- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.841
Afiyet şifa olsun canım.As arkadaşım sabah paçanga böreği haşlanmış yumurta, simit Tatlı olarak dondurma ve sufle eşliğinde İlk kahvaltımızı yaptık. Akşama kadar kimse acıkmaz inşallah. Yemekler uykumu getirdi kahvaltı sofrası bile duruyor hemen yatasım var
Aaaa sen yurtdışında ailen Türkiye de miydi? Allah kavuştursun tez vakitte...
Inşallah kızlar, bu sene herkes beeenBu bayram herkes senin gibi canım.
Sen de biz de inşallah güzel bayramlar geçiririz.
Merhaba,Evet kızlar bana da bildirim gelmiyor bakarsam görüyorum yazılanları
Merhaba ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim bütün uyarılarım açık alıntı yapıldığında bildirim geliyor fakat başka mesajlar yazıldığında bildirim görmüyorumMerhaba,
vereceğim linkteki Bildirimler kısımını aktif mi diye kontrol eder misiniz?
Merhaba ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim bütün uyarılarım açık alıntı yapıldığında bildirim geliyor fakat başka mesajlar yazıldığında bildirim görmüyorum
Çok teşekkür ederimCurly 'e mesaj atıp durumu anlatırsanız iyi olur, bir yerde bir aksaklık var ama nerede bilemedim, teknik konularda size en sağlıklı bilgiyi Curly verecektir.
Herkese hayırlı bayramlar dilerim
Bir iki güne alışırsınHayırlı bayramlar herkese.. umarım bir dahaki bayramımız bu kadar buruk olmaz..
Ben orucun etkisinden çıkamadım hala.. bir şey yerken 2 kere düşünüyorum:)) birde gece öyle bir acıktım ki resmen sahuru yapıp öyle yattım
Teşekkür ederiz canım. Sana da iyi bayramlarİyi bayramlar
Bugün kaynanamdayım
Herkese güzel bir bayram diliyorum
Bence deHayirli bayramlar kizlarr
Aksama mantu varyiterr
Cayin yanjna da kek yaptim dun aksam esim istemisti
Sagol cnm size deBence de
Mantı varsa başka şeye gerek yok.
Afiyet olsun canım.
Eşine helal olsun, gelir gelmez ortalığın tozunu attırmışİyi bayramlar kızlar❤❤❤❤
Bugün menü yine eşimden
Kremalı somonlu makarna enfesto olmuştu
Yanına içli köfte annemden
Makarna salatası. Benden
Ayyyy evet canım ne istiyorsak yapıyorEşine helal olsun, gelir gelmez ortalığın tozunu attırmış
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Ben de bahçede erik ağacı var sandımBugün bahçede bol bol erik yedimerik kilosu çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?