin. Buzluktan da ızgara tava diye satılan kemiksiz but tavuklardan çıkardım. Ama ne yapsam onunla bilemiyorum. Direkt soslayıp ızgara mı yapsam yoksa başka bir şey mi? Yanına da salatalık mezesi yapmayı düşünüyorum ferah ferah, evde salatalık bol.

Canım ben fırında çıtır baget yaptım yağ salça vs sosta bekletip 1 saat sonra fırına atıyorsun sayısı azdı yanına küçük için şnitzel kızarttım O yüzden....
Benimki glütensiz pizzasını ekmekli diye beğenip yememişti bi de onu yedik yanında.
tatlı olarak da Ramazan dan kalan dondurma

Iyi geceler herkese. Erzurumlu arkadaşlar vardır diye yazıyorum. Erzurumda hakiki kehribar kolyesi bulabileceğim bi yer varmi? Umarım görüp yardımcı olan olur.
Erzurumda oltu taşı olur. Kehribar kolye olduğunu zannetmiyorum. Internetten sipariş veriyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…