Anladım canım. Benim kızım da karıştırır ondan normal geldi bana. Dün yaptığımız bir şeyi yarın yapmıştık der mesela.
Seninki küçük canım. Benimki hep yapıyor biz biliyoruz nerden kaynaklandığını maalesef

Mesela babasına “baban” diyor. Biz baban diyoruz ya ondan bahsederken.... böyle basit şeyleri kavrayamaması onu kandırılmaya, istismara açık bir çocuk yapıyor. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...Bazen öleyim herşey bitsin artık diyorum yaşadıklarım kötü bir rüya gibi. Ama olmuyor yaşamak, devam etmek zorundayım, Allah nasip ederse çalışmak, kazandığımı çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine harcamak, her halimize şükredip kötü durumdakilere bakıp ayakta durmaya çalışmak. Sağlıklı, bilmiş bilmiş konuşan çocuklarınızın kıymetini bilin kızlar, küçük kusurlarını da affedin olur mu? İyi geceler....
Seninki küçük canım. Benimki hep yapıyor biz biliyoruz nerden kaynaklandığını maalesef
Allah korusun kız deme öyle. Rabbim bize hayırlı bereketli ömürler nasip etsin biz de evlatlarımızı büyütelim. Başkalarına muhtaç olmasınlar. Hani demistin ya kalbi çok güzel. Kötülük bilmez diye. 🤗🤗🤗
Rabbim bir yerden alınca diğer yerden verir. Hem bir şeyin varlığıyla imtihanı yokluğuyla imtihanından daha zordur. Hesabi da zordur. Allah bizden emanetinin hesabını soracak ama senden sormayacak canım.
Ben çok zeki bir çocuktum mesela ama yanlış ellerde ne hale geldim. Anlatsam roman olur yani. Şimdi benim hakkımı Allah anne babamdan sormayacak mı? 🤷‍♀️
O yüzden düşünme böyle şeyler. ❤❤❤😘😘😘😘

Allah korusun kız deme öyle. Rabbim bize hayırlı bereketli ömürler nasip etsin biz de evlatlarımızı büyütelim. Başkalarına muhtaç olmasınlar. Hani demistin ya kalbi çok güzel. Kötülük bilmez diye. 🤗🤗🤗
Rabbim bir yerden alınca diğer yerden verir. Hem bir şeyin varlığıyla imtihanı yokluğuyla imtihanından daha zordur. Hesabi da zordur. Allah bizden emanetinin hesabını soracak ama senden sormayacak canım.
Ben çok zeki bir çocuktum mesela ama yanlış ellerde ne hale geldim. Anlatsam roman olur yani. Şimdi benim hakkımı Allah anne babamdan sormayacak mı? 🤷‍♀️
O yüzden düşünme böyle şeyler. ❤❤❤😘😘😘😘
Tabii ki haklısın canım...Aslında onu ben de düşünüyorum ama ne biliim fiilleri filan karıştırınca üzülüyor insan.... her zorlukla beraber kolaylık vardır Allah’a sığınmak lazım tabii ki her daim vesselam....

Evi süpürdüm sildim şimdi oturdum.
Evi yemizleyince 1hafta kirlenmese ne var sanki.yarın yine aynı.oğlum şikayet ediyor çok süpürüyormusum. Ama napim yerler tertemiz olmalı
Neyse gelelim konumuza.mantı yapacam akşama. Ramazan gidiyo huzünlüyüm ama ne ramazandan bişe anladım ne de bayramdan bişe anlicaz .kısmet napalim.inşallah orućlarımızı kabul etmiştir Rabbimiz
Benim Msj larım neden görünmüyor 😯
Tatlım özellikle yaptığım bir şey değil. Bildirim geldikçe bakıyorum mesajlara. 🤦‍♀️
Neden bildirim gelmiyor onu anlamadım. kusura bakma hakkını helal et. 😔😔
Geç de olsa ellerine sağlık canım. Hem yemek için hem temizlik için.

Selamun aleykum hanımlar. Bayramınız mübarek olsun. ❤❤❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗🤗
Rabbim bir dahaki ramazanı görmeyi nasip 🤲🤲🤲
Yasak var, kimseyle yüz yüze görüşemeyeceğiz ama bir gün görüşme ihtimalinin olması bile çok güzel. O yüzden hüzünlenmeyin. Hepinizi çok seviyorum. 😘😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
ayseMsb ayseMsb
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Hayırlı bayramlar kuzum🥰🥰

Tatlım özellikle yaptığım bir şey değil. Bildirim geldikçe bakıyorum mesajlara. 🤦‍♀️
Neden bildirim gelmiyor onu anlamadım. kusura bakma hakkını helal et. 😔😔
Geç de olsa ellerine sağlık canım. Hem yemek için hem temizlik için.
Yok canım senlik bişe yok.kimse görmuyo😯bende anlamdim. Daha doğrusu gorünmuyo

Yasak var, kimseyle yüz yüze görüşemeyeceğiz ama bir gün görüşme ihtimalinin olması bile çok güzel. O yüzden hüzünlenmeyin. Hepinizi çok seviyorum. 😘😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
Efsun64 Efsun64
İnşallah diğer bayramlar bayram gibi gecerde bugünler tarihin tozlu sayfalarında yerini alır
Hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar

Daha güzel günler görmek dileğiyle💙💙💙💙💙💙💙💙
E tabi bayram ama yemek yapmaya devam
Kahvaltı için milföy sürdüm fırına pişiyor
Akşamda kıymalî spagetti yapcam

İnşallah diğer bayramlar bayram gibi gecerde bugünler tarihin tozlu sayfalarında yerini alır
Hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar

Daha güzel günler görmek dileğiyle💙💙💙💙💙💙💙💙
E tabi bayram ama yemek yapmaya devam
Kahvaltı için milföy sürdüm fırına pişiyor
Akşamda kıymalî spagetti yapcam
Aminn canım 🤲🤲
Kahvaltı eşimden bugün. 😆
Kızım babasından istedi.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
Efsun64 Efsun64
Gunaydin canm seninde bayramın mübarek olsun 😘❤ o günleri sabırsızlıkla bekliyo olcaz

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
Efsun64 Efsun64
Canım benim birbirimizi tanımasak da bende çokkkkkkk seviyorummmmmmmm❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
Efsun64 Efsun64
As arkadaşım sabah paçanga böreği haşlanmış yumurta, simit Tatlı olarak dondurma ve sufle eşliğinde İlk kahvaltımızı yaptık. Akşama kadar kimse acıkmaz inşallah. Yemekler uykumu getirdi kahvaltı sofrası bile duruyor hemen yatasım var 😴

İyii bayramlarrr maskelerimizi aldık, açık havada kayınvalidemlerle görüşcez hayırlısı. Benm her bayramım buruk ve yalnızdı hiç bişi değişmedi. Türkiyeye gelip aileme sarılacağım günleri bekliyorum ☺
Aaaa sen yurtdışında ailen Türkiye de miydi? Allah kavuştursun tez vakitte...

İyii bayramlarrr maskelerimizi aldık, açık havada kayınvalidemlerle görüşcez hayırlısı. Benm her bayramım buruk ve yalnızdı hiç bişi değişmedi. Türkiyeye gelip aileme sarılacağım günleri bekliyorum ☺
Bu bayram herkes senin gibi canım. 😔😔
Sen de biz de inşallah güzel bayramlar geçiririz.

Back