- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.881
Evet esim acikmaz o saglam yedi de ben acikirim zaten bayram sonrasi yemeklerimi en gec 6 da yiyip dha yememeyi dusunuyorumAbbovvvv
Siz akşama kadar acıkmazsınız o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet esim acikmaz o saglam yedi de ben acikirim zaten bayram sonrasi yemeklerimi en gec 6 da yiyip dha yememeyi dusunuyorumAbbovvvv
Siz akşama kadar acıkmazsınız o zaman![]()
Yasaklar çiğnenmek içindirrOoo afiyet olsun canım.
Yollar kapalı olmayaydı misafir olurdum size![]()
Eşim biraz önce işe gitti.is yerinde yiyecek.bende kızımla beraber simit ve acılı biberli ekek yaptım. Yemek yapasım da hiç yokSelamun aleykum. Günaydın kızlar. Dün telefon trafiği vardı. Bugün o da yok
Kahvaltı ettik, oturuyoruz.
Birazdan yemek yapacağım. Çorba benden ana yemek eşimden. Mercimek çorbası ve patates tavuk bugünkü yemeğimiz. Allah bereket versin.
Size de kolay gelsin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
İyi düşünmüşsün.Evet esim acikmaz o saglam yedi de ben acikirim zaten bayram sonrasi yemeklerimi en gec 6 da yiyip dha yememeyi dusunuyorum
Allah iyiliğini versinEşim biraz önce işe gitti.is yerinde yiyecek.bende kızımla beraber simit ve acılı biberli ekek yaptım. Yemek yapasım da hiç yok
Yaşasın hamur isi![]()
MErhaba, Soyle bir durum var:Curly 'e mesaj atıp durumu anlatırsanız iyi olur, bir yerde bir aksaklık var ama nerede bilemedim, teknik konularda size en sağlıklı bilgiyi Curly verecektir.
Herkese hayırlı bayramlar dilerim![]()
Ya bende oyleyim hamurisi vs severekte yaparim hic usenmem ama tencere yemegini yapmak dha usencc gelirAllah iyiliğini versin
Hamur işi yapmak daha zor değil mi?
Yaaaaaaa bende konuyu takip ettiğim sürece bildirim geliyor sanıyordum teşekkür ederimMErhaba, Soyle bir durum var:
Bir bildirim mesaji aldiktan sonra o konuya yazilan mesajlarin vs tekrar bildirim olarak gelebilmesi icin o bildirime daha once tiklamis olmaniz gerekmetedir.
Yani size bir konuda bildirim geldiginde siz o konuyu ziyaret etmediyseniz bu konuda size bir daha bildirim gelmeyecektir. Ta ki o konuyu okudunuzda tekrar bildirim gelecektir.
Yok hayir her bir mesajda gelmiyor. Boyle olursa siz 1 gun girmediniz diyelim ve sizin son gordugunuzden sonra 100 mesaj yazilmis olsa 100 tane bildirim gelmesi lazim. Bu da istemedigimiz bir durum.Yaaaaaaa bende konuyu takip ettiğim sürece bildirim geliyor sanıyordum teşekkür ederim![]()
Anladım teşekkürlerYok hayir her bir mesajda gelmiyor. Boyle olursa siz 1 gun girmediniz diyelim ve sizin son gordugunuzden sonra 100 mesaj yazilmis olsa 100 tane bildirim gelmesi lazim. Bu da istemedigimiz bir durum.
Çok güldüm yaa düz makarnaya
Düz makarnanız afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Afiyetle yiyin.diyete mi başlicak sin. Ben herzamanki gibi diyet modundayım. Ama şöyle bişe keşfettim. Hamur işi çok seviyorum ama az yiyince kilo bile verebiliyorum.Sağol canım ben makarnayı pek sevmediğimden ona özel soslar falan yapmak zaman kaybı gibi geliyor
o yüzden bizim makarnalar genelde düz oluyor. Yoğurtla yeniyor. Bugünde temizliği eşime devredince makarnadan vazgeçtim sararmaya yüz tutmuş ıspanaklarım vardı. Ispanaklı ve patatesli çarşaf böreği yaptım. Uzun bir süre hamur işi yapmaya ara vereceğim kapanış güzel olsun dedim
O1deren87 haklıymışsın canım hem çok güzel oldu hemde oklava ile açmaktan daha kolaymış.
Banada hamur isi her yemek ten kolay geliyo.yani yufkayi paketten açacağıma hamuru 5 dakka yogurmak daha kolay geliyo.Allah iyiliğini versin
Hamur işi yapmak daha zor değil mi?
Benden bi tane dahaYa bende oyleyim hamurisi vs severekte yaparim hic usenmem ama tencere yemegini yapmak dha usencc gelir![]()
Sağol canım. Evet dikkat edeceğim yediklerime. Ben ekmeği hamur işini falan kesmeden veremiyorum. Bel bölgemde birikiyorlar birde vicdansızlarAfiyet olsun canım. Afiyetle yiyin.diyete mi başlicak sin. Ben herzamanki gibi diyet modundayım. Ama şöyle bişe keşfettim. Hamur işi çok seviyorum ama az yiyince kilo bile verebiliyorum.
Dün mesela sabah 2 tane milföy börek yedim akşam 1 tabak makrna yedim.arada yoğurt yedim ama gece açlıktan midem e ağrılar girdi.tuttum bi kase ćekirdek yedimama az yediğim için 500 grm gitmiş.
İnşallah hepimiz veririz canım. Bide ben sevmediğim şeyleri yiyince mutsuz oluyorum. Az olsun ama sevdikleri mden olsun diyorumSağol canım. Evet dikkat edeceğim yediklerime. Ben ekmeği hamur işini falan kesmeden veremiyorum. Bel bölgemde birikiyorlar birde vicdansızlarbirde yapınca az yiyeyim diyorum ama dayanamıyorum dün kek yapmıştım mesela bu sabah bitti 2 kişi koca keki yedik bitirdim resmen:)) en iyisi yapmamak gözden uzak olan mideden de uzak olur
Vermeye başlamışsın sen biraz dikkat edersen gider böyle inşallah![]()
MerhabaMErhaba, Soyle bir durum var:
Bir bildirim mesaji aldiktan sonra o konuya yazilan mesajlarin vs tekrar bildirim olarak gelebilmesi icin o bildirime daha once tiklamis olmaniz gerekmetedir.
Yani size bir konuda bildirim geldiginde siz o konuyu ziyaret etmediyseniz bu konuda size bir daha bildirim gelmeyecektir. Ta ki o konuyu okudunuzda tekrar bildirim gelecektir.
Yukarıda yazdığım nednele olabilir. O sayfadan baska bir bildirim almissaniz her sizden bahsedildiginde size bildirim gelmez.Merhaba
O1deren87 arkadaşımızın beni alıntılayarak yazdığı mesaja bildirim gelmedi. Gözden kaçırdığımı düşündüm ama bir kaç kez aynı şey olunca rapor etmek istedim.