Aynen... ama benimki otizmli canım diyet yapıyoruz Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane biliyor. Günde iki öğün et yedirmeliyim o zorluyor beni. Bıktı çünkü.
Bilmiyordum. Herşey güzel olsun siizn için canım birebir et vermek zorundamısın yoksa alternatifli olurmu mesrla çiğbörek felan yapsan yada nr bileyim et proteini olan yiyeceklerden geçiştirsen baklalarla felanö

Bilmiyordum. Herşey güzel olsun siizn için canım birebir et vermek zorundamısın yoksa alternatifli olurmu mesrla çiğbörek felan yapsan yada nr bileyim et proteini olan yiyeceklerden geçiştirsen baklalarla felanö
Bi sürü şey yasak glütensiz kazeinsiz diyet GAPS diyetine Benziyor karışık biraz. Günde iki üç dilim glütensiz ekmek serbest. Bazen onun yerine çiğbörek yapıyorum kıymalı ama zor bir süreç bizimki. Bi de her takıntılı hareketinde aha işte kötü diyet yaptık diyorum dua beklerim kızlar bu akşam

Bi sürü şey yasak glütensiz kazeinsiz diyet GAPS diyetine Benziyor karışık biraz. Günde iki üç dilim glütensiz ekmek serbest. Bazen onun yerine çiğbörek yapıyorum kıymalı ama zor bir süreç bizimki. Bi de her takıntılı hareketinde aha işte kötü diyet yaptık diyorum dua beklerim kızlar bu akşam
Canım dualarımdasın🤲🤲🤲❤️❤️

Allah yardımcınız olsun canım, rabbim size sabır yavrunuza şifa versin ❤️❤️

Selamun aleykum kızlar. Bugün ramazanın son günü. Hüzünlendim biraz. Elveda ya şehri ramazan 😔😔
Inşallah bir dahaki ramazanı görmeyi nasip eder Allah 🤲🤲🤲

Ben de son gün şehriye çorbası, köfte patates yapacağım inşallah.
Siz ne düşünüyorsunuz. Şimdiden Allah kabul etsin.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Rüzgar gibi geldi geçti :(

Herkese iyi bayramlar simdisen :))

Biber dolmasi yaprak sarması
Tarhana çorbası
Kadayıf tatlısı :)

Bugun menüm bu

Herkesin sofrası bereketli olsun inşallah :))

Rüzgar gibi geldi geçti :KK43:

Herkese iyi bayramlar simdisen :))

Biber dolmasi yaprak sarması
Tarhana çorbası
Kadayıf tatlısı :)

Bugun menüm bu

Herkesin sofrası bereketli olsun inşallah :))
Allah razı olsun canım.
Senin de ellerine sağlık, afiyet olsun.
He yaa geçti cidden 🙄
Seneye tekrarını nasip etsin Allah.

Eşimde bize kavanoz kebabı yaptı bende salata yapacağım az da tarhana çorbası var. Son iftarimiz. Allah herkesin orucunu kabul etsin 🤲
Allah razı olsun canım. Size de afiyet olsun.
Kavanoz kebabını da ilk kez duydum bu arada . 😳😳

Allah yardımcınız olsun canım, rabbim size sabır yavrunuza şifa versin ❤❤
Amin canım inşallah. Dokuz yaşında. Anneannesiyle konuştu bu gece. Anneanne seni özlücem, anneanne seni çok özlücem diyor bütün masumiyeti ile. Dokuz yaşında zekası normal bir çocuk nasıl özledim yerine özlücem der aklım almıyor 🤷‍♀️

Amin canım inşallah. Dokuz yaşında. Anneannesiyle konuştu bu gece. Anneanne seni özlücem, anneanne seni çok özlücem diyor bütün masumiyeti ile. Dokuz yaşında zekası normal bir çocuk nasıl özledim yerine özlücem der aklım almıyor 🤷‍♀️
Dili sürçmüştür annesi. Neden bu kadar telâşlandın

Yok fesleğenim siz tabii ki Allah öğretmesin bilmiyorsunuz iyelik zamirlerini böyle Fiillerde zamanları karıştırmak otizm özelliği maalesef
Anladım canım. Benim kızım da karıştırır ondan normal geldi bana. Dün yaptığımız bir şeyi yarın yapmıştık der mesela.

Mesela babasına “baban” diyor. Biz baban diyoruz ya ondan bahsederken.... böyle basit şeyleri kavrayamaması onu kandırılmaya, istismara açık bir çocuk yapıyor. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...Bazen öleyim herşey bitsin artık diyorum yaşadıklarım kötü bir rüya gibi. Ama olmuyor yaşamak, devam etmek zorundayım, Allah nasip ederse çalışmak, kazandığımı çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine harcamak, her halimize şükredip kötü durumdakilere bakıp ayakta durmaya çalışmak. Sağlıklı, bilmiş bilmiş konuşan çocuklarınızın kıymetini bilin kızlar, küçük kusurlarını da affedin olur mu? İyi geceler....

Back