- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.801
Ooo afiyet olsun canım. Eşinin de ellerine sağlıkBugün menü eşimde
Mangalda beyti kebap
Salata
Cola ayran![]()
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo afiyet olsun canım. Eşinin de ellerine sağlıkBugün menü eşimde
Mangalda beyti kebap
Salata
Cola ayran![]()
Yok canım balkonda yapıyoruz müstakil evSizin ev Bahçeli galiba di mi? Çok kebap türü tüketiyorsunuz sanki
Teşekkür ederim canım size de afiyet olsunOoo afiyet olsun canım. Eşinin de ellerine sağlık![]()
Bilmiyordum. Herşey güzel olsun siizn için canım birebir et vermek zorundamısın yoksa alternatifli olurmu mesrla çiğbörek felan yapsan yada nr bileyim et proteini olan yiyeceklerden geçiştirsen baklalarla felanöAynen... ama benimki otizmli canım diyet yapıyoruzFeslegen Kokulu Nane biliyor. Günde iki öğün et yedirmeliyim o zorluyor beni. Bıktı çünkü.
Evet kendim yapıyorum :) elimden geldiğinceAdana kebabı sen mi yapıyorsun hiç denemedim ben
Bi sürü şey yasak glütensiz kazeinsiz diyet GAPS diyetine Benziyor karışık biraz. Günde iki üç dilim glütensiz ekmek serbest. Bazen onun yerine çiğbörek yapıyorum kıymalı ama zor bir süreç bizimki. Bi de her takıntılı hareketinde aha işte kötü diyet yaptık diyorum dua beklerim kızlar bu akşamBilmiyordum. Herşey güzel olsun siizn için canım birebir et vermek zorundamısın yoksa alternatifli olurmu mesrla çiğbörek felan yapsan yada nr bileyim et proteini olan yiyeceklerden geçiştirsen baklalarla felanö
Canım dualarımdasınBi sürü şey yasak glütensiz kazeinsiz diyet GAPS diyetine Benziyor karışık biraz. Günde iki üç dilim glütensiz ekmek serbest. Bazen onun yerine çiğbörek yapıyorum kıymalı ama zor bir süreç bizimki. Bi de her takıntılı hareketinde aha işte kötü diyet yaptık diyorum dua beklerim kızlar bu akşam
Sağol canım benim bana dua edenlere de Allah iki kat karşılığını versinCanım dualarımdasın❤❤
Allah yardımcınız olsun canım, rabbim size sabır yavrunuza şifa versinBi sürü şey yasak glütensiz kazeinsiz diyet GAPS diyetine Benziyor karışık biraz. Günde iki üç dilim glütensiz ekmek serbest. Bazen onun yerine çiğbörek yapıyorum kıymalı ama zor bir süreç bizimki. Bi de her takıntılı hareketinde aha işte kötü diyet yaptık diyorum dua beklerim kızlar bu akşam
Rüzgar gibi geldi geçtiSelamun aleykum kızlar. Bugün ramazanın son günü. Hüzünlendim biraz. Elveda ya şehri ramazan
Inşallah bir dahaki ramazanı görmeyi nasip eder Allah
Ben de son gün şehriye çorbası, köfte patates yapacağım inşallah.
Siz ne düşünüyorsunuz. Şimdiden Allah kabul etsin.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Allah razı olsun canım.Rüzgar gibi geldi geçti
Herkese iyi bayramlar simdisen :))
Biber dolmasi yaprak sarması
Tarhana çorbası
Kadayıf tatlısı :)
Bugun menüm bu
Herkesin sofrası bereketli olsun inşallah :))
Allah razı olsun canım. Size de afiyet olsun.Eşimde bize kavanoz kebabı yaptı bende salata yapacağım az da tarhana çorbası var. Son iftarimiz. Allah herkesin orucunu kabul etsin![]()
Sağol canım. Güveci kavanozda yapiyormuşsun gibi:)) güzel oluyor tavsiye ederimAllah razı olsun canım. Size de afiyet olsun.
Kavanoz kebabını da ilk kez duydum bu arada .![]()
O kavanoz kırılmıyor muSağol canım. Güveci kavanozda yapiyormuşsun gibi:)) güzel oluyor tavsiye ederim![]()
Yok canım kirilmiyor bende ilk yaptiginda kırılır demiştim ama kırılmadı şimdiye kadar hiç:))O kavanoz kırılmıyor mu![]()
Amin canım inşallah. Dokuz yaşında. Anneannesiyle konuştu bu gece. Anneanne seni özlücem, anneanne seni çok özlücem diyor bütün masumiyeti ile. Dokuz yaşında zekası normal bir çocuk nasıl özledim yerine özlücem der aklım almıyorAllah yardımcınız olsun canım, rabbim size sabır yavrunuza şifa versin ❤❤
Dili sürçmüştür annesi. Neden bu kadar telâşlandınAmin canım inşallah. Dokuz yaşında. Anneannesiyle konuştu bu gece. Anneanne seni özlücem, anneanne seni çok özlücem diyor bütün masumiyeti ile. Dokuz yaşında zekası normal bir çocuk nasıl özledim yerine özlücem der aklım almıyor![]()
Yok fesleğenim siz tabii ki Allah öğretmesin bilmiyorsunuz iyelik zamirlerini böyle Fiillerde zamanları karıştırmak otizm özelliği maalesefDili sürçmüştür annesi. Neden bu kadar telâşlandın
Anladım canım. Benim kızım da karıştırır ondan normal geldi bana. Dün yaptığımız bir şeyi yarın yapmıştık der mesela.Yok fesleğenim siz tabii ki Allah öğretmesin bilmiyorsunuz iyelik zamirlerini böyle Fiillerde zamanları karıştırmak otizm özelliği maalesef